Dodaj do ulubionych

Matematyka - wszystko da sie wyliczyc

22.07.09, 17:47
a wyniki moga byc rozne i roznie interpretowalne. Wskazuja jednak dokladnie ta
to, co istota rzeczy jest. Wszak matematyka, to ktolowa nauk :)

www.faktyimity.pl/Portals/1/Files/Media/audio/maryja.mp3
Obserwuj wątek
    • sar.a28 Re: Matematyka - wszystko da sie wyliczyc 23.07.09, 11:21
      twoja sygnaturka jest ciekawsza od tematu watku ..
      • teletoobis Re: Matematyka - wszystko da sie wyliczyc 23.07.09, 11:22
        malo mnie interesuje zdanie trolla
        • sar.a28 Re: Matematyka - wszystko da sie wyliczyc 23.07.09, 11:24
          to sory ,ze pozwolilam sobie przestapic te progi,nie zagoszcze pod twoimi watkami
          Ciesz sie
          Trollem nie jestem .
          • Gość: lol Re: Matematyka - wszystko da sie wyliczyc IP: 200.35.151.* 23.07.09, 11:39
            Mala poprawka: tobie sie wydaje, ze nie jestes trollem :)
      • Gość: ares Re: Matematyka - wszystko da sie wyliczyc IP: 212.106.16.* 25.07.09, 12:03
        Tyle że z błedem ortograficznym.
        • lernakow Re: Matematyka - wszystko da sie wyliczyc 25.07.09, 19:38
          Gość portalu: ares napisał(a):

> Tyle że z błedem ortograficznym.
          >
          Może to osoba starej daty? W końcu błędem jest to dopiero od 1998 roku.
          • teletoobis Re: Matematyka - wszystko da sie wyliczyc 25.07.09, 19:48
            Jak nie ma do czego, to sie czepia pie... Ja robilem mature w czasie, kiedy
            wlasnie tak sie pisalo.
            Polonista uczony czytac z katechizmu.
            • Gość: access Re: Matematyka - wszystko da sie wyliczyc IP: *.chello.pl 25.07.09, 19:52
              teletoobis napisał:

> Jak nie ma do czego, to sie czepia pie... Ja robilem mature w czasie, kiedy
              > wlasnie tak sie pisalo.

Pisało się 'ktolowa nauk'?
              • teletoobis Re: Matematyka - wszystko da sie wyliczyc 25.07.09, 19:54
                Pajace maja to do siebie, ze czepiaja sie literowek, jesli zawodzi ich
                umiejetnosc rzeczowego argumentowania
              • lernakow Re: Matematyka - wszystko da sie wyliczyc 25.07.09, 20:01
                Gość portalu: access napisał(a):

> > Jak nie ma do czego, to sie czepia pie... Ja robilem mature
                > > w czasie, kiedy wlasnie tak sie pisalo.
                >
                > Pisało się 'ktolowa nauk'?
                >
                Nie, matołku językowy.
                Ares odpisał na post sar.a28, która napisała:
                twoja sygnaturka jest ciekawsza od tematu watku ..
                Chodziło o sygnaturkę teletoobisa:
                "Nie puszczone bąki ulatniają się do mózgu - stąd biorą się posrane pomysły."
                Ares pisał o błędzie ortograficznym, bo nie z imiesłowami przymiotnikowymi piszemy łącznie. A ja broniłem teletoobisa, bo miał prawo o tym nie wiedzieć - reguła ta obowiązuje od roku 1998.

Ktolowa to literówka, która błędem ortograficznym nie jest, choć oczywiście podlega korekcie.
                • teletoobis Re: Matematyka - wszystko da sie wyliczyc 25.07.09, 20:10
                  daj matolkowi spokoj, i tak juz dzis nie zasnie i jutro sie spozni by sluzyc do
                  mszy. Czepia sie wszystkich i wszystkiego, jak rzep psiego ogona. Typowy,
                  mierny, niewychowany katol
                  • Gość: access Re: Matematyka - wszystko da sie wyliczyc IP: *.chello.pl 25.07.09, 20:45
                    Znasz Krupę?
                • Gość: access Re: Matematyka - wszystko da sie wyliczyc IP: *.chello.pl 25.07.09, 20:40
                  Dziękuje za wyjaśnienie, matołku kulturalny.
                  • exygrek Re: Matematyka - wszystko da sie wyliczyc 25.07.09, 22:27
                    Nic bardziej mylnego proszę pana. Nie da się wszystkiego wyliczyć.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka