27.07.20, 16:54
Ja we własnej osobie postanowiłam po wielu, wielu, wielu latach przerwy zamowic coś przez allegro. I robiąc przelew zapomniałam dopisać w tytule PayU Allegro. Wszystko inne wypełniłam prawidłowo.
A tego zapomniałam. No zapomniałam. Niby proste a trudne. Na swoją obronę mam tylko, że ostatnio jestem zła, rozdrażniona, oderwana od rzeczywistości, rozkojarzona. No i oczywiscie chyba mi te no planety nie sprzyjają bo czego się nie dotknę to się kończy źle. 🤷‍♂️

Myślicie ze mi uwzględnią mi transakcję? Hmmm?
Obserwuj wątek
    • 35wcieniu Re: Allegro. 27.07.20, 16:56
      W tytule czego?
      • astrologia333 Re: Allegro. 27.07.20, 17:05
        W tytule przelewu. Trzeba wpisać kod IdT coś tam i PayU Allegro. Ja nie wpisałam payU Allegro.
    • m_incubo Re: Allegro. 27.07.20, 17:05
      Nie rozumiem o co chodzi.
      Płacąc przez payU nie wpisujesz żadnych danych, są wypełniane automatycznie.
      Płacąc standardowym przelewem nie piszesz w tytule "payU", bo niby w jakim celu?
      • astrologia333 Re: Allegro. 27.07.20, 17:10
        Nie robiłam szybkiego przelewu. Wybrałam przelew tradycyjny. ( miałam swój powód)
        Wtedy też płaci się przez PayU.
        Odbiorcą jest PayU grunwaldzka bla bla.
        Tytuł brzmi IdT (NUMER) PayU Allegro.

Dostałam informację, że przelew może być hmm jak oni to ujęli niezatwierdzony.

Zawsze wpisywałam bo tak też krzyczy wzór przelewu tradycyjnego.
        • sol_13 Re: Allegro. 27.07.20, 19:54
          Nie ma znaczenia, i tak idzie na rachunek mass collection. Na drugi raz zrób blika, szybki przelew albo zapłać kartą jesli wyzsza kwota.
        • szara.myszka.555 Re: Allegro. 27.07.20, 19:58
          ło jezu, jakbym miała płacić przelewem tradycyjnym - to chyba wcale nie robiłabym zakupów online...
          • astrologia333 Re: Allegro. 27.07.20, 20:27
            Niestety musiałam. Wyjątkowo. Po prostu. Zależało mi. To nie jest odpowiedź na moje pytanie. 😎
            • 35wcieniu Re: Allegro. 27.07.20, 21:21
              Jest. "Nie ma znaczenia".
            • bigzaganiacz Re: Allegro. 28.07.20, 08:50
              Zazwyczaj placisz czekiem ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka