mzn1 29.11.06, 20:32 Mam pytanie kto rodził w Poznaniu, w jakim szpitalu i jaką macie opinię? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewiszek1113 Re: szpitale w Poznaniu 29.01.07, 16:50 Czesc!! Nie rodzilam jeszcze,ale mam wyrobione zdanie na temat szpitali polożniczych w Poznaniu!Jestem studentka 3 roku położnictwa na AM. Sa dwa szpitale w Poznaniu w ktorych zgodzilabym sie rodzic to:Klinika na Polnej i Klinika Swietej rodziny (kolo Areny). Na Polnej jest bardzo dobre zaplecze neonatologiczne,gorzej jednak z atmosferą na samej porodowce!A w szpitalu Sw.Rodziny na odwrot,wspaniale położne i bardzo rodzinna atmosfera gorzej z maluchami-dziecko powinno byc z mama!!O wiele lepiej matki wracaja do sprawnosci jezeli obok siebie maja maluszki!!! Ale wybór nalezy do was drodzy rodzice!!To moje osobiste zdanie! Zycze szczesliwego rozwiązania!Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
mzn1 Re: szpitale w Poznaniu 17.02.07, 14:52 Hej ja tez studiuję na AM na położnictwie i juz rodziłam w szpitalu Raszei ( na Mickiewicza) wspominam bardzo mile. Nie bylam jeszcze na praktykach w Swietej rodzinie wiec nie mam wyrobionej opinii a co do polnej to wydaje mi sie ze warto tam rodzic jezeli cos jest nie tak z matka lub dzieckiem a jezeli wszystko jest ok to wybrala bym raczej mniejszy szpital. A jakie wrazenia masz ze studiowania na AM? Odpowiedz Link Zgłoś
karmeliza Re: szpitale w Poznaniu 18.02.07, 15:12 Polecam forum: Rodzić w Poznaniu po ludzku forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=36824 Odpowiedz Link Zgłoś
beata6912 Re: szpitale w Poznaniu 03.04.07, 19:35 tylko sw rodzima !!!!! co z tego ze jest zaplecze dla dzieciaczkow jak moje dziecko nie przezylo by porodu na polnej!!!!lezalam tydzien na polnej na porodowce i widzialam to znieczulice, chyba ze zaplacisaz dlatego rodzilam w sw, rodzinie w zeszlym roku ale pierwsze dziecko rodzilam na polnej koszmar !!! jak slysze te bzdury o zapleczu dla dzieci to mnie szlag trafia !! Odpowiedz Link Zgłoś