troche_inny Ciemna masa.. 03.04.07, 19:42 Pobilo swoj rekord.. Rekord predkosci pociagu nalezy do Japonczykow.. :) 7 km/h im zabraklo.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ha ha ha troche inny - sam jesteś ciemną masą IP: *.gdynia.mm.pl 03.04.07, 20:43 bo to, że coś nazywa się pociągiem, nie oznacza że jest tym samym typem - japoński był na poduszce magnetycznej, więc CIOLE zanim na innych naskoczysz następnym razem, zastanów się nad swoją głupotą Odpowiedz Link Zgłoś
troche_inny Re: troche inny - sam jesteś ciemną masą 04.04.07, 20:59 Re, osiolku wiem czym sie roznia tymniemniej rekord predkosci pociagu pozostaje nadal w Japonii.. Ciesze sie, ze mogles przy tej okazji dac upust klebiacym sie w Tobie lingwistycznym talentom.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)) Re: troche inny - sam jesteś ciemną masą IP: *.gdynia.mm.pl 05.04.07, 09:50 następnym razem osiołku zastanów się, zanim cokolwiek napiszesz - człowiek dorosły tym różni się od dziecka, że nie plecie głupot pod presja chwili - ale ty zachowujesz się jak taki mały złośliwy Jaś - zaczynasz od obrażania innych Odpowiedz Link Zgłoś
troche_inny Re: troche inny - sam jesteś ciemną masą 05.04.07, 11:01 Czytujesz pozniej to co sam splodzisz? :> Nie pisalbys takich glupot gdybys poczytal wlasne posty uwlaczajace godnosci polowy twoich oponentow.. Tak "re" wszystko z Toba mozna pocwiczyc ale merytoryczna dyskusja do tych rzeczy nie nalezy.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)) nie martw się trochę inny - nic na swoją ułomność IP: *.gdynia.mm.pl 05.04.07, 11:05 nie poradzisz, po prostu pogódź się z tym i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
troche_inny Re: nie martw się trochę inny - nic na swoją ułom 05.04.07, 11:07 alez ja calkowicie zyje w zgodzie z samym soba.. mam nadzieje, ze ty tez.. :] Odpowiedz Link Zgłoś
irasiad_jest_zdenerwowany_l.k Re: Ciemna masa.. to TY człowieku 04.04.07, 15:38 poczytaj o co chodzi w tym wszystkim i czym różni się 'pociąg' Japończyków od TGV Francuzów ~~~~~~ V PRL PISIOROWATYCH KU PAMIĘCI ~~~~~~ I nikt nas nie przekona, że białe jest białe, a czarne jest czarne! - klasyk pisiorowatego kaczyzmu Jarosław K. Odpowiedz Link Zgłoś