Dodaj do ulubionych

CZY ZAPŁACILIBYŚCIE ZA PIZZĘ ? ? ?

IP: *.chello.pl 29.09.05, 00:20
Czy zapłacilibyście za pizzę o śr. 30cm na cienkim cieście, z 3-ma, 4-ma składnikami na oryginalnym cienkim cieście włoskim max do
10 -11PLN ???!!!
Tylko w dostawie do domu. Na telefon, internet lub sms. Na terene Bemowa i Jelonek. Powiedzcie czy warto rozkręcać coś takiego. Na
rzeczy się znam więc zapewniam pierwszą jakość pizzy jakiej nigdy jeszcze nie jedliście ;)
Pozdrawiam!!! i dziękuję za ew. odpowiedzi
Obserwuj wątek
    • zzzytkaaa Re: CZY ZAPŁACILIBYŚCIE ZA PIZZĘ ? ? ? 29.09.05, 08:33
      myślę,że to b.dobra cena,
      tylko jesli dostawa bylaby powyzewj np 15 czy 20 zeta, to zobowiazuje do
      zamowienia czegos jeszcze....
      Jeśli pizza będzie dobra, to masz juz klientkę, najchętniej pepperoni:)
      • Gość: Ala Re: CZY ZAPŁACILIBYŚCIE ZA PIZZĘ ? ? ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 10:23
        jesli nie masz problemu z cala reszta spraw typu odpowiedni lokal do pieczenia
        z pozwoleniami itp to cena jest super.Obawiam sie jednak , ze cala bieganina
        kolo tego bedzie koztowac Cie tyle ze nie wyjdziesz na swoje sprzedajac i
        dowozac tak tanio.Ale trzymam kciuki i juz mi slinka cieknie:):)
    • Gość: misha Re: CZY ZAPŁACILIBYŚCIE ZA PIZZĘ ? ? ? IP: *.chello.pl 02.10.05, 15:47
      no jasne, ja do pizzy jestem zawsze pierwszy. na pewno bym zamowil, zeby
      sprobowac:)
    • Gość: ppp Re: CZY ZAPŁACILIBYŚCIE ZA PIZZĘ ? ? ? IP: 217.116.100.* 02.10.05, 16:08
      Myślę że cena jest odpowiednia. Powodzenia w rozkręcaniu nowego biznesu :-)
    • Gość: pizzer Re: CZY ZAPŁACILIBYŚCIE ZA PIZZĘ ? ? ? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.10.05, 20:23
      mam taka pizze! na telefon dowioze super pizze na terenie bemowa, jelonek oraz
      okolicy! Super smak, super cena! dwa sosy gratis!!!! 7229637
      • Gość: qqas Re: CZY ZAPŁACILIBYŚCIE ZA PIZZĘ ? ? ? IP: *.chello.pl 02.10.05, 21:10
        cieszę się pizzer, że masz coś takiego ale na pytanie mi nie odpowiedziałeś. Swoją drogą to ten twój nr tel. to jakiś pozawarszawski dowieziesz pizzę gorącą i co najważniejsze nie zaparzoną????
      • Gość: qqas Re: CZY ZAPŁACILIBYŚCIE ZA PIZZĘ ? ? ? IP: *.chello.pl 03.10.05, 20:12
        > okolicy! Super smak, super cena! dwa sosy gratis!!!!

po co dwa sosy ???
        pizzer jadłeś pizzę we Włoszech?
    • Gość: pizzer Re: CZY ZAPŁACILIBYŚCIE ZA PIZZĘ ? ? ? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.10.05, 19:59
      głupio wyszło, ale odpowiedź na twoje opytanie brzmi: zależy ile chcesz mieć
      zysku, bo chyba dla idei tego nie będziesz robił? koszty sa ogromne! myslę, że
      ma sens, jednak na pewno długo potrwa zanim wszystko sie rozkręci, jesli masz
      na przetrzymanie to do dzieła! Są sposoby, żeby wszystko było ok zapomnij o
      numerze telefonu, fakt podwarszawski, ale czy blizne to juz nie jelonki?! życze
      powodzenia, słowo i szczerze!
      • Gość: qqas ok dziękuję, pizzer IP: *.chello.pl 03.10.05, 20:10
        dzięki pizzer za życzenia i równie szczerze życzę tobie prowadzenia "złotego" interesu tak długo jak się da -żeby nie było. A czy się opłaca, czy nie to ty sam dobrze wiesz. Nie jest tak źle. Fakt, jesteś bardziej doświadczony i będę słuchał uważnie wszystkich rad, tylko, że twoje rady nie są niestety obiektywne. Pamiętaj - konkurencja nie śpi z czego może cieszyć się tylko klient, prawda ?
        pozdrawiam
      • Gość: buahhahaha Re: CZY ZAPŁACILIBYŚCIE ZA PIZZĘ ? ? ? IP: *.greennet.org.pl / *.greennet.org.pl 03.10.05, 20:33
        buhahahaahha blizne to nie JE(L)ONKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        buraku!!!!
        a co do pizzy rozkrecaj interes ,Ja zchęcią bym zpróbował ale konkurencja
        bardzo duża! POWO
    • Gość: pizzer Re: CZY ZAPŁACILIBYŚCIE ZA PIZZĘ ? ? ? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.10.05, 21:34
      ja też pilnie obserwuję wątek! napisz jak otworzysz, na pewno skosztuję twoich
      wyrobow! trzymaj się ciepło i "powalczymy" o tego klienta, co?
      • Gość: qqas CO SIE TAK ZAANGAZOWAŁEŚ PIZZER ? IP: *.chello.pl 04.10.05, 01:11
        jak tylko ruszę zaproszę cię i bedzie ci smakowało mimo, że dostaniesz tylko jeden sos :D
        • zzzytkaaa Re: CO SIE TAK ZAANGAZOWAŁEŚ PIZZER ? 04.10.05, 08:28
          Uważaj bo ten pizzer poleca już sam siebie...
          dziwnym zbiegiem okoliczności akurat przy wątku obiadowym na Bemowie pojawila
          się dyskretna "reklama" miłego miejsca w Babicach (tel:722 - to chyba te
          okolice)...
          • Gość: didon Re: CO SIE TAK ZAANGAZOWAŁEŚ PIZZER ? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.10.05, 21:37
            i co w tym złego? chłop się "rusza", sa pytania to sa i odpowiedzi, ja bym
            zrbił tak sam, a na co uważać?
            • Gość: alexis Re: CO SIE TAK ZAANGAZOWAŁEŚ PIZZER ? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.10.05, 21:44
              Ja też nie widzę nic złego w pisaniu o swoim miejscu skoro uważa się je za
              fajne. Na forum co i rusz sa telefony i "reklamy". Nawzajem sobie polecamy
              miejsca, smaki, klimaty itd. więc czego żałować facetowi? Jeśli ma cos fajnego
              i chce sie pochwalić, bo mu sie udało coś stworzyć, to chyba dobrze? Nie pójdę,
              bo nie mam samochodu, ale nie lubie jadu, który kapie niektórym po brodzie.
              Jeśli uważasz, że cos jest nie w porządku zgłos do wykasowania, albo sprawdź
              sam.
              Jesli jest do polecenia, to polecaj, tzn. podaj adres i telefon, nie?
              Bynajmniej nie klient
              • zzzytkaaa Re: CO SIE TAK ZAANGAZOWAŁEŚ PIZZER ? 05.10.05, 08:48
                Wszystko ok, ale chyba lepiej zaprościć do własnego lokalu tak jak np robiła to
                na jednym forum właścicielka/pracownica Costy. Wtedy wiadomo, ze opinia nie do
                końca może być obiektywna.
                Takie czajnikowanie się mało mi odpowiada - nie chodzi o ten wątek, ale ten
                obiadowy. Tu ok, pizzer przyznała się, że zaprasza do własnego lokalu...
    • Gość: tatamichałka Re: CZY ZAPŁACILIBYŚCIE ZA PIZZĘ ? ? ? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.10.05, 22:21
      to racja dlaczego nie mozna napisać o swoim dobrze? polska mentalnosc nas
      wykończy1 życze ci powodzenia pizzer i może skorzystam, kto wie?
      • Gość: a Re: CZY ZAPŁACILIBYŚCIE ZA PIZZĘ ? ? ? IP: 5.2.* / *.chello.pl 04.10.05, 23:22
        Myśle że to świetny pomysł! 3mam w kciuki! I może zamówie jak już bedzie... :)
    • Gość: papciu Re: CZY ZAPŁACILIBYŚCIE ZA PIZZĘ ? ? ? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.10.05, 22:30
      czego to się człowiek nie dowie, że pizze moga byc zaparowane zawsze jadło sie
      i koniec chyba nie wymagający jestem wspieram wszystkich, bo lubie każdą pizze
      mniam!
      • Gość: qqas Re: CZY ZAPŁACILIBYŚCIE ZA PIZZĘ ? ? ? IP: *.chello.pl 05.10.05, 09:06
        serdecznie dziękuję za opinie i czekam na następne.
        pozdrawiam!!!
        • an19777 Re: CZY ZAPŁACILIBYŚCIE ZA PIZZĘ ? ? ? 20.10.05, 19:39
          to jak można zamówić tę pizzeę? Przez m-ąc chyba coś się rusyło?
    • Gość: tij Re: CZY ZAPŁACILIBYŚCIE ZA PIZZĘ ? ? ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.05, 11:42
      jak mi przywiozą do domu to tak ja lubię pizze
    • Gość: szeryf-wat Mozesz liczyc na studentow IP: *.wat.edu.pl / *.wat.edu.pl 20.10.05, 01:49
      Jesli tylko pizza bedize smaczna i dosc tania to zamowienai z akademikow watu
      ebda sie sypac lawinowo- a mysle ze osiedle przyjazn tez dorzuci swoje kilka
      groszy.. oczywiscie na tej pizzy musi byc cos wiecej niz tylko ciasto i sos
      pomidorowy ze sladowym dodatkiem sera-jak wiadomo student chodzi glodny ale
      ejsli jzu wydaje pieniadze to chce sie najesc...
    • Gość: marcin Re: CZY ZAPŁACILIBYŚCIE ZA PIZZĘ ? ? ? IP: *.aster.pl 28.10.05, 22:10
      Pewnie, tylko oprócz ceny SMAK!!! Pamiętaj
      • Gość: justy Re: CZY ZAPŁACILIBYŚCIE ZA PIZZĘ ? ? ? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.11.05, 20:20
        a gdzie mozna znalezc dobrego pizzera?! szukam i nie moge znalezc!
        • Gość: qqas Re: CZY ZAPŁACILIBYŚCIE ZA PIZZĘ ? ? ? IP: *.chello.pl 04.11.05, 09:20
          > a gdzie mozna znalezc dobrego pizzera?! szukam i nie moge znalezc!

jeśli będziesz dobrze płaciła to sami przyjdą i to najlepsi ;)
    • Gość: justy Re: CZY ZAPŁACILIBYŚCIE ZA PIZZĘ ? ? ? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.11.05, 11:08
      to pol prawdy. place naprawde dobrze, ale nie mam komu...
      ostatnie pizze wyrzucilam na smietnik! ludzie mysla ze potrafia, ale zrobic
      pizze nie jest latwo.
      DOBRY! pizzer mile widziany! slyszeliscie ze szuka pracy?
    • piotr.lutynski Re: CZY ZAPŁACILIBYŚCIE ZA PIZZĘ ? ? ? 04.11.05, 11:11
      Wszystko zależy od jakości.
      W moim bloku powastała pizzeria i choć ceny są niewysokie to wolę chodzić 100m
      do Pizza Hut do Carrefour bo w tej mw moim bloku są tak wysuszone i zjedzenie
      grozi wizytą u protetyka.... a do tego do wszystkie przyprawiają tak obficie
      jakimiś ziołami, że wsystkie smakują tak samo.

Pozdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka