Dodaj do ulubionych

Zielone Bemowo

31.01.06, 01:16
Czesc,

Szukam przyszlych sasiadow - wlasnie klepnalem umowe na mieszkanie w PSMIM na
Zielonym Bemowie. Mam nadzieje, ze jakos sie odnajdziemy i zorganizujemy -
wiadomo, w kupie razniej. Ogolne zarysy moich pomyslow mozna bedzie znalezc
na www.zielonebemowo.pl - tylko poki co nie spodziewajcie sie wiele,
bo dopiero z tym wszystkim ruszam. Licze na kontakt!

Pozdrowki!

R.
Obserwuj wątek
    • irish76 Re: Zielone Bemowo 31.01.06, 16:45
      hej
      a ja ci wyszlo wogole z kupnem itd?
      zastanawialem sie nad kupnem tam mieszkania
      • raff_pl Re: Zielone Bemowo 31.01.06, 18:39
        Jak wyszlo? Calkiem prosto. Wpadlismy, pozartowalismy z calkiem sympatycznym
        panem, ktoremu po naszej wizycie przybylo pare zmarszczek mimicznych,
        podpisalismy i tyle. Dzis przez telefon jeszcze sobie pare rzeczy ustalilem i
        generalnie poki co jest ok. Czekamy teraz z niecierpliwoscia zeby mrozy puscily
        i zeby ruszyly prace nad naszym nowym domkiem :] Zeby nie bylo ze tak calkiem
        na wariata to wszsytko zrobilismy napomkne ze cala sprawa byla konsultowana z
        dwoma niezaleznymi prawnikami i notariuszem. W miare mozliwosci przekopalem
        internet pod katem PSMIM i nie znalazlem nic co by mnie odwiodlo od decyzji
        zakupu.

Voila jak mawiaja francuscy kelnerzy :]

R.
        • Gość: radman Re: Zielone Bemowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 20:27
          Witam raff_pl,

czy tam nadal obowiązuje koniecznosc wpłaty 30% wartosc mieszkania gotówka?
          A tak w ogóle to podaj prosze mi swoejgo maila mam kilka pytan ale chyba poza
          forum

pozdr
          r
          • raff_pl Re: Zielone Bemowo 31.01.06, 21:58
            Odpowiedzialem na maila, wiec tu juz nie bede sie powtarzal :]
            • Gość: MB Re: Zielone Bemowo IP: *.crowley.pl 01.02.06, 13:38
              A czy sprawdziliście dokładnie, czy okna w waszych blokach nie wychodzą jakoś
              na przyszłą obwodnicę Warszawy?? Bo ja mieszkam na Bemowie i radzę dokładnie
              sprawdzić plany zagospodarowania. Od wielu miesięcy walczymy o to, by obwodnica
              nie była przeprowadzana tuż obok naszych bloków, ale niestety bezskutecznie -
              władze Warszawy (mając piękne domy w cichych okolicach) zupełnie nie interesuja
              się naszym losem. Więc zastanówcie się użażnie, czy z pięknego zielonego Bemowa
              za 5 lat nie zrobi się osiedle przy autostradzie!!
              • raff_pl Re: Zielone Bemowo 01.02.06, 15:55
                Moje okna cale szczescie beda wychodzic na malutka osiedlowa uliczke, za ktora
                bedzie budynek innego developera. Teraz tez mieszkam na bemowie i mniej wiecej
                orientuje sie w tym co sie dzieje w temacie S7 czy S8 :]
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka