starucha_izergiel 05.06.06, 08:01 I się tego nie wstydzę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nancyboy Re: Masturbuję się 05.06.06, 08:19 Było już o tym parę razy: Jeśli jesteś młoda to uważaj, żebyś się nie przyzwyczaiła do pewnych bodźców, bo potem mogą być kłopoty ze współżyciem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paradny z PO jesteś PO_prawna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 09:41 my sldowcy i POwiacy jesteśmy z ciebie dumni zwiększ częstotliwość twych pięknych działań ZAPRASZAMY NA PARADĘ Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: jesteś PO_prawna 05.06.06, 09:43 tzn zapraszamy na parade mendoweszkopolaków.to tam są fajni gruchobijcy. Odpowiedz Link Zgłoś
pkulej Re: Masturbuję się 05.06.06, 10:12 Uważaj bo oślepniesz i wyrosną ci włosy miedzy palcami:) Odpowiedz Link Zgłoś
iberia30 Re: Masturbuję się 05.06.06, 10:49 proponuje abys w tej sprawie zamieścila ogloszenie w prasie ogolnopolskiej + bilboardy w cale Polsce. Litosci...co to kogo obchodzi, ze nie masz faceta.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Środa i Olejnik my też, my też! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 10:51 zapraszamy na paradę, razem z PO i SLD Odpowiedz Link Zgłoś
znj2 Re: Masturbuję się 05.06.06, 11:57 Skoro jesteś starucha, to tylko to ci pozostało! Jedziesz , na przód i tył? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Środa i Olejnik Re: Masturbuję się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 13:04 jak Olejniczak- w te i we wte, na oślep Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh Masturbujący się faceci nie chorują na prostatę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 17:48 Australijskie badania naukowe dowodzą, że starsi mężczyźni którzy mają wytrysk pięć i więcej razy w tygodniu, przestają być zagrożeni rakiem prostaty. Nie słuchaj więc głupot kościoła katolickiego o szkodliwości masturbacji i zadbaj za wczasu o swoje zdrowie. Odpowiedz Link Zgłoś
autenty Powinnas sie wstydzic! 05.06.06, 18:46 starucha_izergiel napisała: > I się tego nie wstydzę. Przeciez to zboczenie seksualne!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Powinnas sie wstydzic! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 21:45 Ciekawe -z tego co czytałem rosnie liczna seksuologów, którzy nie chca pomagac ludziom w nałogu masurbacji uważajac to za normalne i naturalne. dziwnym trafem te same osoby-pacjenci nie moga ułozyc sobie szczęsliwych zwiazków i często trafiaja do psychoterapwutów. Kto klamie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh Kłamie kościół, jak zwykle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 21:49 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Kłamie kościół, jak zwykle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 22:41 Ale fakty nie kłamia. A ty masz chyba jakąs psychoze ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh jakie fakty? że siętraci wzrok od onanizmu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 08:41 Odpowiedz Link Zgłoś
supaari Re: jakie fakty? że siętraci wzrok od onanizmu? 06.06.06, 09:20 Chyba te też, bo mm pisał o czym innym... Nie widziałeś? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh nie bo osleplem od onanizmu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 11:46 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katolik 90% doroslej populacji sie onanizuje; nie tylko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 11:47 ludzie ale również zwierzęta; bóg dał ludziom onanizm i rzekł: "Cieszcie się i radujcie" Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Powinnas sie wstydzic! 06.06.06, 23:07 masturbacja jest lepsza niz zwiazek! kazdy kto mial zwiazek wie o czym mowie :) Odpowiedz Link Zgłoś
pink.freud Re: Masturbuję się 05.06.06, 22:14 Wstydzić to się nie ma co:) Ale problem masz poważny, bo kobiety inaczej reagują na masturbację. Jak się przyzwyczaisz to nie bedziesz w stanie mieć orgazmów z facetem. Podobno najbardziej rozwala prysznic;) Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Masturbuję się 06.06.06, 23:08 a wibrator? :) a prysznic rzeczywiscie super :) Odpowiedz Link Zgłoś
supaari Re: a masz juz wlosy miedzy palcami? 06.06.06, 09:21 Nie widzi, bo jej się ostatnio jakoś tak wzrok pogorszył. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kasan1512 Re: Masturbuję się 07.06.06, 00:15 A ja ostatnio czytałem artykuł (w poważnej gazecie - w wydaniu internetowym), że naukowcy stwierdzili wiele pozytywnych właściwości masturbacji... SAMO ZDROWIE:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Masturbuję się 07.06.06, 23:27 Daj linka :) kasan1512 napisał: > A ja ostatnio czytałem artykuł (w poważnej gazecie - w wydaniu internetowym), ż > e > naukowcy stwierdzili wiele pozytywnych właściwości masturbacji... SAMO ZDROWIE: > ))) > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omnipotentny Re: Masturbuję się IP: *.cn.com.pl / *.cn.com.pl 07.06.06, 23:29 mahadeva napisała: > Daj linka :) > > kasan1512 napisał: > > > A ja ostatnio czytałem artykuł (w poważnej gazecie - w wydaniu internetow > ym), > ż > > e > > naukowcy stwierdzili wiele pozytywnych właściwości masturbacji... SAMO > ZDROWIE: > > ))) > > nie wiem, czym tu sie podniecac. ja juz cos takiego czytalem 5 lat temu. Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Masturbuję się 07.06.06, 23:55 a co myslisz o braku seksu poza urozmaicona masturbacja? ja nie mam za bardzo z kim tego robic.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: staruch Re: Masturbuję się IP: *.aster.pl 08.06.06, 00:26 starucha_izergiel napisała: > I się tego nie wstydzę. Świetnie, mozesz iść na paradę pod własnym sztandarem. Odpowiedz Link Zgłoś