ald.ko 14.03.14, 22:17 UWAGA OSZUSCI lux-diamond posiada też drugie konto ale go nie znam. Druga janina-waz!!! UWAZAJCIE!!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moniaczek35 Re: Oszukana 14.03.14, 23:41 ja rowniez zostalam oszukana przez ta pania za posrednictwem jej konta na allegro. zaplacilam pieniadze i wkrotce kontakt sie urwal, aczki oczywiscie nie dostalam. pani dosyc zorientowana w funkcjonowaniu allegro jak na konto z zerowa iloscia komentarzy. o prezpraszam juz...- 2!!! i liczby zapewne wzrosna w ciagu najblizszych dni. na bank ma inne konta na allegro. jesli nie chcecie byc oszukani sprobujcie: wyszukac dane tej osoby chocby w google albo na fejsie. to niemozliwe zeby w dzisiejszych czasach ktos nie mial zadnego profilu w necie. po drugie wplacajcie przez payu, jesli nalega na inne konto niech to bedzie dla was ostrzezenie. proscie o paczke ubezpieczona z mozliwoscia sprawdzenia na poczcie jej zawartosci, jesli odmowi macie kolejny powod, zeby zrezygnowac z ryzykownych zakupow. a jesli juz zostaliscie oszukani, jak ja zglaszajcie sprawe na policje, drukujac cala korespondencje mailowa oraz screeny z allegro. policja naprawde nie lekcewazy zadnego zgloszenia, nawet tego na 20 czy 60 zl a dzieki zgloszeniu ODZYSKACIE PIENIADZE Z PROGRAMU OCHRONY KUPUJACYCH NA ALLEGRO!!! Odpowiedz Link
henryk856 Re: Oszukana 19.03.14, 13:52 informuję o oszuscie z allegro Handlujący sprzętem elektronicznym wysłałem pieniądze zgodnie z ofertą i zaraz wszystko zgineło adres tel nie ma do kogo się zwrócic straciłem 350 zł Odpowiedz Link
ald.ko Re: Oszukana 19.03.14, 16:53 Ma pan dane oszusta. Prosze w necie odszukac telefon do dzielnicowego oszusta. Zadzwonic. Może jego sie przestraszy i odda kase. A jesli nie pojsc na swoja policje zabrac dowod wpłaty i opowiedziec o wszystkim. Ze nie wspomne by nekac allegro. Od nich też mozna żądac zwrotu pieniedzy. To gwarantuja w ochronie kupujacych. Pozdrawiam Odpowiedz Link
ald.ko Re: Oszukana 19.03.14, 16:56 Takich naciagaczy jest pełno,pod płaszczykiem allegro bo sa chronieni przez nich naciagaja porzadnych ludzi. Podobno zyjemy w panstwie (bez) prawa... Odpowiedz Link