don2 21.03.02, 23:33 zalogowalem sie i zobaczymy co z tego wyniknie-ta dwojka to dla zmylenia przeciwnika. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Cariño, Re: Siem zalogowal IP: *.in-addr.btopenworld.com 21.03.02, 23:35 mnie nie zmylisz, Mistrzu Malgorzata (aka Agente SuperEspecial) Odpowiedz Link Zgłoś
don2 Re: Siem zalogowal 21.03.02, 23:37 ro-bert napisał(a): > To Ty??? > Poz. > ro-bert to ja tylko fryzure zmienilem .-teraz jestem jeszcze piekniejszy (o ile to jest mozliwe. Co to jest usenet news.tam gora po prawo? jak mozna dyskutowac z milionami minet? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: narval Re: Siem zalogowal IP: *.abo.wanadoo.fr 21.03.02, 23:40 Don2, a gdzie Cie takiej....podstepnej partyzantki uczono?! Teraz to juz napewno nikt Ciebie na forum nie rozpozna! No, no jakie machiawelskie metody! Niezwykly kunszt zmylenia przeciwnika!))) Odpowiedz Link Zgłoś
don2 Re: Siem zalogowal 21.03.02, 23:57 Gość portalu: narval napisał(a): > Don2, a gdzie Cie takiej....podstepnej partyzantki uczono?! > Teraz to juz napewno nikt Ciebie na forum nie rozpozna! > No, no jakie machiawelskie metody! Niezwykly kunszt zmylenia przeciwnika!))) spec kurs specnaza w magnitogorsku.ale teraz wejsc na usenet. Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Siem zalogowal 22.03.02, 00:11 heheh Przewodniczacy Pan , nio uwazaj zeby Cie sie skrzynka nie zapchala hehe listami od hm wielbicieli Starych Odpowiedz Link Zgłoś
don2 Re: Siem zalogowal 22.03.02, 00:15 karelia napisał(a): > heheh Przewodniczacy Pan , nio uwazaj zeby Cie sie skrzynka nie zapchala hehe > listami od hm wielbicieli Starych sama narzekalas na skpmplikowany numer !teraz to proste -mozna powiedziec :pisz na berdyczow. Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Siem zalogowal 22.03.02, 00:54 nio, od czasu do czasu zapcham skrzynke heheh, a obrazek ze skrzynki z numerami widziales? czy doszedl? Odpowiedz Link Zgłoś
don2 Re: Siem zalogowal 22.03.02, 01:00 karelia napisał(a): > nio, od czasu do czasu zapcham skrzynke heheh, a obrazek ze skrzynki z > numerami widziales? czy doszedl? Doszedl dzieki ,ale cos tam u mnie nie tak z tymi obrazkami Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Siem zalogowal 22.03.02, 01:04 dziwne , inni nie mieli problemu, wysylalam bez zadnych udziwnien, w odpowiednim rozmiarze, nie powinienes miec problemow. Odpowiedz Link Zgłoś