Gość: Ademar IP: *.dc.dc.cox.net 09.08.04, 01:43 Czy ktos to nakrecil? Moze umiescic w internecie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mak Re: Bitwa po latach o barykadę powstańczą na Woli IP: 213.80.57.* 09.08.04, 06:43 Dobrze, ze obchodzi sie tak uroczyscie rocznice Powstania. Mam tylko pytanie do POCZTY POLSKIEJ, Gdzie jest jakis znaczek z tej okazji. Mozna bylo wydac serie z 17 matkami boskimi, mozna bylo wydac choc jeden znaczek upamietnajacy to wydarzenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Bitwa po latach o barykadę powstańczą na Woli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 08:47 Nazywam się Paweł Mikołaj Rozdżestwieński a nie Rafał. Rafał miał na imię reżyser:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Bitwa po latach o barykadę powstańczą na Woli IP: *.aster.pl / 212.76.39.* 09.08.04, 13:38 cz to nazwisko nie pachnie Cusimą???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Bitwa po latach o barykadę powstańczą na Woli IP: *.aster.pl / 212.76.39.* 09.08.04, 13:38 cz to nazwisko nie pachnie Cusimą???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Byłam , widziałam - świetny pomysł i realizacja IP: *.amwaw.edu.pl 09.08.04, 09:04 Tłumy widzów, wspaniały pomysł, dużo dzieci , harcerzy, uczestnicy spektaklu to byli w większości mlodzi ludzie. Niezpomniane przeżycie. Siedziałam tam od 18 do 21.30. To pierwsze takie wydarzenie patriotyczno - kulturalne na Woli. Mieszkam tu od urodzenia, jestem dumna, że to moje miejsce na ziemi. Skrzyżowanie Wolskiej i Młynarskiej dla wielu ludzi , także bardzo młodych kojarzyć się będzie z tym przeżyciem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T.-statystka :)) Re: Byłam , widziałam - świetny pomysł i realizac IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 09.08.04, 10:51 dobrze, że się podobało :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Bitwa po latach o barykadę powstańczą na Woli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 10:51 Duża nagroda za pomysł i realizację. Dobrze by było, gdyby co roku była organizowana taka inscenizacja, oczywiście za każdym razem w innym miejscu, ale też związanym z Powstaniem. Może wtedy "ciemniaki" nie myliłyby Powstania Warszawskiego z innym powstaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rsagan Re: Gdzie to bylo ogloszone ??????? IP: *.man.polbox.pl 09.08.04, 11:49 zapowiedzi byly we wszystkich gazetach w piątek/sobotę (sam widziałem zapowiedzi we wszystkich gazetach które są w McDonald's (sobotnia Gazeta Wyborcza,i z dużymi zdjęciami na stronach piątkowego Superespresu i Metro. Transmisja telewizyjna byla wczoraj wieczorem o 19:45 na programie III TVP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sąsiedzi z woli Re: Bitwa po latach o barykadę powstańczą na Woli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 12:25 dobreee to było , ale przyszło tyle ludzi ,że nie można się było dopchać , żeby zobaczyć całą inscenizację , może za rok ktoś to lepiej wymyśli , jak widać ludzie kochają powstanie warszawskie i przyszło tyle gawiedzi że chyba nikt się nie spodziewał takiej frekwencji , a tu tradycja taka ,że jak ktoś ustawi barykadę to cała wola przychodzi...no myśleć trzeba panie rezyseze Odpowiedz Link Zgłoś
cherry_lips dobre ale nie pomyślano o szarym widzu... 09.08.04, 12:46 Przyszlo tylu ludzi, a jak wiadomo - na plaskiej drodze nie widac tak naprawde co jest dalej, jezeli przed toba stoi 1000 ludzi. nie pomyslano takze o osobach niepełnosprawnych oraz o starszych. Widownia byla tylko dla Vipow. A jak ktos sobie stanal wyzej na doniczce albo slupie ogloszeniowym to Policja wlepiala mandaty.... No coz, bardzo bardzo fajny pomysl szkoda tylko ze tak malo mozna bylo go zobaczyc live.... Pewnie beda powtorki w tvp3.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozplocony.kot Re: dobre ale nie pomyślano o szarym widzu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 13:50 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=51&w=14739226 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia- szary widz to ja szary widz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.04, 14:06 Byłam widziałam i miejscóweczki super trafiłam :))) A tak sobie wlazłam że znalazłam się na narożniku Wolskiej i Młynarskiej na trawce sobie stałam, koło trybuny gdzie tylko za zaproszeniami, tuż koło PeDeTu. Super widowisko :)))) Nareszcie raz na CAŁE życie będę wiedziała gdzie to ten Pałacyk był- i to jest nauka która nie pójdzie w las Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: to ja szary widz 09.08.04, 14:56 to przedstawienie, to był bardzo dobry pomysł pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
vampi_r Trochę prowokacyjnego sceptycyzmu.... 09.08.04, 18:19 wniosę do tych pochwalnych recenzji. Jednym pytaniem: - ile to przedstawienie kosztowało i kto za to zapłacił? Wiem - tam gdzie jest patriotyzm i Powstanie warszawskie, to pytanie o finanse jest nie na miejscu. Ja jednak zadję to pytanie z perspektywy odpowiedzi jaka moja wspólnota mieszkaniowa dostała od urzędu dzielnicy Wola, ze na zrobienie 150 m uliczki dojazdowej do mojego bloku dzielnica nie ma pieniędzy. Ot taki materialista jestem..... Odpowiedz Link Zgłoś