Dodaj do ulubionych

Pączki na Woli

IP: *.aster.pl 03.03.11, 17:48
czy to prawda?
www.alert24.pl/alert24/1,84880,9194001,Dzis_tlusty_czwartek__oblezone_cukiernie__WIDEO_.html
Obserwuj wątek
    • 0ffka Re: Pączki na Woli 03.03.11, 18:02
      taaa... przy Górczewskiej kręcone i robione zdjęcie dziś
    • aniaiartur Re: Pączki na Woli 03.03.11, 22:51
      właśnie o tej pracowni cukierniczej rozmawiali ostatnio rodzice i woźna ze szkoły mojego Syna, jedna z Pań powiedziała że w zeszłym roku stała ponad dwie godziny, ale podobno warto, mówiła że nigdy w życiu nie miała lepszego pączka w ustach, Blikle to nie obrażając nikogo "daleko za murzynami".
      • kasia_mm Re: Pączki na Woli 04.03.11, 07:09
        bo tam SĄ najlepsze pączki nie tylko na Woli ale i w całej Warszawie; były, są i będą:):)

pączki z Górczewskiej to niezmieniony przez tyle lat smak mojego dzieciństwa - ten sam lokal, te same przepyszne pakowane w papier i specyficznie zawiązywane pączki:)))))))) tylko starszej pani już nie ma......:(
    • Gość: Xwz Re: Pączki na Woli IP: *.pl 04.03.11, 08:09
      prawda:) na własne oczy widziałam... taka kolejka już była dzień wcześniej...
      I prawda, że pączki przepyszne:)
      • nanka5 Re: Pączki na Woli 05.04.11, 22:29
        mieszkam tam od urodzenia i ta kolejka jest co roku od lat. a paczki... jak to ktos napisal smak mojego dziecinstwa, bezcenne.
        • gzeju Re: Pączki na Woli 05.04.11, 22:44
          No ja też pamiętam to z dzieciństwa... o ile nic się nie zmieniło (a podobno nie) to pączki oczywiście polecam :)
    • Gość: Kasia Re: Pączki na Woli IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.04.11, 18:31
      jaki numer tej Górczewskiej?bo na dobre paczki zawsze jest odpowiednia pora:)
      • Gość: Z Bielan Re: Pączki na Woli IP: *.aster.pl 06.04.11, 20:10
        Górczewska 15. Najlepsze pączki w Warszawie:)
        Nie dość, że smak dzieciństwa, to dla mnie jeszcze wspomnienia, bo tam mieszkałem (w drugim podwórku)
        • Gość: Kasia Re: Pączki na Woli IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.04.11, 22:32
          :) dziękuję, spróbuję i ja:)
          • Gość: ivi Re: Pączki na Woli IP: *.dynamic.chello.pl 13.04.11, 19:13
            Naprawdę gorąco polecam. Od lat tam kupuję pączki, jeszcze nawet do sklepiku szkolnego brałam wiele lat temu i faktycznie smak tych pączków jest niepowtarzalny i nie zmieniony. Mieszkam na Woli od lat na temat wielu sklepów mogę się wypowiedzieć.
            • piotrek_sz Re: Pączki na Woli 17.04.11, 17:20
              Zgadzam się są rewelacyjne !
    • Gość: Kasia Re: Pączki na Woli IP: *.aster.pl 19.04.11, 15:50
      więc nabyłam drogą kupna pączków sztuk 5 i zjadłam jednego, więc mogę się wypowiedzieć...
      pączek jak paczek, duuuża ilość lukru zabijająca smak tego co kryje się pod lukrem, najpierw czuję się tenże lukier i jego smak trwa jeszcze długo po zjedzeniu pączka :(...właściwie żadnego innego smaku nie sposób się "dojeść":(
      To co udało mi się jeszcze zauważyć to,że nie udało sie uniknąć wchłonięcia cienkiej warstwy tłuszczu, którą było widać gołym okiem pod brązową skórką.

No cóż nie rzuciły mnie na kolana:( Pączki jak wiele innych, bez rewelacji:(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka