Dodaj do ulubionych

jako gej coraz częsciej myśle o leczeniu swojej ps

10.07.06, 09:21
mam 53 lata, mój partner 18 lat. Chcielibyśmy mieć owoc/owoce naszej miłości
lecz mimo uprawiania seksu nie możemy miec dzieci. Czy nie jest to jawna
dyskryminacja? Inne pary (kobieta i mężczyzna mogą mieć dzieci , a my nie!-
czy jest to dowód, że nasz związek jest gorszy , albo zły?)
Ja brzydzę się już na samą myśl związku z kobietą, jak każdy homo , mam
pewnie jakieś problemy psychiczne , bo wiem , że przecież sam jestem ze
związku kobiety i mężczyzny.Skoro takim związkiem się brzydze , to w pewien
sposób brzydzę się i owocami takiego związku , czyli brzydzę się sobą.
Ostatnio coraz częściej myśle o leczeniu swojej psychiki, może mój
homoseksualizm , który wyrządza mi tyle cierpienia da się wyleczyć...
Przecież wszyscy, nawet dewianci , jesteśmy owocem związku mężczyzny i
kobiety....
Obserwuj wątek
    • guziel Re: jako gej coraz częsciej myśle o leczeniu swoj 10.07.06, 10:41
      jeryyyy, to brzmi jak jakaś ciężka prowokacja...:S
      • Gość: warszawianka prowakacja !!! to zakrawa na pedofilie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 10:59
        • marko_homo mój problem 10.07.06, 11:11
          nie od dzisiaj wiadomo, że geje z upływem czasu wolą dużo młodszych młodzieńców.
          Mój partener ma 18 lat i jest dorosły.
          Ale to ja spełniam rolę kobiety w naszym związku.
          Boję się tylko, że sam siebie nie akceptuje , bo przecież brzydzę się związku z
          kobietą , a sam jestem efektem związku mężczyzny i kobiety.
          Może dlatego geje i lesbijki tak często mają również problemy inne psychiczne.
          Ja czasami czuję , że mógłbym się zakochać np. w małpce, ciekawe czy jak będzie
          nas więcej ONZ uchwali 4 orientacje seksualną?
          • nancyboy Re: mój problem 10.07.06, 12:08
            > nie od dzisiaj wiadomo, że geje z upływem czasu wolą dużo młodszych młodzieńców
            No to chyba od wczoraj w takim razie.
            • mirek.xx Re: mój problem 10.07.06, 13:08
              ja dla mnie jesteś chory psychicznie.
              ludzie cierpiący na homoseksualizm nie mają instynktu zachowania gatunku.
              to nawet już księża mają ten instynkt(jako heteroseksualiści), hehe
              oczywiście jak nie cierpią na homoseksualizm czy inne zaburzenia...
              • nancyboy Re: mój problem 10.07.06, 13:54
                > to NAWET już księża mają ten instynkt
                Dobre, podoba mi się :-)
    • facet123 Re: jako gej coraz częsciej myśle o leczeniu swoj 10.07.06, 14:38
      Marna prowokacja.

Odpuść sobie.
      • marko_homo Re: jako gej coraz częsciej myśle o leczeniu swoj 10.07.06, 14:47
        dlaczego jesteście takim homofobamii?
        to , że jako 53 letni gej maluję się nie oznacza , że jestem nienormalny.
        Ale dlaczego społeczeństwo nie daje mi i mojemu 18 letniemu partnerowi szansy
        na owoce naszej miłości?
        Uprawiam z nim seks , a naszych dzieci jak nie było tak nie ma, moje geny
        przepadną!
        szkoda , że jestem owocem związku kobiety i mężczyzny. Tzn.brzydze się seksu z
        płcią przeciwną, sam siebie się brzydze jako owocu takiego związku!
        POMOCY! CZY JESTEM NORMALANY?
        • j611g Re: jako gej coraz częsciej myśle o leczeniu swoj 10.07.06, 14:56
          juz Ci mowilam, ze ktoś kto siedzi na forum, podniecając się udawaniem geja i
          zmyslaniem jakichś durnych historyjek nie moze byc do konca normalny
          • marko_homo Re: jako gej coraz częsciej myśle o leczeniu swoj 10.07.06, 15:02
            dlaczego uważasz , że nie jesteśmy normlani?
            chodzi o to , że z moim partenerem , nigdy nie bede mógł mieć dzieci, chociaż
            pełnie rolę kobiety w naszym związku?
            jesteśmy normalni!!!
            uprawiamy seks i się kochamy , to chyba oznacza , że jesteśmy normalni!!!
            nienormalni są według mnie heteroseksualiści i homofoby.
            jak prawdziwy mężczyzna może pożądać kobiete i uprawiać z nią seks, jak
            normlana kobieta może uprawiać seks z mężczyzna i go kochać?!!!
            brzydzę się owoców takiej, niby miłości....
            ja jestem normalny! słyszycie : NORMALNY!!!!
            • Gość: j661g Re: jako gej coraz częsciej myśle o leczeniu swoj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 15:40
              naucz się czytać, nienormalne jest to ze tak bardzo pałasz nienawiśćią do
              homoseksualistów, ze starając się ich ośmieszyć posuwasz się do kłamstw i
              udawania kogos kim nie jesteś, zakładając kilka takich samych wątków.
              Niestety osmieszasz nie ich tylko siebie - niewyżyty homofob w kazdej wolnej
              chwili piszacy na forum jak 'gej' to jest ninormalne
              • Gość: X Re: jako gej coraz częsciej myśle o leczeniu swoj IP: *.gdynia.mm.pl 10.07.06, 17:02
                A jaka masz pewność że on kłamie ? Sugerujesz ze osoba homo bedzie sie bała
                napisać cos na forum ?
                • nancyboy Re: jako gej coraz częsciej myśle o leczeniu swoj 10.07.06, 17:12
                  Raczej nie o to mu chodziło. Raczej o treści wątków tworzonych przez marko_homo.
                • j611g Re: jako gej coraz częsciej myśle o leczeniu swoj 10.07.06, 20:30
                  > A jaka masz pewność że on kłamie ? Sugerujesz ze osoba homo bedzie sie bała
                  > napisać cos na forum ?

poczytaj sobie jego(marko_homo) wypowiedzi w roznych wątkach, które co chwila
                  zakłada, a nie bedziesz zadawał takch głupich pytań.
    • mandaryna65 marko homo to mój idol 10.07.06, 17:18

ma talent do pisania dowcipnych tekstów!
    • jah.rastafari.jest.mym.panem Re: jako gej coraz częsciej myśle o leczeniu swoj 10.07.06, 20:17
      > mam 53 lata, mój partner 18 lat. Chcielibyśmy mieć owoc/owoce naszej miłości
      > lecz mimo uprawiania seksu nie możemy miec dzieci.

