asiaz-s 08.09.07, 10:12 Czy w ostatnim dniu Sejmu byłoby mniej arogancko, gdyby przemawiały tylko kobiety? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hypatia69 Re: Seks(jm)misja 08.09.07, 10:15 Myślisz, że one są jakieś lepsze od mężczyzn? Nie sądzę... Odpowiedz Link Zgłoś
asiaz-s Re: Seks(jm)misja 08.09.07, 19:20 Mysle ze z wieksza kultura mogloby sie odbyc bo ci wszyscy w gajerkach przypominali mi satyrow nie dostojnikow :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc987 Re: Seks(jm)misja IP: *.pools.arcor-ip.net 08.09.07, 10:26 Jaki wrog? Sa jacys wrogowie w Polsce? Czyzby populizm, samozaklamanie, wyzywanie, intrygi, nagrywanie, debilna prowokacja... byly przewodnia kultura poltyczna polskich politykow? Odpowiedz Link Zgłoś
kamcia884 Re: Seks(jm)misja 08.09.07, 10:46 i bardzo dobrze , czy zdajesz sobie sprawe z tego co zrobiliby gdyby nie mieli twardych dowodów. postaw sie w podobnej sytuacji.np. czy , gdy do mnie niewinnej zapuka policja , to mam sobie w łeb strzelac , pomysl.......Ja nie chce rzadow podobnych do poprzednich, a ci co chca to daza do tego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc987 Re: Seks(jm)misja IP: *.pools.arcor-ip.net 08.09.07, 11:01 Jakich twardych dowodow? Czy nagrania sa twardymi dowodami w twoim pojeciu? Skoro tak, to jestes bardzo naiwna i nie masz pojecia na ten temat. Smutne ze przytaczasz przyklad notorycznej nagonki politycznej jak za dawnych czasow (Stalinizmu) na osobe ktora padla obiara tego. Nawt za PRL nie bylo takich metod i tylu agentow jak za IV Rzeczypospolitej prywatnej wlasnosci Kaczynskich i Ziobry. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Ze stenogramu 09.09.07, 11:28 >z rozpaczą stwierdzam, że wy, gdybyście byli odpowiedzialni, to powinniście złożyć aplikację… (Poseł Anna Paluch: Myślałam, że pana na coś jeszcze stać.) Proszę was o uwagę. Pani poseł już się dzisiaj nakrzyczała. (Wesołość na sali, oklaski) (Poseł Tadeusz Cymański: Dowcip nie był najlepszy.) Odpowiedz Link Zgłoś