Gość: mnk IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 19.03.02, 11:04 1. Granie w tysiąca na wp.pl :-))) 2. Ukladanie windowsowego Pasjansa, w czym celuje moja szefowa :-))) 3.....? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zet Re: Sposoby na nudę w pracy... :-))) IP: 195.187.84.* 19.03.02, 11:42 Ostatnio ciągle układam pasjansa, bo łatwo go ukryć i udawać ciężko zapracowaną. :))) Jak nie ma szefowej, najczęściej gram w Małysza (DSJ) albo w kotopultę (działa wybitnie odstresowująco), zdarza się też Doom :) Odpowiedz Link Zgłoś
zegrz Re: Sposoby na nudę w pracy... :-))) 20.03.02, 14:36 Rozumiem - zet jest szefową mnk!!! A w co grać jeśli monitor stoi ekranem do drzwi, a szef wydał zarządzenie zabraniające grania w pracy i kazał wykasować wszystkie gry - włącznie z systemowymi ?!?!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zet Re: Sposoby na nudę w pracy... :-))) IP: 195.187.84.* 20.03.02, 15:11 zegrz napisał(a): > Rozumiem - zet jest szefową mnk!!! Ha, ha, fajnie by było ! :))) > > A w co grać jeśli monitor stoi ekranem do drzwi, a szef wydał zarządzenie > zabraniające grania w pracy i kazał wykasować wszystkie gry - włącznie z > systemowymi ?!?!? Mój monitor też stoi ekranem do drzwi, przez co nie mogę się pozbyć nerwowego podskakiwania na krześle, ilekroc ktoś wchodzi (przeważnie szefowa, ale ona też układa pasjansa) Co do gier, to niektórzy u mnie w pracy trzymają je w swojej poczcie - zawsze można powiedzieć, że właśnie sprawdzasz maile, i ktoś ci tą grę przed chwilą przesłał a ty chcialeś obejrzeć załącznik :) Odpowiedz Link Zgłoś
pletwa3 Re: Sposoby na nudę w pracy... :-))) 22.03.02, 14:54 O rany, okazuje się, że wszędzie tak samo - nuda, nuda, nic się nie dzieje...aż się chce, proszę pana, wyjść...z pracy ! U mnie - pasjanse różne, przywatne e-maile, no i Internet ( z forum GW na czele :)))))) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mnk Re: Sposoby na nudę w pracy... :-))) IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 27.03.02, 07:50 Dzis to posiedzę sobie na forum, bo szefowa wyekspirowała w delegację z przystojnym zastępcą innego działu :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zegrz Re: Sposoby na nudę w pracy... :-))) 27.03.02, 14:37 Z doświadczeń ostatniej chwili - jedynym pewnym sposobem na nudę w pracy jest - wziąć się do roboty!!! I nie ma lepszego sposobu. Ostatnie dwa dni, kiedy w moim urzędzie nie ma całego szefostwa i jest błogi spokój - nuda, nuda i nuda. Jeszcze troche i zacznę doceniać te wszystkie głupoty które oni wyprawiają - żebysmy tylko my mieli co robić ;) Odpowiedz Link Zgłoś