Dodaj do ulubionych

Do kupujących na allegro

18.01.14, 22:26
Witam
Większośc produktów na allegro jest drozszych niż bezpośrednio na stronie sklepu ponieważ allegro ma wysokie prowizje. Po co nabijać kasę allegro ( zagraniczna firma) ? Wystarczy odnaleźć kontakt do sprzedawcy i kupić bezpośrednio ze strony sklepu. Jest często taniej.
Prowizje allegro to nawet 10%.
Obserwuj wątek
    • b4m Re: Do kupujących na allegro 20.01.14, 20:49
      Z drugiej strony widziałem też nie raz, że produkt wystawiany przez sprzedawcę ma niższą cenę na allegro niż u niego w sklepie. Bo w allegro trzeba walczyć ceną, żeby być zauważonym wśród konkurencji, w sklepie już niekoniecznie. Nie ma złotej reguły, trzeba zawsze trochę poszukać zanim się gdzieś kupi.
      • adams_wawka Re: Do kupujących na allegro 25.01.14, 10:30
        nie ma co narzekac tylko trzeba poszukac alternatywy tkaiej która zadowoli i kupujacych i sprzedajacych. Mozesz spróbować na lekkikoszyk.pl . nie znajdziesz tam zawyzonych cen a dostaniesz rabat na kolejne zakupy
    • poszkodowanaprzezallegro Re: Do kupujących na allegro 27.04.15, 18:46
      Allegro własnie zostałam przez nich oszukana. Kupiłam produkt na allegro. P tygodniu wysłałam meila do sprzedawcy czy przesyłka została już wysłana Sprzedawczyni obrzuciła mnie stosem meili, iż mam sobie czytać regulamin a nie zadawać jej pyania i chamsko odesłałą mnie na jej stronę po czym jako pierwsza wystawiła mi komentarz negatywny , że pisze do niej meile. Towaru nie otrzymałam dopiero po intwrwencji i kilku kolejnyc dniach towar przyszedł. Napisałam jej komentarz również negaywny po czym został usunięty. Napisałam do allegro, że o to nie prosiłam a oni..jakbym z dziećmi z przedszkola pisała, iż usunęli komentarz i nie mozna wystawić go ponownie. Pytam ! Na jakiej postawie go usunęli ??? Czy ta sprzedawczyni to pracownica allegro? O co chodzi, że mój komentarz negatywny usunęli na niczyją prośbę !!!! Ma meile potwierdzające do nich co pisałam a sprawę przedkładamdo swjego prawnika i rzecznika praw konumenta. Jakieś kpiny. Kolejne meile od i do allegro znów ta sama śpiewka. !!!
    • medialny86 Re: Do kupujących na allegro 20.05.15, 11:45
      Nie zawsze tak jest, dużo sklepów internetowych, firm prywatnych wystawia aukcji z promocyjną ceną i wtedy naprawdę bardziej opłaca się kupować po przez allegro.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka