supaari 08.02.06, 14:29 Wkurzyliście kogoś na forum do tego stopnia, żeby przybrał nick podobny do Waszego i coś tam napisał? Ja właśnie tak! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=29&w=35978180&a=36438346 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
supaari Re: Dobre :))) Zazdrość? :) 08.02.06, 14:34 Chyda nie... Jakby zazdrościł, toby mnie małpował. Ponieważ mam podejrzenia co do tożsamości "klona", to tak mi świta w łepetynie, że skrupułów by nie miał! Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Hmm ... 08.02.06, 14:40 czyżbyśmy mieli to samo (tego samego "klona") na myśli? :) Ludzie czasem są masochistami: zamiast omijać to, co ich nie interesuje lub drażni, tam właśnie po pierwsze nos wściubiają. Odpowiedz Link Zgłoś
supaari Re: Hmm ... 08.02.06, 14:46 po_godzinach napisała: > czyżbyśmy mieli to samo (tego samego "klona") na myśli? :) > > Nie wiem czy tego samego! Ale wściekłość jego wielka być musi: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=29&w=35978180&a=36436760 Choć tu chyba o jakiejś "suparii" pisał. W każdym razie dzięki za komplementy, Comato-Ahean. Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: Hmm ... 08.02.06, 14:57 Matko, to jakiś spisek :) Albo obsesja. Odpowiedz Link Zgłoś
supaari Re: Hmm ... 08.02.06, 15:09 po_godzinach napisała: > Matko, to jakiś spisek :) > > Albo obsesja. Obstawiam obsesję! I roz... mnożenie (?) jaźni. Odpowiedz Link Zgłoś
marysia_b Re: Hmm ... 08.02.06, 15:17 supaari napisał: > Obstawiam obsesję! I roz... mnożenie (?) jaźni. Ja obstawiam impotencje dwuwymiarowa (wielo-?)! Odpowiedz Link Zgłoś
supari Re: Hmm ... 08.02.06, 15:18 marysia_b napisała: > supaari napisał: > > > Obstawiam obsesję! I roz... mnożenie (?) jaźni. > > Ja obstawiam impotencje dwuwymiarowa (wielo-?)! I czego znowu się mojego graal czepiasz, sieroto? Odpowiedz Link Zgłoś
supaari Re: Hmm ... 08.02.06, 15:20 marysia_b napisała: > supaari napisał: > > > Obstawiam obsesję! I roz... mnożenie (?) jaźni. > > Ja obstawiam impotencje dwuwymiarowa (wielo-?)! Jeszcze trochę i "obiekt" zastąpi podręcznik medycyny (jeśli taki istnieje...). Odpowiedz Link Zgłoś
suupari Re: Hmm ... 08.02.06, 15:27 I roz... mnożenie (?) jaźni. A może bliżniaki jednojajowe (?) Wszystkie odmiany suupari lubią robic se jaja Nie martw się supari, ten graal może w końcu urośnie. I pamiętaj małe jest piękne :) Odpowiedz Link Zgłoś
supaari Re: rozruuby! 08.02.06, 15:44 marysia_b napisała: > Mlotek na gwalt potrzebny! > > Nie młotek, a kaftan bezpieczeństwa! Odpowiedz Link Zgłoś
marysia_b Re: rozruuby! 08.02.06, 15:46 supaari napisał: > Nie młotek, a kaftan bezpieczeństwa! Najpierw mlotek, zeby sprawdzic, czy bodzce przechodza! Odpowiedz Link Zgłoś
supaari Re: rozruuby! 08.02.06, 15:57 marysia_b napisała: >> Najpierw mlotek, zeby sprawdzic, czy bodzce przechodza! Będziesz sprawdzać odruchy? Całą ta "odruchowa" reakcja al-Heana wskazuje, że odruchy są. Może nieco zaskakujące, ale zawsze... Odpowiedz Link Zgłoś
marysia_b Re: rozruuby! 08.02.06, 16:02 supaari napisał: > Będziesz sprawdzać odruchy? Całą ta "odruchowa" reakcja al-Heana wskazuje, że > odruchy są. Może nieco zaskakujące, ale zawsze... Do mata trzeba szacha i metody, nie mowiac o strategii i STYLU.... Odpowiedz Link Zgłoś
supaari Re: rozruuby! 08.02.06, 16:11 marysia_b napisała: > supaari napisał: > > > Będziesz sprawdzać odruchy? Całą ta "odruchowa" reakcja al-Heana wskazuje > , że > > odruchy są. Może nieco zaskakujące, ale zawsze... > > Do mata trzeba szacha i metody, nie mowiac o strategii i STYLU.... Zatem: "Siostro, proszę Martela! Za pomocą właściwej metody napuścimy go na szacha i..." Nie wiem jak skończyć, żeby STYL był dobry... Pewnie strategii zabrakło ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
supaari Re: rozruuby! 08.02.06, 16:25 po_godzinach napisała: > Najlepiej byłoby go zastrzelić. Żeby się nie ruszał? I wtedy łatwiej go młotkiem w kolano? Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: rozruuby! 08.02.06, 16:28 Nie, zwyczajnie zastrzelić - szast, prast i po wszystkim. Młotkiem chcesz się znęcać nad nieboszczykiem? Odpowiedz Link Zgłoś
supaari Re: rozruuby! 08.02.06, 16:37 po_godzinach napisała: > Nie, zwyczajnie zastrzelić - szast, prast i po wszystkim. > > Młotkiem chcesz się znęcać nad nieboszczykiem? Wybacz! Zafiksowałem się trochę na tych odruchach. Przy skutecznym ;-) zastrzeleniu nie powinno być żadnych, to i młotek niepotrzebny... Chyba żeby trumnę zbić. Ale wcześniej kołek!! Osikowy, dobrze zaostrzony... I młotek do kompletu! :-D Odpowiedz Link Zgłoś
marysia_b Re: rozruuby! 08.02.06, 16:36 > Zatem: "Siostro, proszę Martela! Za pomocą właściwej metody napuścimy go na > szacha i..." Nie wiem jak skończyć, żeby STYL był dobry... Pewnie strategii > zabrakło ;-( A-ja-to-lach zrobi mata a my z otwarta przylbica nawet sie po rekawice nie musimy schylac! Jak to mowil Zaglowa o fortelach (mozna dokonac substytucji z martelami)?! Glowa do gory Bracie, nie z takimi mlotami czarownice w fechtunku bywaly i zawzdy gora na uniwersjadach! Pozdrawiam Cie, Siostra Autopsja Odpowiedz Link Zgłoś
suppari Re: rozruuby! 08.02.06, 15:48 marysia_b napisała: > Mlotek na gwalt potrzebny! Lepiej nada się wibrator jak supari nie może, rozumiesz ten tego graal szwankuje nie rozruchy nie rozruby, zwykłe problemy ze wzwodem :) Odpowiedz Link Zgłoś
suppari Re: to wygląda na atak klonów! będą rozruchy ... 08.02.06, 15:41 Mojemu graalowi to wisi :) Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: to wygląda na atak klonów! będą rozruchy ... 08.02.06, 15:46 mnożysz się, jak królik, ale i tak nie będzie ciebie w nieskończoność, może być ciebie tylko pięć sztuk, chyba, że zaczniesz się gmatwać a cóż to za armia: pięć? :) Odpowiedz Link Zgłoś
supari Re: to wygląda na atak klonów! będą rozruchy ... 08.02.06, 15:52 po_godzinach napisała: > mnożysz się, jak królik, ale i tak nie będzie ciebie w nieskończoność, może być > > ciebie tylko pięć sztuk, chyba, że zaczniesz się gmatwać > > a cóż to za armia: pięć? :) Zaprawdę powiadam ci armia to potężna supari ojciec, supari syn, supari duch swiety, supari wnuk, supari wujek. I nie znasz dnia ani godziny jak nadejdzie dzień gniewu, nadejdzie supari dziadek i supari pradziadek. To dopiero będzie safari :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: po_godzinach Re: to wygląda na atak klonów! będą rozruchy ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 16:00 To ja bym chciała się jakoś przygotować do tego dnia gniewu - autorefleksja jakaś, zmazanie win czy coś. Ale, ale: te supario's to choć dorzeczne są, czy takie bardziej - nietenteges? Odpowiedz Link Zgłoś
suppari Re: to wygląda na atak klonów! będą rozruchy ... 08.02.06, 16:12 > Ale, ale: te supario's to choć dorzeczne są, czy takie bardziej - nietenteges? No nie są to super mario, raczej bardziej nietenteges, wicie, rozumicie Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: to wygląda na atak klonów! będą rozruchy ... 08.02.06, 16:16 Szkoda. Zmasowany atak nietentegesowatych nie jest szczytem marzeń miłych kobiet :( Jak pech, to pech ... Odpowiedz Link Zgłoś
crax Re: to wygląda na atak klonów! będą rozruchy ... 08.02.06, 15:56 Niekoniecznie pięć. Co za problem z "supari" zrobić "pisuar"? Litery i ilość się zgadzają :) Odpowiedz Link Zgłoś
supaari Re: to wygląda na atak klonów! będą rozruchy ... 08.02.06, 16:00 crax napisał: > Niekoniecznie pięć. Co za problem z "supari" zrobić "pisuar"? Litery i ilość > się zgadzają :) > Powiem jedno: SUPEER! Odpowiedz Link Zgłoś
suupari Re: to wygląda na atak klonów! będą rozruchy ... 08.02.06, 16:17 supaari napisał: > crax napisał: > > > Niekoniecznie pięć. Co za problem z "supari" zrobić "pisuar"? Litery i il > ość > > się zgadzają :) > > > > Powiem jedno: > SUPEER! Supaari przestaniesz? Ludzie, nie słuchajcie moich klonów. Prawdziwy Suupari ma dwa U zapamiętajcie dwa U. Albo wpiszcie mnie do listy przyjaciół, to będę się wyświetlał na inny kolor Odpowiedz Link Zgłoś
supari Re: to wygląda na atak klonów! będą rozruchy ... 08.02.06, 16:20 suupari napisał: > dwa U zapamiętajcie dwa U. Albo wpiszcie mnie do listy przyjaciół, to będę się > wyświetlał na inny kolor To próbujesz zdobyć przyjaciół myślisz ze na litość ludzi weżmiesz . Prawdziwy jest tylko supaari od graala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: po_godzinach Re: to wygląda na atak klonów! będą rozruchy ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 16:01 no właśnie - ale wtedy się pogmatwa, a jak się pogmatwa, to juz po nim! Odpowiedz Link Zgłoś
supaari Re: to wygląda na atak klonów! będą rozruchy ... 08.02.06, 16:50 crax napisał: > Niekoniecznie pięć. Co za problem z "supari" zrobić "pisuar"? Litery i ilość > się zgadzają :) > Na razie są trzy... A zasady tworzenia klonów wymagają, żeby pierwsza i ostatnia litera były na miejscu... To może jeszcze się pojawić: suparii, suparri itd. Do piątki może dobije. Odpowiedz Link Zgłoś
supaari Re: to wygląda na atak klonów! będą rozruchy ... 08.02.06, 16:04 po_godzinach napisała: > mnożysz się, jak królik, ale i tak nie będzie ciebie w nieskończoność, może być > > ciebie tylko pięć sztuk, chyba, że zaczniesz się gmatwać > > a cóż to za armia: pięć? :) A nawet 5000... Wustarczy dodać mnie do listy przyjaiół lub nieprzyjaciół i zmienię kolor. Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach No widzisz, 08.02.06, 16:06 proponujesz wykluczenie - a tu by trzeba rękawicę podjąć :) Odpowiedz Link Zgłoś
supari Re: to wygląda na atak klonów! będą rozruchy ... 08.02.06, 16:07 przestań się pode mnie podszywac, ok. To przestaje byc śmieszne Odpowiedz Link Zgłoś
kamajkore Re: Wściekłość? 08.02.06, 14:41 > Wkurzyliście kogoś na forum do tego stopnia, żeby przybrał nick podobny do > Waszego i coś tam napisał? ojej, nawet na ciebie się wkurzają? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
supaari Re: Wściekłość? 08.02.06, 14:49 kamajkore napisała: > ojej, nawet na ciebie się wkurzają? ;) > "Nawet"? Nie wiem jak to rozumieć :-) Nie chodzi o fakt, ale o reakcje! Odpowiedz Link Zgłoś
kamajkore Re: Wściekłość? 08.02.06, 16:03 > "Nawet"? Nie wiem jak to rozumieć :-) dziwię się, bo dyskutujesz raczej logicznie niż emocjonalnie, ewentualnie za pomocą KOTA, hehe... jakby się na mnie wściekali to bym się nie dziwiła ;P Odpowiedz Link Zgłoś
suupari Re: Wściekłość? 08.02.06, 16:05 kamajkore napisała: > > "Nawet"? Nie wiem jak to rozumieć :-) > dziwię się, bo dyskutujesz raczej logicznie niż emocjonalnie, > ewentualnie za pomocą KOTA, hehe... > jakby się na mnie wściekali to bym się nie dziwiła ;P Nie wiem o co ci chodzi. Jakiś supaari sie pode mnie podszywa i mam sie nie dziwić? Odpowiedz Link Zgłoś
marysia_b Re: Wściekłość? 08.02.06, 14:41 supaari napisał: > Wkurzyliście kogoś na forum do tego stopnia, żeby przybrał nick podobny do > Waszego i coś tam napisał? > Ja właśnie tak! > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=29&w=35978180&a=36438346 No patrz, ja tez! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=29&w=36368492&v=2&s=0 Kiedys byly Zony modne, teraz klony.... ach ten swiat nowych technologii... Odpowiedz Link Zgłoś
supaari Re: Wściekłość? 08.02.06, 14:50 marysia_b napisała: > No patrz, ja tez! Za współuczestnictwo! Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Już wiem, Idzie niż i ciśnienie spada, to dlatego 08.02.06, 16:03 mamy te omamy. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Wściekłość? 08.02.06, 16:05 ... i wrzask :) Ja też chcę klona. Kiedyś miałam, ale dawno nie widziałam. Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: Wściekłość? 08.02.06, 16:08 widocznie o niego nie dbałaś, to zwiał. Odpowiedz Link Zgłoś
marysia_b Re: Wściekłość? 08.02.06, 16:13 yoma napisała: > Zwiądł :) Starczo, czy na tarczy? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nelsonek Re: Wściekłość? 08.02.06, 16:09 To dopiero numer! Supaari ma klona! Troche Ci zazdroszcze. :) Nie ma sie czym przejmowac. Olac sikiem prostym i po problemie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
supaari Re: Wściekłość? 08.02.06, 16:24 nelsonek napisał: > To dopiero numer! Supaari ma klona! Troche Ci zazdroszcze. :) > Nie ma sie czym przejmowac. Olac sikiem prostym i po problemie. :) > Prosty sik to mało zabawy! :-) Chciałem się po prostu przekonać kto jeszcze! Na razie Yoma się zgłosiła. Pamiętam, że kiedyś ktoś się podszył pod Echo, ale wprost, bo ona jako gość bez loginu występuje. Z kolei na Forum Świat jest (był?) Marcus Crassus, który też miał jakieś klony nieudolne... A swojego klona też się pewnie doczekasz... Odpowiedz Link Zgłoś
mala.mi74 Re: Zgłaszam się 08.02.06, 22:15 Supaari, zgłaszam się-tez miałam dwa klony(albo jednego tylko w dwóch odmianach).Zawsze była ta jakas niezalogowana mala.mi74. To chyba jeden ze sposob argumentowania osób ,które nie posiadają żadnych pogladów więc podczepiają się pod innych. Aaa! Widze ,że marysia wróciłaaaa! Ona udaje sama siebie-no cóz...tak tez można:)))) Internet jednak uzależnia-ale jak juz to ja wolę Fronde:) Pozdrawiam Ciebie i Twoje klony, inne gatunki,podgatunki,rodzaje i odmiany:) Odpowiedz Link Zgłoś
supaari Re: Zgłaszam się 09.02.06, 13:10 mala.mi74 napisała: > Supaari, zgłaszam się-tez miałam dwa klony(albo jednego tylko w dwóch > odmianach).Zawsze była ta jakas niezalogowana mala.mi74. A ten drugi klon? > Internet jednak uzależnia-ale jak juz to ja wolę Fronde:) A ja nie! Jakieś dziwne to towarzystwo Frondziane. No i ile musiałbym czekać na klony?! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś