joxanna 05.01.07, 14:42 Czy ktoś wie gdzie mogę znaleźć film z wczorajszą wypowiedzą Kuchcińskiego o tym, że winniśmy prezydentowi cześć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Matylda Re: cześć prezydentowi IP: 85.112.196.* 05.01.07, 15:11 A winniśmy? TEMU prezydentowi czy tak ogólnie? Odpowiedz Link Zgłoś
joxanna Re: cześć prezydentowi 05.01.07, 15:27 No, wczoraj Kuchciński powiedział coś niesamowitego, tylko właśnie nie pamiętam dokładnie jak to brzmiało, bo jak to usłyszałam w faktach, to mnie kompletnie zatkało. Ale generalnie chodziło o to, że prezydentowi winniśmy szacunek i cześć, że zdążył wybrać kandydata na prezesa NBP na czas. Odpowiedz Link Zgłoś
alexanderson Re: cześć prezydentowi 05.01.07, 15:35 Powiedział, że winniśmy prezydentowi szacunek i cześć za to, że ten zapowiadał ogłoszenie kandydata na prezesa NBP 3 stycznia wieczorem i to zrobił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matylda Re: cześć prezydentowi IP: 85.112.196.* 05.01.07, 15:37 No, no! jaki to bystry się okazał i punktualny. Po skończonej kadencji powinien ubiegać się o stanowisko dróżnika na kolei bo tam potrzeba żeby było na czas. Odpowiedz Link Zgłoś