palnick 09.06.06, 09:29 Trener Janas, ponurak aż z Wronek bredził wczoraj jak biskup Pieronek. Lecz Ekwador pokona (twierdzi tak moja żona) Jeśli nie to go czeka postronek. ------ Myślę, że bedzie 3:1 dla naszych :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
billy.the.kid Re: Dziś Polska - Ekwador, typujemy wynik. 09.06.06, 09:32 jskskolwiek wygrana polskiego teamu, będzie policzkiem i obrazą wymierzoną piłce nożnej. kilkunastu facetów grzejących ławy w drugoligowych klubach austrii,rfn czy szkocji wygraywając pokaże bezsens sportowej rywalizacji. w normalnym sporcie wygrywają NAJLEPSI. Odpowiedz Link Zgłoś
majki1976 Re: Dziś Polska - Ekwador, typujemy wynik. 09.06.06, 09:39 3-2 dla Polski Odpowiedz Link Zgłoś
baltazarus Re: Dziś Polska - Ekwador, typujemy wynik. 09.06.06, 09:56 Błysnąłeś ignorancją. Ilu reprezentantów Janasa gra w II ligach wymienionych krajów? Od kiedy to Ekwador jest wyżej notowany od Polski w futbolu? Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Dziś Polska - Ekwador, typujemy wynik. 09.06.06, 10:00 baltazarus napisał: > Błysnąłeś ignorancją. Ilu reprezentantów Janasa gra w II ligach wymienionych > krajów? Od kiedy to Ekwador jest wyżej notowany od Polski w futbolu? ----- Billy, to klasyczny polski genetyczny malkontent. Wyborca PO. Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: Dziś Polska - Ekwador, typujemy wynik. 09.06.06, 13:57 > Błysnąłeś ignorancją. Ilu reprezentantów Janasa gra w II ligach wymienionych > krajów? Od kiedy to Ekwador jest wyżej notowany od Polski w futbolu? Prosze na mnie nie krzyczec, bo ja sie nie znam. Ale ostatnio wyczytalam, ze Ekwador w ciagu ostatnich 2 lat podskoczyl w rankingach FIFA o cale 40 miejsc. To chyba cos znaczy? Gralismy z nimi tylko raz jak dotad, i dostali becki, ale to bylo w listopadzie zeszlego roku, w innym skladzie etc. Chyba wiec tak zupelnie na spokojnie tego meczu nie da sie ogladac. Ale mam nadzieje, ze bedzie dobrze :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ben333 Re: Dziś Polska - Ekwador, typujemy wynik. 28.06.06, 21:15 baltazarus jesteś u mnie spalony. nie masz pojęcia o piłce. nie głosój jak się nie znasz. bo wynik chyba skumałeć - dwa zero. dla ekwadoru Odpowiedz Link Zgłoś
robertrobert2 Re: Dziś Polska - Ekwador, typujemy wynik. 09.06.06, 11:31 1:0 optymistycznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: Dziś Polska - Ekwador, typujemy wynik. 09.06.06, 13:58 Postawilabym na 2:1, gdybym lubila hazard :-D Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: Dziś Polska - Ekwador, typujemy wynik. 09.06.06, 13:58 2:1 dla Polski, rzecz jasna. Odpowiedz Link Zgłoś
cham_i_prostak Re: Dziś Polska - Ekwador, typujemy wynik. 09.06.06, 14:34 wariant pesymistyczny 2:0 dla Polski optymistyczny 5:0 :) Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Dziś Polska - Ekwador, typujemy wynik. 09.06.06, 14:35 Po meczu z Polską kolumbijski bramkarz przychodzi do domu. Żona się go pyta: - Jaki wynik? - 2:1 dla nas - Cooooo? To może jeszcze mi powiesz, że bramkę strzeliłeś? ... Odpowiedz Link Zgłoś
supaari Re: Dziś Polska - Ekwador, typujemy wynik. 09.06.06, 14:46 palnick napisał: > Trener Janas, ponurak aż z Wronek > bredził wczoraj jak biskup Pieronek. > Lecz Ekwador pokona > (twierdzi tak moja żona) > Jeśli nie to go czeka postronek. Czarownik spod Quito do walut miał główke. Chciał Polski porażką pogrążyć złotówkę. Z duchami tak igrał, Że Ekwador wygrał Z Polonią 3:2 - lecz w... siatkówkę! Nie przewiduję dogrywki.... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tomash8 Re: Dziś Polska - Ekwador, typujemy wynik. 09.06.06, 14:55 1:0 (Rasiak 72') Odpowiedz Link Zgłoś
sojuz1 Re: Dziś Polska - Ekwador, typujemy wynik. 09.06.06, 15:25 palnick napisał: > Trener Janas, ponurak aż z Wronek > bredził wczoraj jak biskup Pieronek. > Lecz Ekwador pokona > (twierdzi tak moja żona) > Jeśli nie to go czeka postronek. Jesteś za karą śmierci? > Myślę, że bedzie 3:1 dla naszych :-) Dla "naszych" czyli dla kogo? Bo moi "nasi" to był Związek Radziecki. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Dziś Polska - Ekwador, typujemy wynik. 09.06.06, 16:51 sojuz1 napisał: > palnick napisał: > > > Trener Janas, ponurak aż z Wronek > > bredził wczoraj jak biskup Pieronek. > > Lecz Ekwador pokona > > (twierdzi tak moja żona) > > Jeśli nie to go czeka postronek. ---- > Jesteś za karą śmierci? ----- Nie. Ale zasady miewają wyjątki. Ze zbawiennym skutkiem dla zasad :-) Odpowiedz Link Zgłoś
gumowy_kaczor Śmieszne 09.06.06, 15:36 Zmierzą się dwie nic nie znaczące drużyny. Ekwador w ogóle na mundialu znaleźć się nie powinien. A Polska? 2 gwiazdy drugorzędnej szkockiej ligi (Żurawski+Boruc), niespelniony talent przed emeryturą Jacek Bąk, młody zdolny, czyli 25-letni Smolarek i... nic, sami trzeciorzędni kopacze. Pewnie wygra Polska, ale to i tak kompletnie nieistotne. Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: Ja się właśnie cieszę, że przegrali (nt) 10.06.06, 17:01 Twoje swiete prawo. Ja tez nie odbieram tego w kategoriach kleski narodu polskiego, ale zal mi, ze tak krotko bede sie mogla emocjonowac, no i wstyd straszny z Ekwadorem przegrac ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: 3:0 dla Ekwadoru (2 samoboje i karny) 09.06.06, 20:40 Odstaw dragi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: 3:0 dla Ekwadoru (2 samoboje i karny) 10.06.06, 17:07 lol...jak widzisz, niewiele sie pomylilem.... "odstawiac" (telefony komorkowe i kamery videlo) powinna najwyrazniej polska kadra Odpowiedz Link Zgłoś
gszesznica Re: Dziś Polska - Ekwador, typujemy wynik. 09.06.06, 20:48 0-2 dla ekwadoru ,zeby nikt sie nie pomylil. Odpowiedz Link Zgłoś
gszesznica Re: Dziś Polska - Ekwador, typujemy wynik. 09.06.06, 23:00 gszesznica napisała: > 0-2 dla ekwadoru ,zeby nikt sie nie pomylil. :)))no i co? mialam racje,ale przyznam ze takiej marnej gry sie nie spodziewalam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta50 Re: jak narazie Polacy przegrywaja z latwa druzyna IP: *.pools.arcor-ip.net 09.06.06, 22:04 Oj, oj chcieliscie Niemcy pokonac a tu klapa, ciekawe jak bedzie dalej? Dobrzy gracze ale ale na bardzo niskim poziomie "kopanina"!!! Zeby z najlatwiejsza druzyna w grupie przegrywac, trzeba byc juz do (?) Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Janas... 10.06.06, 08:23 Płacze Zenon po meczu gdzieś w Traczach, że też los dał nam Pawła mózgacza! Strzelać nam nie kazano no i wyszło guano. Na trenera wybrali partacza. Odpowiedz Link Zgłoś
sojuz1 Re: Dziś Polska - Ekwador, typujemy wynik. 10.06.06, 11:01 I dobrze, że te patałachy przegrały. Najbardziej żenujące były te udawane faule. Potrafią się tylko przewracać. Odpowiedz Link Zgłoś
gszesznica Re: wiadomo ze Polacy sa tylko dobrzy w gadaniu 10.06.06, 19:29 a moze Janas specjalie tak kiepsko rozegral ten mecz,zeby Niemcy nie rozpoznali taktyki. ? Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Janas 10.06.06, 19:59 Trener Janas, ten z Wronek myśliwy, nie był nigdy w swym życiu szczęśliwy. Wczoraj wielką miał szansę lecz jest durnym szympansem więc od rana znów jest bardziej burkliwy. Odpowiedz Link Zgłoś