squonk0 08.07.10, 10:53 witam niedawno przeprowadzilem sie na Bemowo, czy warto zapisac sie do lekarza 1 kontaktu w Attsie przy Gorczewskiej, jak dlugo czeka sie na wizyte? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ccc Re: lekarz 1 kontaktu Attis IP: *.xdsl.centertel.pl 18.07.10, 22:04 Nie warto . Personel medyczny to albo emeryci , albo praktykanci . Normalni lekarze już dawno stamtąd uciekli. Masz dobrą przychodnię na Ciołka 11 - niedaleko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: lekarz 1 kontaktu Attis IP: *.chello.pl 01.08.10, 15:37 Na Ciołka też nie można się dodzwonić. Ale lekarze są ok. Panie w rejestracji też są miłe.Trzykrotnie byłam po południu bez numerka i nie było problemu z przyjęciem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjentka Re: lekarz 1 kontaktu Attis IP: *.chello.pl 27.07.10, 12:50 po pierwsze bardzo trudno się dodzwonić. Terminy odległe. Dermatolog, endokrynolog - b. niesympatyczni, robiący łaskę. Neurolodzy przepisują tylko prochy, ale nie leczą skutecznie. Apteka miejscowa droga. Do kardiologa i na rehabilitację terminy roczne. Panie rejestratorki niektóre też bardzo niemiłe. Naprawdę, ciężko poradzić Ci jakiegoś lekarza I kontaktu. Ja też niebawem wypisuję się całą rodziną z tej przychodni. Też słyszałam, że w poorządku jest ta przy Ciołka Odpowiedz Link Zgłoś
tati-ana Re: lekarz 1 kontaktu Attis 08.08.10, 18:16 Ja do Attisu chodziłam. Przeniosłam się na Ciołka 11. Attis - jeszcze ze dwa, trzy lata temu - to była b. dobra przychodnia. Teraz - beznadzieja. Dzwonisz, zeby sie zapisać do lekarza pierwszego kontaktu, to daja termin za tydzień... Na Ciołka jest bez problemu . Z dnia na dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: lekarz 1 kontaktu Attis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.11, 15:52 a definitywne uciekam z Attis. dzisiejsza wizyta to jakiś dramat - z gorączka z bólem głowy i gardła i nie mogąc mówić i z katarem ropnym nie dostałam zwolnienia lekarskiego - powód - lekarka podała, ze osobom z działalnością gospodarcza nie wydaje zwolnień. Na moje pytanie dlaczego - odpowiedziała, ze no ostatecznie może mi dać 2 dni. Ma moja kartę i widzi, ze ostatnie zwolnienie było 2 lata temu w 2009 roku. Zwolnienia nie da , ale żeby się nie zarazić ode mnie - włożyła mi maseczkę na twarz i tak siedziałam z maseczką na twarzy całą wizytę - wizyta krótka - tak z 5 minut - odpowiadając na pytania Patrzcie jaka wygodna ! a na lekarza pierwszego kontaktu czekałam 2 dni - czekałabym 3 dni ale uparłam się że mają mnie przyjąć i już niech spadają z taką opieką - płacę składki sama za siebie od 2003 roku - a jak jestem chora to maja mnie w dupie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc2 Re: lekarz 1 kontaktu Attis IP: 109.206.210.* 19.05.11, 17:54 ale nędza ta konowałka. Odpowiedz Link Zgłoś