michalek-only
15.09.08, 20:52
W ten weekend trochę się nudziłem, więc wyjątkowo spędziłem trochę czasu przed TV. Normalnie telewizji nie oglądam, jeśli już to filmy na DVD, w końcu jest tyle ciekawych rzeczy do robienia w życiu, zamiast tępego sterczenia przed szkłem. I to co zobaczyłem przeraziło mnie. Najgorsze są te wszystkie seriale rodzimej produkcji - Klan, M jak Miłość, Na Wspólnej, Na Dobre i Na Złe, Niania, Plebania... Rany Boga, co to za bezmózgi chłam. Chyba trzeba sobie wykonać lobotomię, żeby coś takiego z przyjemnością oglądać. Aktorstwo drętwe, w reklamach proszku do prania z początku lat 90-tych było lepsze. Scenariusz i intryga akurat dla umysłowości przedszkolaka. Realizacja... no brak słów, Zdzisiek i Henio TV Prodakszyn, amatorka na całego. Żenada, takiego ataku tępoty w życiu nie widziałem. Puszczanie takiego chłamu w TV jest obraźliwe dla inteligencji pantofelka, a produkcja powinna zostać prawnie zakazana.
I to badziewie bije rekordy popularności w Polsce?! Ludzie, czy wyście do szczętu ogłupieli? Kogo interesuje czy Hela zrobi Józkowi na kolację jajecznicę albo czy Zenek umówi się z Zochą na randkę. Jakież to infantylne i puste, moja czteroletnia córka jest w stanie napisać lepszy scenariusz. Nie wiem jak to określić, ale po weekendowym maratonie TV stwierdzam, że nasze społeczeństwo to banda półgłówków. Bo jeśli ludzie to oglądają i im się podoba, no to jakie inne wnioski można wyciągnąć? Debile, ot co.
Michał.