zajbel 14.06.10, 12:11 www.kontrowersje.net/tresc/o_normalnosci_czyli_dlaczego_zaglosuje_na_bronislawa_komorowskiego Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
muraszka1 Re: dlaczego Komorowski 31.07.10, 12:46 Jeszcze wyjdzie nam bokiem ten spolegliwy wobec premiera prezydent i ta jednopartyjnośc rzadzacych. Odpowiedz Link
filomena1 Portrety i dlaczego Komorowski 01.08.10, 11:27 Trochę na wesoło. Jak to z tymi portretami w ambasadach będzie... hihihi) www.wiadomosci24.pl/artykul/kto_i_co_uchroni_portret_prezydenta_152163.html Odpowiedz Link
eurytka Re: dlaczego Komorowski 01.08.10, 11:43 Jeszcze prezydentem oficjalnie nie został namaszczony, a już portrety szykują. W kampanii o tym nie było. Dałam sie wprowadzić w maliny, jak zawsze zresztą... Teraz co rusz oczy przecieram ze zdumienia od różnych decyzji... Niech tam muchy srają. W Polsce to raczej nie przejdzie. Krzyż ma wisieć a nie prezydent, który zmienny jest. Oj się będzie działo Przypomniało mi się jak Gomułka wisiał w klasach i trójca Marks, Engels, Lenin Wcześniej wisiał Stalin i Bierut, ale tego już nie pamiętam. Odpowiedz Link
eurytka Re: dlaczego Komorowski 01.08.10, 12:25 Cyrankiewicz tez wisiał, więc może i Tusk liczy za zawiśnięcie Odpowiedz Link
chochlik5 Re: dlaczego Komorowski 01.08.10, 21:00 A jescze wcześnuiej wisiał prezydent Ignacy Moscicki w sasiedztwie marszałka Piłsudskiego, a po jego śmierci w towrzystwie mmarszałka Śmigłego-Rydza Odpowiedz Link
dede43 Re: dlaczego Komorowski 02.08.10, 07:22 eurytka napisała: > ....Krzyż ma wisieć a nie prezydent, > który zmienny jest.... A ja nie chcę krzyża. Jesteśmy Państwem świeckim nie wyznaniowym. Odpowiedz Link
eurytka Re: dlaczego Komorowski 02.08.10, 09:57 Już wole niech wisi krzyż niż prezydent, bo sie z nim oswoiłam, dlatego. Prezydent który jeszcze nic nie zrobił dla kraju a już ma wisieć? To mi przypomina dawne złe czasy wodzów wszelakich.... Czy godło już nie starcza? Tam w ambasadach niech wisi. Tu nie musi, bo my wiemy kto nim jest. Zresztą pan Tusk powiedział, że rolą prezydenta będzie wpatrywanie się w żyrandole Odpowiedz Link
adria231 Re: dlaczego Komorowski 08.08.10, 05:25 Myślę,że te portrety,to jakiś żart.Komorowski z pewnością nie wyrazi na to zgody. Gdyby te portrety zawisły, znaczyłoby to że pomyliłam się głosując na Bronka. Zresztą nie było innego wyboru. Ten drugi kandydat,to chory z nienawiści człowiek.W czasie kampanii założył maskę i nabrał niektórych.Teraz widzimy go w całej krasie. Odpowiedz Link
eurytka Re: dlaczego Komorowski 08.08.10, 09:20 Tak, zgadzam się. Ten drugi, to chory człowiek, Tu tłumaczenie dlaczego nie przybył na uroczystość zaprzysiężenia: wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,8225429,Jaroslaw_Kaczynski__To_zaprzysiezenie_jest_wynikiem.html Wszystko juz jasne, wczoraj tego słuchałam a teraz doczytałam. Jeszcze sobie komentarze przejrzę. Odpowiedz Link
eurytka Re: dlaczego Komorowski 08.08.10, 09:52 Tu można odsłuchać, słychać emocje pana Kaczyńskiego: wiadomosci.onet.pl/2207490,11,jaroslaw_kaczynski_to_zaprzysiezenie_bylo_wynikiem_smierci_mojego_brata,item.html Odpowiedz Link
eurytka Re: dlaczego Komorowski 08.08.10, 10:49 to jeszcze można odsłuchać, wywiad z Kutzem: wiadomosci.onet.pl/2207195,11,item.html Odpowiedz Link
adria231 Re: dlaczego Komorowski 16.08.10, 07:30 Kaczyński mówi,że zaprzysiężenie Komorowskiego jet nieważne, bo okłamał on wyborców.A kto potrfi policzyć wszystkie kłamstwa Jarka ,które padły w tej kampanii? Ponadto - czy juz zapomnieliśmy "dziadka z Wermachtu", dzięki któremu wygrał Lech Kaczyński? Idąc tym tokiem rozumowania do tej pory pałac powinien zajmować wciąż Aleksandert Kwasniewsk ( chociaż i on dopuścił się kłamstwa o swoim wykształceniu).Cofnijmy się więc jeszcze dalej...... Odpowiedz Link
mala200333 Re: dlaczego Komorowski 16.08.10, 18:23 Trzeba umiec przegrywac... Ktos najwyrazniej nie potrafi... Odpowiedz Link