21.09.06, 18:09
witam, nie mam pojęcia, na którym forum mogłabym się Was poradzić, a poniewaz
mieszkam na Woli, weszłam tutaj.
Oto moje pytanie- czy ktoś zna firmę FLEX PHONE ( nie wiem, czy pisownia jest
poprawna ), przed godzinką zadzwoniła do mnie przedstawicielka tej firmy,
proponujac mi 100 minut darmowych w ramach abonamentu, któty mam podpisany z
TP, wiedziała jaki płacę abonament, na pytanie, czy jej firma ma podpisaną
umowę z TP odpowiedziała,ze TAK. Zadzwoniłam do TP, ale tam takiej firmy nie
znają. Czy ktoś moze coś wie o tej firmie. EM
Obserwuj wątek
    • Gość: Robert Re: Tefony IP: *.aster.pl 21.09.06, 23:49
      Ja uważam, że na tego typu firmy należy uważać. Oszczędność kilku złotych może
      Cie później kosztować dużo wiecej. A jeśli nie chcesz TPSA to podpisz umowę z
      innym operatorem np. Aster czy UPC. Zawsze takie rozwiązanie jest pewniejsze i
      zarazem tańsze.
      • Gość: agnes25 Re: Tefony IP: *.aster.pl 22.09.06, 19:45
        ja dawno temu przeszłam z tp sa (mialam tam abonament za 50zł) do aster (mam
        teraz abonament za 24zł, z tym, że nowi klienci mają po 33zł - ja mam umowe
        podpisana dawno temu na dwa lata i ceny nie moga zmienic), a jakies firmy nowe
        (typu tele 2 czy inne) są zawsze podejrzane. moi znajomi maja straszne problemy
        zeby sie uwolnic od tele 2 a chcieli tylko zaoszczedzic.
        • Gość: druciarz Nie demonizujcie Tele2 IP: 193.17.14.* 22.09.06, 20:01
          Aby rozwiązać umowę trzeba wysłać kopię do firmy listem poleconym.I po prostu zapomnieć.Nie demonizujcie sprawy.To jest jak z ptasią grypą - a to ptasi problem nie ludzki:))
          • Gość: Robert Re: Nie demonizujcie Tele2 IP: *.aster.pl 23.09.06, 22:27
            Co do Tele2 to sądzę, że to firma bardzo podobna do naszej TPSA. Moloch w którym
            panuje totalny bałagan. Do mnie do domu Tele2 wysyłało faktury za wykonane
            połączenia po 3 miesiącach od rozwiązania z nimi umowy. Żeby było śmieszniej od
            tego samego czasu nie miałem również telefonu z TPSA, gdyż również rozwiązałem z
            TP umowę na telefon. Skąd te połączenia to nie wiem. Po kilku telefonach problem
            zaniknął na jakiś czas. Niedawno znów przyszła faktura z Tele2 i znów telefony
            to nich. Jak mnie zapewniono sprawa się juz nie powtóry. Na jak długo to
            zapewnienie wystarczy to zobaczymy. Obecnie od ponad roku mam Astera i skończyły
            się problemy z błędnymi połączeniami, pomyłkami na fakturach itp. Ceny
            abanamentów są dość niskie. Podstawowy pakiet kosztuje 33 zł. Za podobny
            abonament w TP trzeba wydać 50 zł więc różnic jest widoczna. Również abonament z
            darmowymi wieczorami w weekendami jest tańszy od podobnego planu TP. Podobnego
            bo w TP połączenia za free są od 20 a w Aster od 18 i w odróżnieniu od TP za
            darmo sie dzwoni do wszystkich sieci a nie do konkretnego operatora. Ja
            osobiście polecam Astera. Przez ponad rok nie miałem żadnych problemów z
            telefonem ani z obsługą przez infolinię co w TP jest rzeczą normalną

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka