night_breeze 01.10.06, 21:03 Cieszę się bardzo,że PiS dostał kopa!Begerowa,hahaha,ta piękna Lola kwiat północy/tzn.że kwiatem jest tylko przez pół nocy :)/,dała im popalić.Zaczynam ją lubić :))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annah11 Re: Afera za aferą.... 02.10.06, 00:34 Ja polityki maqm powyzej dziurek w nosie!!!!A polskiej audycji slucham tutaj, wiadomosci mam na biezaco. Odpowiedz Link Zgłoś
rak-pustelnik Re: Afera za aferą.... 02.10.06, 08:34 Ciekawy jestem kiedy Beger uzna, ze lepiej jej będzie opłacało się trzymać z PiSem i wyzna zawstydzona, ze to Lepper ją namówił, a ona wcale tego nie chciała! Dziwi mnie powszechny podziw dla szpiegów, kapusiów i prowokatorów wsród CAŁEJ naszej elity! Tubylec Odpowiedz Link Zgłoś
night_breeze Re: Afera za aferą.... 02.10.06, 08:44 Ale tak właśnie funkcjonuje nasza władza.Korupcja,przekręty,szpiclowanie,podkopywanie dołków.Dziwne coś? Odpowiedz Link Zgłoś
rak-pustelnik Re: Afera za aferą.... 02.10.06, 08:54 To ja się z takiego kraju wypisuję!!!! Tubylec Odpowiedz Link Zgłoś
mysha_b Re: Afera za aferą.... 02.10.06, 19:27 Myslisz, Tubylcu, ze w innym kraju bedzie lepiej? Jest takie powiedzenie, ze u sasiadow trawa wydaje sie bardziej zielona :))) Odpowiedz Link Zgłoś
rak-pustelnik Re: Afera za aferą.... 02.10.06, 21:09 A jak się zezłoszczę, to pzrejdę do podziemia, albo na wewnętrzną emigrację! Tubylec Odpowiedz Link Zgłoś
mysha_b Re: Afera za aferą.... 03.10.06, 14:45 Skoro do podziemia, to musisz zmienic nick z rak na kret. Tez ladnie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
rak-pustelnik Re: Afera za aferą.... 03.10.06, 15:52 Niekoniecznie muszę zostać kretem. Mogę zejść do podziemnej krypty i zostać kryptouczonym inwentaryzującym nieboszczyków! Tubylec Odpowiedz Link Zgłoś
night_breeze Re: Afera za aferą.... 14.10.06, 19:06 Rak prawdopodobnie byl zszedl do podziemia,bo w tajemniczy sposo zniknal :-) To tak na marginesie... A pisac chcialam o nastepnej aferze mieszkaniowej.Patrz pani,przeoczylam okazje! Byli mieszkania za grosik,rozdawali za czynsz,a mnie tam niebylo?!Juz ja sie z nimi policze,ze nie powiadomili odpowiednio wczesniej.Taka o k a z j a !!!! Amoze ktos z was sie zalapal? :-P Odpowiedz Link Zgłoś
wasserman.w.wannie No i Samoobronie przybył jeden wyborca ;-) 03.10.06, 15:16 A swoja droga to ten Big Brother zainspirował ludzi ;-) Odpowiedz Link Zgłoś