oligora Krapkowice, Strzelce Opolskie, Ruda Śląska 30.01.10, 06:13 Polecam dr nauk medycznych Krzysztofa Beslera, ogromna wiedza - wszystko wytłumaczy,świetny kontakt z dziećmi - bardzo dobry ortopeda Odpowiedz Link
markiska Re: Krapkowice, Strzelce Opolskie, Ruda Śląska 28.03.10, 10:26 mogę prosić o jakieś namiary na tego lekarza? Odpowiedz Link
oligora Re: Krapkowice, Strzelce Opolskie, Ruda Śląska 28.04.10, 05:39 miejscowość: Krapkowice, woj. opolskie rodzaj placówki: NZOZ nazwa placówki: Remedium adres: Konopnickiej 1 kod pocztowy: 47-300 telefon kontaktowy: 0 77 446 79 00 miejscowość: Strzelce Opolskie, woj. opolskie rodzaj placówki: gabinet nazwa placówki: adres: pl. Żeromskiego 5 kod pocztowy: 47-100 telefon kontaktowy: 0 601 83 73 24 miejscowość: Piekary Śląskie, woj. śląskie rodzaj placówki: NZOZ nazwa placówki: VITAMED S. C. adres: M. Skłodowskiej - Curie 79/38 kod pocztowy: 41-949 telefon kontaktowy: 0327678222 miejscowość: Bielsko-Biała, woj. śląskie rodzaj placówki: nazwa placówki: adres: Żółkiewskiego 40 kod pocztowy: 43-300 telefon kontaktowy: 0 33 815 11 13 Odpowiedz Link
eukaliptus.g Re: Polecani ortopedzi. 04.02.10, 15:54 Trafiliśmy do Profesora Czubaka po konsultacjach u 3 ortopedów i z 3 różnymi USG - córeczka 2 mce miała podejrzenie dysplazji lewego biodra. Zalecono nam i pilne założenie rozwórki Koszli, i z drugiej strony pieluchowanie, każdy lekarz odsyłał też do Profesora Czubaka po ostateczna diagnozę. Pan Profesor to bardzo miły i ciepły człowiek, z niesamowitym podejściem do dzieci. Ostatecznie po obejrzeniu córki i USG zdecydował że córeczka biodra ma zdrowe, rozwórki mamy nie zakładać, gdyż założenie jej na zdrowe biodra może spowodować martwice. Kazał nam iść do domu i cieszyć się zdrowym dzieckiem i pojawić się u niego z kolejnym Bardzo polecam wszystkim mamom, które mają diagnozę dysplazji u dziecka, skonsultujcie się u Profesora, bo lepiej się upewnić, niż leczyć zdrowe biodra. My byliśmy w przychodni Orto na Ursynowie. Polecamy! Odpowiedz Link
marta_warszawa Warszawa_dr Sionek 12.04.10, 23:33 Byliśmy na wizycie u dr Sionka po 5 miesięcznym leczeniu córeczki na zwichnięcie lewego stawu biodrowego i 2 różnych diagnozach - 1) że córkę nadal trzeba leczyć i 2) że jest zdrowa. Na początku wizyty dr zaznaczył, żeby nic mu nie mówić o stanie zdrowia małej, on sam w USG zobaczy, co i jak. Po badaniu powiedział,że niestety na podstawie tego USG nie moze wydać jednoznacznej diagnozy i poprosił nas o zrobienie RTG. Po raz pierwszy lekarz dokładnie omówił przy nas USG - co jest co, na co zwraca się uwagę podczas oceny zdjęcia itp. (chodziliśmy do kilku lekarzy i żaden do tej pory tego nie zrobił...).Poza tym, gdy pokazaliśmy mu pierwszy RTG córki, na podstawie którego zdiagnozowano u niej zwichnięcie - powiedział,że to zdjęcie jest źle zrobione - najpewniej córka poruszyła się - i nie jest w stanie na jego podstawie powiedzieć, czy na pewno mała miała zwichnięcie...Na szczęście na podstawie nowego RTG, które zrobiliśmy orzekł,że córka jest zdrowaZ wielu lekarzy, u których byliśmy dr Sionka polecamy najbardziej, ponieważ wszystko dokładnie i szczegółowo nam wyjaśnił. Odpowiedz Link
yokko83 Tarnowskie Góry- Dr J.Musiałek-Holeczko 10.08.10, 21:23 Przesympatyczna, konkretna lekarka, zaoszczędziła naszej córci niepotrzebnego leczenia :o) Wg innego ortopedy powinna spędzić parę miesięcy w szynie co okazało się niekonieczne Odpowiedz Link
viktoria06 Re: Tarnowskie Góry- Dr J.Musiałek-Holeczko 06.11.13, 19:28 Nie polecam dr Holeczko, wrecz przestrzegam przed nia. Trafilam do niej z polecenia pani pediatry z katowic jako do znakomitego specjalisty. U mojej coreczki wykryto dysplazje stawow biodrowych, lekarz ktory to stwierdzil nie wytlumaczyl mi w jakim stopniu bioderka sa nierozwiniete. W te pedy pojechalam do dr holeczko, ktora stwierdzila dysplazje IIC i D co jest prawie zwichnieciem stawow biodrowych i zalecila leczenie przez min 6 miesiecy w rozporce koszli. Dziecko wilo sie z bolu, bylo mu niewygodnie przez tydzien w tym ustrojstwie chodzila. Przez przypadek poszlismy na rutynowe badanie do kliniki gdzie bylismy pierwszy raz i okazalo sie ze dziecko jest CALKOWIOCIE zdrowe. TO NIE CUD. P HOleczko chciala nas naciagnac na pieniadze. Poszlismy do jeszcze innego lekarza potwierdzic to ze nasza corka jest zdrowa i rzeczysiscie wszystkie opinie( 4 lekarzy ) byly jednoznaczne,- ZDROWA. Tylko pani Holeczko stwioerdzila powazne uszkodzenie i dlugotrwale leczenie. A taka wada nie leczy sie w tydzien. Jest nam niezmiernie przykro ze taka osoba oszukuje ludzi, naraza dzieci na taki ogromny stres. Ile juz osob przed nami mialo podobna sytuacje i nie konsultowalo opini Pani dr gdzie indziej.Ile juz dzieciaczkow niepotrzebnie lezalo w okropnych rozporkach?? Odpowiedz Link
scarlet29 Krakow 17.12.10, 16:23 Czy ktos moze cos powiedziec o dr Miklaszewskim z Krakowa?Lub polecic innego dobrego lekarza z Krakowa. Z gory dziekuje. Odpowiedz Link
agunia367 Re: Krakow 07.02.13, 13:14 W Krakowie szczególnie polecam gabinety doktora Rafała Więcka. Świetny i tani specjalista, pomoże nawet w najgorszym przypadku. Odpowiedz Link
naamahia Re: Polecani ortopedzi. 08.02.11, 12:31 Rokicki - Sosnowiec - szczególnie przy Jałowej martwicy - powikłania po dysplazji Pasierbek - Sosnowiec jak wyżej z tym że Pasierbek to z opinii nie znam osobiście. Odpowiedz Link
romasubrosa Białystok 23.05.11, 16:04 miroslaw rogalski-ortopeda z Białegostoku, przyjmuje w DSK Odpowiedz Link
orinoco_fl0w Otwock - Warszawa - Kozienice 02.09.11, 22:07 Doktor Waldemar Przybysz. Pracuje w Otwocku, w Szp. Klinicznym im. A. Grucy, przyjmuje też w innych przychodniach w Otwocku i Kozienicach. Świetny fachowiec, bardzo pomocny i sympatyczny człowiek. Odpowiedz Link
joafas Re: Otwock - Warszawa - Kozienice 06.08.14, 13:09 Również polecam dr Przybysza. Aktualnie też pracuje w warszawie w clinice Medipark. Polecam dr! Odpowiedz Link
ewelinaaa23 grudziądz 22.03.12, 11:12 polecam dr niedzwiedzkiego bardzo miły i wytłumaczy wszystko polecam dr kuczyńskiego ze świecia też super odradzam dr płoszyńskiego.wszystkie poważniejsze przypadki potrafi leczyć tylko gipsem, nadaje sie do leczenia lekkich przypadków, niemiły bardzo!!! Odpowiedz Link
elineczka99 Re: grudziądz 06.11.13, 09:51 potwierdzam brak profesjonalizmu dr Płoszyńskiego. Mojej zdrowej córeczce (2tyg) kazał nosić frejkę przez 2 mies., na szczęście trafiłam na to forum, pojechałam szybciutko na konsultację do dr Kazimierskiego i potwierdził że bioderka są zdrowe. córcia nosiła frejkę przez trzy dni. Ponieważ miałam umówione wizyty u dr Płoszyńskiego na nfz z ciekawości pojechałam na kontrole. Po pierwszym miesiącu wyzdrowiało jedno bioderko, a po drugim drugie. Podkreślam dziecko nosiło frejkę przez 3 dni. Odpowiedz Link
barbara.zeromska Kraków 22.03.12, 12:43 polecam pana Rafała Więcka, przyjmuje na Słomczyńskiego. moja mama chodziła do niego po rehabilitacji haluksów Odpowiedz Link
maltenka Re: Polecani ortopedzi. 20.09.12, 15:57 polecam Rafała Więcka, ortopeda na poziomie. pomógł mi się wykaraskać po operacji haluksów - rehabilitacja bardzo udana. Odpowiedz Link
kasia4553 Poznań 01.03.14, 17:25 Polecam dr.Miluda Shadi rewelacyjny specjalista, wie co robi.Pozdrawiam Odpowiedz Link
papryka77_beauty Re: Poznań 10.02.15, 11:31 Witam, potwierdzam, dr Shadi jest najlepszym lekarzem z powołania. W październiku zoperował oby dwa biodra mojej córki (L-zwichniete, p-podwichnięte) żałuję tylko czasu, który zmarnowałam na innych ortopedów. Córka ma obecnie 6 lat. Leczyśmy córkę od urodzenia, gdyż była ułożona miednicowo. Cieszę się, że najgorsze mamy w końcu za sobą. Odpowiedz Link
2witkacy Re: Polecani ortopedzi. 02.03.15, 00:18 Warszawa - Grzegorz Adamczyk - to jest zupełnie różne podejście do pacjenta z maksymalnym sprzętem! Odpowiedz Link
ustamiustami Re: Polecani ortopedzi. 30.03.15, 21:07 Ja z tej samej kliniki miałam przyjemność w nieprzyjemności z Panem Pawłem Adamczykiem. Nie wiem czy to rodzina, ale nie mogłam trafić lepiej. Gdyby nie pamięć - nie miałabym żadnego śladu po wypadku. Odpowiedz Link
adriannlessi Re: Polecani ortopedzi. 13.05.22, 20:40 Najlepsze Prywatne Gabinety Ortopedyczno-Rehabilitacyjne Grażyna i Rafał Więcek. Od lat korzystam i jesteśmy bardzo zadowoleni. Pan Rafał świetny specjalista ! Odpowiedz Link
luciankempinski Re: Polecani ortopedzi. 21.09.22, 13:17 Także polecam Pana Doktora. Jest bardzo profesjonalny, dokładnie wszystko tłumaczy pacjentowi, a do tego jest miły i sympatyczny. Odpowiedz Link