Dodaj do ulubionych

Sposoby na nudę w pracy... :-)))

IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 19.03.02, 11:04
1. Granie w tysiąca na wp.pl :-)))
2. Ukladanie windowsowego Pasjansa, w czym celuje moja szefowa :-)))
3.....?
Obserwuj wątek
    • Gość: zet Re: Sposoby na nudę w pracy... :-))) IP: 195.187.84.* 19.03.02, 11:42
      Ostatnio ciągle układam pasjansa, bo łatwo go ukryć i udawać ciężko
      zapracowaną. :)))
      Jak nie ma szefowej, najczęściej gram w Małysza (DSJ) albo w kotopultę (działa
      wybitnie odstresowująco), zdarza się też Doom
      :)
      • zegrz Re: Sposoby na nudę w pracy... :-))) 20.03.02, 14:36
        Rozumiem - zet jest szefową mnk!!!

A w co grać jeśli monitor stoi ekranem do drzwi, a szef wydał zarządzenie
        zabraniające grania w pracy i kazał wykasować wszystkie gry - włącznie z
        systemowymi ?!?!?
        • Gość: zet Re: Sposoby na nudę w pracy... :-))) IP: 195.187.84.* 20.03.02, 15:11
          zegrz napisał(a):

> Rozumiem - zet jest szefową mnk!!!

Ha, ha, fajnie by było ! :)))
          >
          > A w co grać jeśli monitor stoi ekranem do drzwi, a szef wydał zarządzenie
          > zabraniające grania w pracy i kazał wykasować wszystkie gry - włącznie z
          > systemowymi ?!?!?

Mój monitor też stoi ekranem do drzwi, przez co nie mogę się pozbyć nerwowego
          podskakiwania na krześle, ilekroc ktoś wchodzi (przeważnie szefowa, ale ona też
          układa pasjansa)
          Co do gier, to niektórzy u mnie w pracy trzymają je w swojej poczcie - zawsze
          można powiedzieć, że właśnie sprawdzasz maile, i ktoś ci tą grę przed chwilą
          przesłał a ty chcialeś obejrzeć załącznik :)
          • pletwa3 Re: Sposoby na nudę w pracy... :-))) 22.03.02, 14:54
            O rany, okazuje się, że wszędzie tak samo - nuda, nuda, nic się nie dzieje...aż
            się chce, proszę pana, wyjść...z pracy !
            U mnie - pasjanse różne, przywatne e-maile, no i Internet ( z forum GW na
            czele :))))))
            pzdr
            • Gość: mnk Re: Sposoby na nudę w pracy... :-))) IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 27.03.02, 07:50
              Dzis to posiedzę sobie na forum, bo szefowa wyekspirowała w delegację z
              przystojnym zastępcą innego działu :-)))))
    • zegrz Re: Sposoby na nudę w pracy... :-))) 27.03.02, 14:37
      Z doświadczeń ostatniej chwili - jedynym pewnym sposobem na nudę w pracy jest -
      wziąć się do roboty!!! I nie ma lepszego sposobu. Ostatnie dwa dni, kiedy w
      moim urzędzie nie ma całego szefostwa i jest błogi spokój - nuda, nuda i nuda.
      Jeszcze troche i zacznę doceniać te wszystkie głupoty które oni wyprawiają -
      żebysmy tylko my mieli co robić ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka