szpun 13.11.12, 20:27 Piszac na tym Forum cza sie okreslic :przynaleznoscia partyjna,wiara i.t.p.Gdzie znalez ankiete do wypelnienia? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaszebe12 Re: Do ADMINKI i? 13.11.12, 20:29 A tak ogolnie , panie szpun...wszystko w porzadku ? -Zdrowko dopisuje ? Odpowiedz Link
szpun Re: Do ADMINKI i? 13.11.12, 20:45 O Wasza nestorke moze przezyje!Twoj wybor kochaj! Odpowiedz Link
grzech_o_1 Dlaczego nie? Poankietować się 13.11.12, 21:28 zawsze można. ankietowo.blogspot.com/ Odpowiedz Link
iryska2604 Re: Dlaczego nie? Poankietować się 13.11.12, 21:41 Nie trzeba - Piotrze, chyba się nie mylę? Trzeba było zmienić styl.Ankiet nie trzeba ale trochę kultury w dyskusjach. Odpowiedz Link
grzech_o_1 Re: Dlaczego nie? Poankietować się 13.11.12, 22:04 Zlikwidowaliśmy telefon stacjonarny, bo z 10 razy dziennie ciurkiem wydzwaniały jakieś panienki z ankietami. Odpowiedz Link
alfredka1 Re: Dlaczego nie? Poankietować się 15.11.12, 14:10 Trochę nie na temat ale przytoczę wczorajszą rozmowę z panią "namawiającą" telefon drr ja - słucham głos w tel. chcę pania zaprosic na pokaz wyrobów Zeptera ja - czy to ta firma produkująca m.in. urządzenia kuchenne, garnki itp? głos tel tak, proszę pani ja - a czy już produkują państwo niewielkie i niedrogie urny na prochy? ciiiiisza... ja- proszę się nie denerwować, przekroczyłam osiemdziesiątkę i mam takie dziwne pytania. pani tel. to ja przepraszam.. ja nawet nie zdążyłam się z nią posmiać, dziewczynka naprawdę zaniemówiła. I teraz mam wyrzuty sumienia.... a znajomi smieją się )) Odpowiedz Link
grzech_o_1 Re: Dlaczego nie? Poankietować się 15.11.12, 16:16 - drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr........[przemiły glosik panienki] - czy rozmawiam z właścicielem telefonu? Z panem A? - tak. Rozmawia pani, ale jakim cudem, jak ja nie posiadam telefonu!? - ale przecież rozmawiam z panem! - ale jak? Jak ja nie posiadam żadnego telefonu? Czy szanowna Pani nie jest trochę 'ten tego'? Po jakiejś Marysi? No i spoko! Do następnego razu, jak najmą do roboty nową panienkę. Ale panienki przemiłe i prześliczne mi się znudziły, bo stary jestem i na pokazywanie mi, co mogę cudować pod zdrowotną i ekologiczną kołdrą za 5 tauzenów sztuka, nie mam ochoty by mi przesliczna panienka pokazywała. Po co ze starym dziadem ma się trudzić? Bo co jej pokażę? Panienka się nagimnastykuje, a ja jej kartę z banku, gdzie jest emeryckie ZERO? Ja nie oszukuję ślicznych panienek. Jestem uczciwy dziadyga! Odpowiedz Link
anoagata Re: Dlaczego nie? Poankietować się 15.11.12, 21:42 No i pacz Pan,co to się dzieje w tej materii. Trzy dni temu ,proszono mię na badania ile mam kości w kościach i czy siusiu nie zatrzymuje sie w mym organizmie a dziś zaproszenie na masaże i gdy powiedziałam że mam blokadę na masaż /nie życzę sobie,by ktoś mi na plecach jeżdził/ rozłączyła się bez przepraszam,że mnie fatygowała podejściem do telefonu. Odpowiedz Link
iryska2604 Re: Dlaczego nie? Poankietować się 16.11.12, 17:10 Dzięki serdeczne - poprawiliście mi humor! Odpowiedz Link
polnaro Re: Dlaczego nie? Poankietować się 16.11.12, 17:32 Grzechu nie kokietuj . Chyba, że wolisz mężatki ? Odpowiedz Link