anka19891 09.12.06, 19:15 mam napisac krotka wypowiedz na nastepujacy temat...dlaczego młody czlowiek siega do swiata pozarzeczywistego?chodzi o horror wrozki itd prosze o szybka pomoc to bardzo bardzo wazne!! z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bozia Re: wazne!!!prosze o pomoc IP: *.chello.pl 20.12.06, 17:30 W zyciu są rzeczy,których wyjaśnienie dla normalnego człowieka stanowi pewnego rodzaju trudność dlatego traktujemy to jako możliwość uzyskania jakiej kolwiek odpowiedzi<nawet najbardziej bzdurnej,ale odpowiedzi>Rozpotrywanie tego pytania w oparciu o biblię to powinniśmy mieć przekonanie,że odpowiedz jestjuż dana życie wieczne-w bibli korzystanie z wróżb było zabronione.Jednak czlowiekchce przekraczać tą granicę związaną ze światem mistycznym.Jednak nie wiem czy jest to rozwiazanie słuszne.Zakladając że osiągnięta wiedza jest prawdziwa czy nie pozbawia nas wolności zwiazanej z oczekiwaniem co życie przyniesie,pozbawia lęku.HEJ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
llukiz Re: wazne!!!prosze o pomoc 20.12.06, 19:59 Prosze na przyszłość kropek używać, bo czytać sie nie da. A co do tematu to młodzi ludzie sięgają do świata pozarzeczywistego ponieważ nie wiedzą że jest on pozarzeczywisty, tzn że tam niczego nie ma a i tylko wyłącznie sie ich okłamuje Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: wazne!!!prosze o pomoc 20.12.06, 18:56 a sama nie wiesz? albo nie możesz pomysleć? Odpowiedz Link Zgłoś
onlyoner Re: wazne!!!prosze o pomoc 20.12.06, 19:54 bo tu jest nudno a tam jest fajnie i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
llukiz Re: wazne!!!prosze o pomoc 20.12.06, 20:01 > bo tu jest nudno a tam jest fajnie i tyle. tzn. gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
czwarty.wymiar Re: wazne!!!prosze o pomoc 20.12.06, 21:18 anka19891 napisała: > mam napisac krotka wypowiedz[...] Właśnie, TY masz napisać. Odpowiedz Link Zgłoś