brawo katoliku a ładnie to tak się z gejów śmiać? Pewno teraz kolegom z MW albo
      Kolibra się pochwalisz...
      • ragazzo11 Geja Kochają Kobiety! 10.07.06, 20:52
        Nie od dzis wiadomo, że homoseksualni mężczyźni bardzo lubią towarzystwo
        kobiet. Osoba, która rozpoczęła ten wątek jest albo wyjątkiem od tej reguły,
        albo jest to poprostu żenujący żart czy prowokacja nie mająca nic współnego z
        rzeczywistością.
        Na temat rekacji gejów z kobietami niejednokrotnie wypowiadał się prof.
        Lew_Starowicz, twierdząc, że najlepszym materiałem na przyjaciela dla kobiety
        jest właśnie gej (nie zaciągnie jej do łózka a z drugiej strony nie będzie jej
        robił konkurencji przy ewnentualnym zabieganiu o partnera).
        Podobnie jest z drugiej strony. Geje bardzo lubią towarzsytwo kobiet. O wiele
        lepiej czują się w ich towarzystwie, nają podobną wrażliwośc i zbliżone
        poczucie humoru.
        Ten kto sądzi, że homoseksualizm objawia się m.in. obrzydzeniem na widok
        kobiety jest w wielkim błedzie.
        U nas w kraju takie głosy mnie kompletnie nie dziwią.
        Jesteśmy mistrzami w utrzymywaniu kretyńskich mitów na tematy społeczne,
        szczególnie te dotyczące seksualności.
        POzdr.
        • marysia_b Re: Geja Kochają Kobiety! 10.07.06, 21:52
          Bo widzisz, ci ktorzy tu sie oglaszaja jako geje, to tacy geje jak ze mnie Sofia
          Loren! ;)
          • marko_homo Re: Geje Kochają młodych chłopców!!!!!!!!!!! 11.07.06, 08:17
            geje kochają także młodych chłopców.
            nie pisałem , że brzydze się kobiet ale , że brzydzę się z kobietą iść do łóżka.
            Jak do łóżka to tylko z facetem.
            Nie wiem jak faceci mogą chodzić do łóżka z kobietami, co ich tak podnieca.
            Jakby każdy facet był taki jak ja , 100% gej, to wtedy świat byłby normalny.
            • 33qq Re: Geje Kochają młodych chłopców!!!!!!!!!!! 11.07.06, 08:31
              Porażający jest prymitywizm tej prowokacji
              • marko_homo Re: Geje Kochają młodych chłopców!!!!!!!!!!! 11.07.06, 09:00
                oj, dlaczego od razu prowokacja?
                jesteś chyba Wszechpolakiem , Katolem i heteroseksualistą , że myślisz tak
                stereotypowo.
                Geje , lesbijki czy pedofile są różni.
                Ja uprawiam seks z moim 18 letnim partnerem, a owoców naszej miłości- dzieci
                jak nie miałem tak nie mam!
                I to jest DYSKRYMINACJA!!!!
                ale jestem normalny!
                • 8rommel8 Re: Geje Kochają młodych chłopców!!!!!!!!!!! 11.07.06, 10:30
                  a co na to 4-6 % baranów , też homo?

skoro masz obrzydzenie do siebie samego , jako owoc związku pomiędzy kobietą a
                  mężczyzną to czy jest szansa , że twój stan chorobowy będzie się dalej rozwijał
                  i będziesz kochał się w małpach , baranach, budkach telefonicznych ???
        • mangos1 goła kobieta = obrzydzony gej 11.07.06, 11:48
          ale jak kobieta zrzuci ciuszki, to gej jest obrzydzony.
          wie , że jest tylko atrapą mężczyzny , widząc gołą kobiete myśli.... o kurcze,
          to jest obrzydliwe , aby mężczyzna taki jak ja kochał się z kobietą.
          Wolę próbować wydawać na świat owoce mojej miłości z moim partnerem, hehe
          tak to jest jak ktoś jest chory psychicznie...

• the_dzidka To już było, nawet kilka razy 11.07.06, 10:49
      jesteś bardzo nudny powtarzając ciągle te same bzdury.
      • marko_homo Re: jesteś obrzydliwym homofobem 11.07.06, 11:02
        och, jakim jesteś obrzydliwym homofobem!!!
        pewnie jeszcze heteroseksualistą!!!
        jak mam uprawiać seks z moim partenerem , abyśmy mogli wydać na świat owoce
        naszej miłości????
        • 8rommel8 Re: jesteś obrzydliwym homofobem 11.07.06, 11:22
          jesteś dewiantem i masz zaburzenia psychiczne typowe dla dewiantów psycho-
          seksualnych.
          dobrze , że was dewiantów seksualnych jest tylko 3-5% w społeczeństwie.
    • Gość: ssss 100% prowokacja jakiegos debila IP: *.pools.arcor-ip.net 11.07.06, 11:50
      • marko_homo ach , co za nietolerancja!!! 11.07.06, 14:51
        ach, co za nietolerancja!
        nie wiem , czy mówić w pracy , że oprócz tego , że jestem homo, lubie uprawiać
        seks z drzewem?
        uważacie , że nie zaakceptują mnie?
        przecież nikogo nie krzywdzę

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka