Dodaj do ulubionych

Opiniotwórcze Radio Maryja

31.07.03, 09:19
Ekspert na antenie Radia Maryja cyt.: ?Weźmy słowo "komputer". Wszystkie litery w tym słowie przyporządkujmy kolejnym liczbom w alfabecie, potem dodajmy je do siebie i pomnóżmy przez 6. Co otrzymamy? Otrzymamy 666. A więc i komputer i Internet to narzędzia Diabła?.

Kochani.

Ilu z was kuma o co chodzi. Czy to ja zwariowałem czy też zawiłe procesy myślowe zachodzące w mózgach takich jak Pani/Pana Ekspert kwalifikują ich do grupy ?przeciętnych inaczej?.
Saluto i niecierpliwie czekam na wasze refleksje.
Obserwuj wątek
    • Gość: karolina11 Re: Opiniotwórcze Radio Maryja IP: *.godziesze-wielkie.sdi.tpnet.pl 31.07.03, 12:42
      o kurcze.... poważna sprawa :-)))

To co tam mówią czasem to naprawe jest chore. Znam jedną rodznę, która jest
      jak twierdzi - głeboko wierząca - i są fanami Radia Maryja - nawet tam czasem
      wystąępują podobno.T oco czasem gloszą to tylko śmiech mnie ogrania nic więcej.
      Wg mnie to jest mocno podejrzane i nazwlalabym fanatyzem.

Kościól - ok, jestem wierząca i wiele jestem w stanie pojąc - ale propaganda
      RM - to nie na moje nerwy.
      Szok!
    • Gość: Św. Jan Nepomucen Re: Opiniotwórcze Radio Maryja IP: 80.51.245.* 31.07.03, 12:59
      gordon_shumway napisał:

> Ekspert na antenie Radia Maryja cyt.: ?Weźmy słowo "komputer". Wszystkie
      litery
      > w tym słowie przyporządkujmy kolejnym liczbom w alfabecie, potem dodajmy je
      d
      > o siebie i pomnóżmy przez 6. Co otrzymamy? Otrzymamy 666. A więc i komputer
      i
      > Internet to narzędzia Diabła?.
      >

od kiedy sa liczby w alfabecie
      • Gość: diabelek Re: Opiniotwórcze Radio Maryja IP: *.mt.sfl.net 31.07.03, 17:12
        Gość portalu: Św. Jan Nepomucen napisał(a):

> od kiedy sa liczby w alfabecie

czegi sie czepiasz? dobrze wiesz o co chodzi.
        TAK. to JA wymyslilem internet i komputer
        i was wszystkich kusze zebyscie to uzywali
        specjalnie wysilac sie nie musze - nalogowcy

hehehehehehehehe
    • Gość: diablica Re: Opiniotwórcze Radio Maryja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.03, 17:50
      Wiadomo, ciemnymi głupimi łatwiej rządzić. Czy są wśród was fani RM?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka