heteronelsonek 08.01.08, 07:45 wyciela watek Autentego o tym jak niedobry heteroseksualista zabil swoja dziewczyne i pozniej probowal ja zjesc. Co za bezczelnosc ze strony administracji! Obrzydliwe homofoby! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sibeliuss Re: Homofobiczna administracja tego forum 08.01.08, 08:51 Homofoby? Jakby zjadł swojego faceta to wątek zostałby? Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d Re: Homofobiczna administracja tego forum 08.01.08, 08:56 a moze to byla kochanka admina:) Odpowiedz Link Zgłoś
heteronelsonek Re: Homofobiczna administracja tego forum 08.01.08, 09:03 Jakby zjadl wlasnego faceta to nikomu do glowy nie przyszloby pisac o zabawach homoseksualistow. A ze jakis facet zabil swoja dziewczyne to Autenty wpadl na genialny trop. Biedak nie wpadl na to, ze facet mogl byc bi co i tak nie ma zadnego znaczenia bo orientacja seksualna mordercy nie ma kompletnie nic do rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
kot_behemot8 Re: Homofobiczna administracja tego forum 08.01.08, 10:17 Nie wiem czy zauważyłes nelsonku, ale stałes sie kims w rodzaju anty- autentego tego forum - z obsesją na tym samym punkcie ale z wektorem przeciwnym. Nie szkoda czasu i energii? Odpowiedz Link Zgłoś
heteronelsonek Re: Homofobiczna administracja tego forum 08.01.08, 10:56 Lubie tropic glupote niektorych osob na tym forum. A ze Autenty przoduje w idiotycznych tezach to juz nie moja wina. Sadzisz, ze gdyby jednak powstal identyczny watek o homoseksualistach, w co bardzo watpie, to nie tylko Autenty krzyczalby o rzekomej homofobii zalozyciela takiego watku? Albo o dyskryminacji homosiow? Odpowiedz Link Zgłoś