teletoobis 22.07.09, 17:47 a wyniki moga byc rozne i roznie interpretowalne. Wskazuja jednak dokladnie ta to, co istota rzeczy jest. Wszak matematyka, to ktolowa nauk :) www.faktyimity.pl/Portals/1/Files/Media/audio/maryja.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sar.a28 Re: Matematyka - wszystko da sie wyliczyc 23.07.09, 11:21 twoja sygnaturka jest ciekawsza od tematu watku .. Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Matematyka - wszystko da sie wyliczyc 23.07.09, 11:22 malo mnie interesuje zdanie trolla Odpowiedz Link Zgłoś
sar.a28 Re: Matematyka - wszystko da sie wyliczyc 23.07.09, 11:24 to sory ,ze pozwolilam sobie przestapic te progi,nie zagoszcze pod twoimi watkami Ciesz sie Trollem nie jestem . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Matematyka - wszystko da sie wyliczyc IP: 200.35.151.* 23.07.09, 11:39 Mala poprawka: tobie sie wydaje, ze nie jestes trollem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ares Re: Matematyka - wszystko da sie wyliczyc IP: 212.106.16.* 25.07.09, 12:03 Tyle że z błedem ortograficznym. Odpowiedz Link Zgłoś
lernakow Re: Matematyka - wszystko da sie wyliczyc 25.07.09, 19:38 Gość portalu: ares napisał(a): > Tyle że z błedem ortograficznym. > Może to osoba starej daty? W końcu błędem jest to dopiero od 1998 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Matematyka - wszystko da sie wyliczyc 25.07.09, 19:48 Jak nie ma do czego, to sie czepia pie... Ja robilem mature w czasie, kiedy wlasnie tak sie pisalo. Polonista uczony czytac z katechizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: access Re: Matematyka - wszystko da sie wyliczyc IP: *.chello.pl 25.07.09, 19:52 teletoobis napisał: > Jak nie ma do czego, to sie czepia pie... Ja robilem mature w czasie, kiedy > wlasnie tak sie pisalo. Pisało się 'ktolowa nauk'? Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Matematyka - wszystko da sie wyliczyc 25.07.09, 19:54 Pajace maja to do siebie, ze czepiaja sie literowek, jesli zawodzi ich umiejetnosc rzeczowego argumentowania Odpowiedz Link Zgłoś
lernakow Re: Matematyka - wszystko da sie wyliczyc 25.07.09, 20:01 Gość portalu: access napisał(a): > > Jak nie ma do czego, to sie czepia pie... Ja robilem mature > > w czasie, kiedy wlasnie tak sie pisalo. > > Pisało się 'ktolowa nauk'? > Nie, matołku językowy. Ares odpisał na post sar.a28, która napisała: twoja sygnaturka jest ciekawsza od tematu watku .. Chodziło o sygnaturkę teletoobisa: "Nie puszczone bąki ulatniają się do mózgu - stąd biorą się posrane pomysły." Ares pisał o błędzie ortograficznym, bo nie z imiesłowami przymiotnikowymi piszemy łącznie. A ja broniłem teletoobisa, bo miał prawo o tym nie wiedzieć - reguła ta obowiązuje od roku 1998. Ktolowa to literówka, która błędem ortograficznym nie jest, choć oczywiście podlega korekcie. Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Matematyka - wszystko da sie wyliczyc 25.07.09, 20:10 daj matolkowi spokoj, i tak juz dzis nie zasnie i jutro sie spozni by sluzyc do mszy. Czepia sie wszystkich i wszystkiego, jak rzep psiego ogona. Typowy, mierny, niewychowany katol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: access Re: Matematyka - wszystko da sie wyliczyc IP: *.chello.pl 25.07.09, 20:45 Znasz Krupę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: access Re: Matematyka - wszystko da sie wyliczyc IP: *.chello.pl 25.07.09, 20:40 Dziękuje za wyjaśnienie, matołku kulturalny. Odpowiedz Link Zgłoś
exygrek Re: Matematyka - wszystko da sie wyliczyc 25.07.09, 22:27 Nic bardziej mylnego proszę pana. Nie da się wszystkiego wyliczyć. Odpowiedz Link Zgłoś