twardycukierek 27.08.09, 14:54 Tak dawno nie graliśmy w nie ;) Z czym Wam się wcale nie kojarzy... Grzyb? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
twardycukierek Re: ¤.¤ Rozkojarzenia ¤.¤ 27.08.09, 18:41 Ruch? Grecki futbol! Czemu z 'Ruchem'? Jak klub? Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: ¤.¤ Rozkojarzenia ¤.¤ 27.08.09, 18:55 No dokładnie :) Bo tam nie ma starych grzybów. Stary Grzyb - CR :D Odpowiedz Link Zgłoś
morelka_1 Re: ¤.¤ Rozkojarzenia ¤.¤ 27.08.09, 21:51 nie widzę żadnej części ciała u siebie która kojarzyłaby mi się z grzybem :D czy to źle? :P Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: ¤.¤ Rozkojarzenia ¤.¤ 27.08.09, 21:57 Oj, przepraszam! To moja wina ;P głupia nie wyjaśniłam tym razem reguł gry... każde rozkojarzenie jest ze słowem, które podała ostatnia osoba: napisałaś 'ja' z nudziarą mi się nie kojarzysz. Buuu, glupia jestem ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: ¤.¤ Rozkojarzenia ¤.¤ 27.08.09, 22:06 nie! Wszyscy tak samo zrobili! Kiedyś graliśmy w to, ale pewnie daaaawno :) Dobra, drugie podejście: Hydraulik :D Odpowiedz Link Zgłoś