kashmirek 06.06.07, 16:36 znalazlam dzisiaj w czipsach dwie kostki (chyba skawalone kawalki przypraw??) - co mozna z tym zrobic? przeszlo by w polsce pozew o odszkodowanie w tym przypadku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yoma Re: dziwna rzecz znaleziona w paczce czipsow 06.06.07, 16:41 To był tzw. gratis, kostka rosołowa. Odpowiedz Link Zgłoś
salimis Re: dziwna rzecz znaleziona w paczce czipsow 06.06.07, 17:34 A poniosłaś jakiś uszczerbek na zdrowiu bo jeśli nie to zapomnij o odszkodowaniu.Jedyne co możesz zrobić to złożyć reklamację. Odpowiedz Link Zgłoś
gato.domestico Re: dziwna rzecz znaleziona w paczce czipsow 06.06.07, 17:41 kumpela lata temu znalazla w platkach nestle-czekoladowych-mysz odszkodowanie dostala ok 5tyszl bylo to ponad 10lat temu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scin Re: dziwna rzecz znaleziona w paczce czipsow IP: 195.116.246.* 06.06.07, 18:13 żartujesz? raz znalazłam w pasztecie drobiowym kurzy paluch z pazurem...wywaliłam... Innym razem w surowce zamykanej złotówkę i tez tak po prostu wywaliłam. Szlag by trafił...;) Odpowiedz Link Zgłoś
gato.domestico Re: dziwna rzecz znaleziona w paczce czipsow 06.06.07, 18:44 wszystko pewnie od firmy zalezy...jak dba o wizerunek to pewnie wyplaci jakas kase Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: dziwna rzecz znaleziona w paczce czipsow 06.06.07, 19:07 Dlaczego wywalasz złotówki? :) Odpowiedz Link Zgłoś
cleare Re: dziwna rzecz znaleziona w paczce czipsow 06.06.07, 19:24 ja znalazłam peta w chlebie (później rewolucje żołądkowe i mdłości miałam przez tydzień!), dostałam pismo z sanepidu z zapewnieniem że nigdy więcej się to nie powtórzy, owszem, już nie kupuję chleba z tamtej piekarni... Odpowiedz Link Zgłoś
znj2 Re: dziwna rzecz znaleziona w paczce czipsow 06.06.07, 19:27 Gdybyś znalazła 100 $ nie lazło by się do sądu. Odpowiedz Link Zgłoś
listekklonu Re: dziwna rzecz znaleziona w paczce czipsow 06.06.07, 20:03 Może ktoś szmuglował w ten sposób marihuanę? Teraz cały gang będzie Cię ścigać, żeby odzyskać te kostki... Odpowiedz Link Zgłoś