Dodaj do ulubionych

Pediatra z Wrocławskiej

07.05.06, 11:35
Poszukuję dobrego pediatry z Przychodni na wrocławskiej. Dziekuję za info.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • panikazia Re: Pediatra z Wrocławskiej 07.05.06, 11:42
      ja polecam dr szarek, leczyla dwoje moich dzieci, zawsze bylam zadowolona,
      • mamamuminki Re: Pediatra z Wrocławskiej 09.05.06, 19:49
        Polecam doktor Kilian. Moja córka jest pod jej opieką od urodzenia a ja jestem b.zadowolona. Jest to lekarka z dobrym podejściem do dziecka, taki prawdziwy lekarz (wcale to nie jest w przychodniach standart).Nie "faszeruje" bez potrzeby antybiotykami ;-)
        Korzystałam też przypadkowo z "leczenia" u innych lekarzy-pediatrów w tej przychodni i uważam, że nie ma porównania.
        Pozdrawiam
        • storczyk70 Re: Pediatra z Wrocławskiej 09.05.06, 21:32
          Jesteśmy u dr Kilian - jest ok.
    • kara13 Re: Pediatra z Wrocławskiej 10.05.06, 09:25
      Chodziłam do dr Kilian. na początku byłam zadowolona a potem coraz mniej.
      Przepisałam się do medycyny rodzinnej do dr Lukowskiej i nie ma porownania.
      • kyliah Re: Pediatra z Wrocławskiej 10.05.06, 16:58
        ja chodziłam ze swoim dzieckiem do dr Wośko, ale nie polecam, choć początkowo
        byłam bardzo zadowolona. byłam przypadkowo u dr Kilian i potraktowała nas
        bardzo nieładnie, choć moja koleżanka chodzi do niej ze swoim dzieckiem od
        urodzenia i jest zachwycona. myślę, że dla "swoich" pacjentów jest ok. ja
        jednak przepisałam się do dr Lukowskiej do Medycyny Rodzinnej i jest SUPER.
        uważam, że zna się na rzeczy. polecam
        • Gość: weronika Re: dr Łukowska stanowczo odradzam IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.05.06, 14:45
          JA stanowczo odradzam dr Łukowską. Wmawiała mi, że mój maleńki synek jest chory
          i chciała wysłać Go do szpitala. Przez nią o mały włos nie straciłam pokarmu (
          z nerwów oczywiście). Kazała mi dokarmiać synka butelką. Twierdziła, że mam za
          mało pokarmu. Myślałam, że zejdę na zawał. Byłam u 4 pediatrów, którzy byli
          zszokowani jej 'spostrzeżeniami'. Synka karmiłam piersią 11 miesięcy. Pięknie
          przybiera na wadze. W tej chwili ma rok i 7 miesięcy i jest zdrowym i ślicznym
          chłopczykiem (raz miał katar). Dziękuję Panu Bogu, że czuwał nad nami. Dziękuję
          również za moją matczyną intuicję, dzięki której nie oddałam Synka do szpitala
          (oczywiście dr Łukowska wypisała skierowanie). Strach pomyśleć - była zima,
          sezon grypowy...
          Zastanawiam się czemu nie napisałam na nią skargi. Cóż nie jestem mściwa.
          • kara13 Re: dr Łukowska stanowczo odradzam 30.05.06, 15:25
            a czemu to was chciaal wysłać? Miała jakieś powodu ku temu?
          • magkan tylko dr Łukowska! 30.05.06, 15:43
            do tej pory nie spotkałam lepszego pediatry. przeniosłam się z przychodni przy
            kościele do MR
            • Gość: mamaewa Re: tylko dr Łukowska! IP: *.chello.pl 31.05.06, 09:13
              Chodzę z dziećmi do doktor Kilian. jest ok i co ważne a co napisała tu już
              któraś z mam nie faszeruje niepotrzebnie antybiotykami, miła dla dzieci.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka