twardycukierek 24.07.09, 10:34 Od wczoraj, przez wątek o nawiedzonych... Czy to nie jest absolutnie doskonały kawałek? I jak prawdziwe słowa! ten o tobie film [img]https://www.vert-a-go.com/wp-content/uploads/2008/09/raspberry-jam1-225x300.jpg[/img] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lupus76 Re: Chodzi za mną słodki Dżem 24.07.09, 11:08 Tylko jakieś fatum nad nimi wisi :( A są doskonali. Za pół godziny na Polach Marsowych zaczyna się festival "Ku przestrodze" Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Chodzi za mną słodki Dżem 24.07.09, 11:11 > Za pół godziny na Polach Marsowych zaczyna się festival O raaaaaanyyyyyyyyyyyyyyyy! ;/ Pieronie! Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Chodzi za mną słodki Dżem 24.07.09, 13:59 Wiem :) prawie zawsze wiem :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Chodzi za mną słodki Dżem 24.07.09, 14:16 Just what is so funny, sonny? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Chodzi za mną słodki Dżem 24.07.09, 14:43 No, honestly! I don't get it :D Tell me!! Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Chodzi za mną słodki Dżem 24.07.09, 15:13 Skoro zawsze wiesz o mnie, to kim jesteś? Oh my God :) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Chodzi za mną słodki Dżem 24.07.09, 15:20 Warcz, warcz, tylko potopu nie spuszczaj :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Chodzi za mną słodki Dżem 24.07.09, 15:21 Mannę chcesz? ;))) Może jabłko? :D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Chodzi za mną słodki Dżem 24.07.09, 15:31 Nic nie chcę. Trzym się tylko z dala od moich żeber, okej? Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Chodzi za mną słodki Dżem 24.07.09, 15:34 A nie! Zrobię co chcę bo mam zamiar stworzyć cukierka :D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Chodzi za mną słodki Dżem 24.07.09, 15:35 twardycukierek napisała: > A nie! Zrobię co chcę bo mam zamiar stworzyć cukierka :D > kudłatego z pianą z pyska? :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Chodzi za mną słodki Dżem 24.07.09, 15:36 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Spoko, Ciebie też stworzę :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Chodzi za mną słodki Dżem 24.07.09, 15:07 Durch cyganisz! :D W moim słoniku nie ma słowa: podpuszczać ;P Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Chodzi za mną słodki Dżem 24.07.09, 15:14 Ju zech pedzioł: Twoj elefant, Twoje szpyndliki :D Sama sie to tam musisz wciepnonć Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Chodzi za mną słodki Dżem 24.07.09, 15:30 I gut. Przijechoł Gustik do Warszawy. Utrudzon był pierońsko, to siednoł sie w kafeji i czeko, aże ober przidzie. Tyn przyloz i sie pyto. Czym moge szanownemu panu służyć? Na to Gustlik: Dejcie mi dwa kreple, konsek tortynsztika i bonkafa ze szlagzanom. Ober sie pyto: Przepraszam, ale nie zrozumiałem? To Gustlik zaś: No dyć godom Wom: dwa kreple, konsek tortynsztika i bonkafa ze szlagzanom. Zgupiały ober polecioł po ober obera i pado mu Panie kierowniku - jakiś obcokrajowiec siedzi przy stoliku, nie wiem czego on ode mnie chce? Polecieli Ci łoni do Gustlika i starszy sie pyto: Co Panu podać? No to Gustlik zaś: dwa kreple, konsek tortynsztika i bonkafa ze szlagzanom. Hmmm, nie jest pan Niemcem, ani Anglikiem bo te języki znam. Skad Pan do nas przyjechał. No tego Gustlikowi już było fort! Pado mu A ze rzyci żech przyjechoł! Stropił sie ober, bo niy słyszoł o takij krainie. To sie i pyto jeszcze roz: A wielki to jest kraj. Na to Gustlik juz blank znerwowany godo: Nie, taki malutki! ;D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Chodzi za mną słodki Dżem 24.07.09, 15:35 Ała ;D Zasadniczo pobieżnie kapuję. Ale wejdę w detale z pomocą Słonika :))) Odpowiedz Link Zgłoś
moonflour Re: Chodzi za mną słodki Dżem 24.07.09, 11:19 za mną regularnie:)z R.R.only p.s."jesli Go nie znałeś,to nie żałuj..." Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Chodzi za mną słodki Dżem 24.07.09, 13:59 :)))) Wrzuć potem coś, co lubisz, Moon. Odpowiedz Link Zgłoś
moonflour Re: I znowu chodzi....n/t 11.08.09, 23:31 za mną film od jakiegos czasu.mimo,ze widzialam juz max razy. www.youtube.com/watch?v=tuSW2AvXXso scena dla mnie superancka!:D histeryczka Fraszyńska i Kot-Riedel Odpowiedz Link Zgłoś
moonflour Re: I znowu chodzi....n/t 12.08.09, 01:26 Jakkolwiek śmiesznie to nie zabrzmi,coś wisiało w powietrzu:) Sms od kolegi z pracy,że przerzucając kanały trafił na dwójkę,że leci"Skazany na bluesa"i czy patrzę. Włączylam od zaraz,zdązyłam zobaczyc 3/4 filmu. :) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: I znowu chodzi....n/t 13.08.09, 08:25 Jaki dobry kolega :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
moonflour Re: I znowu chodzi....n/t 13.08.09, 23:22 po prostu też czuje bluesa:) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: I znowu chodzi....n/t 14.08.09, 07:58 Często się zastanawiam jak to jest nie czuć bluesa. Trudno sobie to wyobrazić... Odpowiedz Link Zgłoś
moonflour Re: I znowu chodzi....n/t 14.08.09, 13:32 mi czasem łatwo,mając kontakt z osobami ktore nie czują;) Odpowiedz Link Zgłoś
moonflour Re: I znowu chodzi....n/t 14.08.09, 14:03 tendencyjne;) ale abstrahując od podziałów terytorialnych,najbliższym przykładem jest pracowa kolezanka,pseudonim"infantylny głosik" Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: I znowu chodzi....n/t 14.08.09, 14:04 > tendencyjne;) patataj, patataj ;D Acha! To ta! Aż boję się zgadywać jej ulubioną muzę ;P Odpowiedz Link Zgłoś
moonflour Re: I znowu chodzi....n/t 14.08.09, 14:14 twardycukierek napisała: patataj, patataj ;D niestety,odpowiedz niepełna:D > > Acha! To ta! Aż boję się zgadywać jej ulubioną muzę ;P Feeeeel!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: I znowu chodzi....n/t 14.08.09, 14:19 > niestety,odpowiedz niepełna:D stuk, stuk, stuk, iiiiiihhhhhhhhaaaahhaaaa!!!! ;P ;DD taaa... żeby chociaż taki feeeeel.... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
moonflour Re: I znowu chodzi....n/t 14.08.09, 14:40 żeby chociaż taki feeeeel.... ;)) osobiscie lubię ten clip:) raczej ten inny;) p.s.KATOWICE PRZEPRASZAJĄ ZA KUPICHĘ!!:D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: I znowu chodzi....n/t 14.08.09, 14:52 Ech, ja też dlatego miałam ułudną nadzieję ;D A nie Tychy? Bez przesady z tą zbiorową winą :DD Odpowiedz Link Zgłoś
moonflour Re: I znowu chodzi....n/t 14.08.09, 18:12 twardycukierek napisała: A nie Tychy? co za znajomość Kupichy!;)(miejsce urodzenia podobno) ale niestety,z Katosami związany jest od bajtla(dzieciaka po śląsku) Tu mieszkał zawsze,mieszka,chodził do szkół i studiował.i jak podkresla na lewo i prawo tu powstały jego pierwsze natchnienia na piosenki.qrde,jak to brzmi!! osobiście mam na niego alergię trwałą.i na ten moment już nawet abstrahując od działanosci muzycznej(chociaz ona ukształtowała moje nastawienie) Bez przesady z tą zbiorową winą :DD to "na jaja":D i pocieszam się,mamy Piotrka Gutkowskiego.równoważy,a nawet przeważa:) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: I znowu chodzi....n/t 14.08.09, 23:34 > co za znajomość Kupichy!;)(miejsce urodzenia podobno) Ej, zerknęłam w net po prostu ;P od tego jest. A, no to fajnie, że można natchnienie znaleźć w Katowicach ;DD Nie trawię tej grupy, dostaję wysypki... nie tak palącej jak w styku z głosem Edyty Górniak, ale jednak ;D > to "na jaja":D Moon, umówmy się: Ty i ja łapiemy ironię i mamy jej wbród, do tego, jak widać, podobne gusta. Więc nie bój nic, ja to łapię i wiem, że Ty też. > i pocieszam się,mamy Piotrka Gutkowskiego.równoważy,a nawet > przeważa:) O tak! Na mur i na ścianę! :D Uwielbiam Go i Indios. Plus Myslovitz też lubię, a Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
moonflour Re: I znowu chodzi....n/t 15.08.09, 02:05 Nie trawię tej grupy, dostaję wysypki... tez prawie dostałam,jak usyszałam,ze lider grupy chce być"twarzą Katowic"!! nie tak palącej jak w styku z głosem > Edyty Górniak, ale jednak ;D w gps-ie:D Myslivitz bardzo lubię!z paru powodow:) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: I znowu chodzi....n/t 15.08.09, 10:37 > tez prawie dostałam,jak usyszałam,ze lider grupy chce być"twarzą > Katowic"!! Ale z której strony? ;))))) :D > w gps-ie:D No! Ten pomysł mnie powalił na kolana. Prosta droga do samobójstwa wrrrr... rozumiem, że co niektórzy panowie pewnie by chcieli aby in Doda pokazywała drogę, ale głos??? > Myslivitz bardzo lubię!z paru powodow:) O, jak fajnie! Zrobię zaraz wątek z jedną z ukochanych piosenek. Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek PS 15.08.09, 11:57 Masz wątek pociągowy ;)))) Miłego dnia, Moon. :) Odpowiedz Link Zgłoś