Gość: viator IP: *.crowley.pl 01.08.07, 15:15 poszukiwany dobry stomatolog na bemowie, gdzieś w okolicach skrzyżowania górczewskiej i lazurowej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: viator zapomniałem dodać IP: *.crowley.pl 01.08.07, 15:26 zapomniałem dodać, że z dużą dozą wyrozumiałości dla człowieka co ponadprzeciętnie panikuje nawet przy zwykłej plombie :( Odpowiedz Link Zgłoś
aaa2006 stomatolog 02.08.07, 08:21 znam dobrego stomatologa ale przy skrzyżowaniu powst śląskich z wrocławską. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: stomatolog IP: 213.25.195.* 08.08.07, 11:28 Mogłabym prosić o namiary na tego stomatologa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucy Re: stomatolog poszukiwany IP: *.chello.pl 02.08.07, 09:05 Ja znam najlepszego na świecie dentystę, który przyjmuje m.in. w Przychodni KOŁO DENT na Górczewskiej, ale tu przy skrzyżowaniu z Góralską (na tyłach pawilonu, w którym jest sklep z butami Ambra). Nazywa się EMIL LISIAK. Bardzo ludzki doktor. Polecam z pełną odpowiedzialnością. Lucy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viator a słyszeliście może.... IP: *.crowley.pl 02.08.07, 09:32 a słyszeliście może coś nt leczenia laserem? podobno mniej boli i bardziej skuteczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lekarz Re: a słyszeliście może.... IP: *.chello.pl 06.08.07, 15:08 zapomnij o laserze..te do twardych tkanek zęba (czyt. zamiast wiertła)są jeszcze niezbyt dopracowane i mało który gabinet takie urządzenia posiada. Nic nie zastąpi dobrego, bezbolesnego znieczulenia + dobry fachowiec. Wież mi !! strach...to tylko nasza psychika ! i jest on do opanowania..tylko musisz zaufać lekarzowi...bez tego ani rusz. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fortuna Re: a słyszeliście może.... IP: 193.108.194.* 07.08.07, 11:18 Kiedyś unikałam dentysty jak ognia, przede wszystkim przez strach. Aż się okazało, że zamiast zwykłego leczenia trzeba zastosować kanałowe. Na szczęście ząb udało się odratować ale pochłonęło to o wiele więcej czasu i pieniędzy. Moja rada dla Ciebie - nie zwlekaj długo, idź do poleconego dentysty, połknij coś na uspokojenie, poproś lekarza o zniweczulenie a co najważniejsza powiedz mu o swoich lękach - wierz mi nie będziesz wyjątkiem. Gwarantuje Ci, że przy dostępnej technice i zaawansowaniu sprzętu medycznego nic nie poczujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anasz Re: stomatolog poszukiwany IP: *.aster.pl 08.08.07, 11:27 a moze macie namiary gdzies blizej wolskiej, lub kasprzaka, no i żeby nie bardzo drogooooo! a tu ile kosztuje srednia plomba? jesli mozna ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fortuna Re: stomatolog poszukiwany IP: 193.108.194.* 08.08.07, 15:41 ja osobiście polecam Artodonto przy ulicy Stawki i panią dr Krystynę. Tak naprawdę nie wiem czy tam jest drogo czy tanio bo to mój pierwszy dentysta i już chyba ostatni!!! Gorąco polecam. Odpowiedz Link Zgłoś