Dodaj do ulubionych

Po majówce

13.05.13, 21:09

PO MAJÓWCE........

UWAGA! Ktokolwiek pozostawił swoją

żonę u mnie w ogrodzie po wczorajszym

grilu, jest proszony o jej natychmiastowy

odbiór. Nie żeby przeszkadzała, ale

moja wraca dzisiaj z pielgrzymki
.
http://i42.tinypic.com/10yfn9v.jpg

Obserwuj wątek
    • czarek_sz Re: Po majówce 13.05.13, 21:24
      Bardzo ładna laseczka, nie powiem, dupcia godna pocałowania . Gdy chodziłem ze swoją miała jeszcze ładniejszą dupcię, dotąd ma pupcię że palce lizać. Bywa że się zapatrzę a Janeczka co się gapisz !! podobasz mi się mówię wydmuchał bym Cię mówię. Spierdalaj frajerze mówi. Oki to pójdę na kurwy mówię. Nigdzie nie pójdziesz mówi bo nie stać cię. Mam kuźwa kasę mówię i będę miał takie laski że szok. Nie chce się gadać ale moje na wierzchu. Kuźwa moja mówi że Jej na wierchu wink
      • stedo Re: Po majówce 13.05.13, 21:41
        O ile dobrze kojarzę ta Twoja Janeczka to cyganicha? Tata cię nie pogonił że Cygankę za żonę bierzesz? Ale jaka inna by z Tobą wytrzymała?
        • czarek_sz Re: Po majówce 13.05.13, 21:51
          Skąd wiesz że jest Cyganichą ? bo jest. Jest lepsza od białych, jest bardzo rodzinna, kocha dzieci i w ogóle, nie pojmiesz tego jacy są Cyganie jeśli z Nimi nie przystaniesz. A już jakie są Cyganki to pojęcia nie masz bo nawet ja pojęcia nie mam mimo że czterdzieści lat razem jesteśmy. Wiem że bardzo Ją kocham ale czy Ona mnie też tak samo to nie wiem. Gdy pytam o to to bajeruje mnie smile Oni są inni od nas to wiem. Ale jedno wiem, kocham Ją bardzo wiem że Ona po swojemu mnie też ale dzieci są dla Niej najważniejsze. Czuję że mnie poświęciła by dla dzieci. Trudno kuźwa.
          • stedo Re: Po majówce 13.05.13, 22:14
            Ale zanim ją poznałeś to ona była już osiadła czy żyła w jakimś taborze i dopiero Ty ją ucywilizowałeś?
            P.S. Skąd wiem? Ano pamięć miałam zawsze dobrą i czasami różne drobiazgi pamiętam. Pisałeś sam kiedyś o tymwink)
            • stedo Re: Po majówce 13.05.13, 22:17
              P.S. Ze swoimi też musiała chyba batalię stoczyć. Cyganie chyba niechętnie oddają córki obcym?
              Chyba że ją porwałeś, a wtedy to już wyjścia nie ma, trzeba przystać na ślub, chyba że krwawa zemsta.
              • czarek_sz Re: Po majówce 13.05.13, 22:47
                Niewiele wiesz aja wiem jeszcze mniej. Była adoptowana. Długie dzieje których wiesz że nie chcę roztrząsać. Powiem jedno. Zakochałem się w Niej od pierwszego wejrzenia, miała oczy jak bazyliszek, tak mnie zaślepiła że mimo że znałem sporo dziewczyn w okolicy Jej uległem. Do dziś nie wiem jak to możliwe, sam nie wiem. Takie laski znałem a zauroczyłem się w Janeczce. Czy to przeznaczenie. Ona jest bardzo wierząca /ja też/ ale na zabój, słucha RM i często się modli. W ogóle Jej nie kumam poza tym że wiem że Ją kocham. I tak umrę, w niewiedzy co do swojej ślubnej. Kurwa mać smile
                stedo napisała:

> P.S. Ze swoimi też musiała chyba batalię stoczyć. Cyganie chyba niechętnie odda
                > ją córki obcym?
                > Chyba że ją porwałeś, a wtedy to już wyjścia nie ma, trzeba przystać na ślub, c
                > hyba że krwawa zemsta.
              • czarek_sz Re: Po majówce 13.05.13, 23:27
                Jeszcze raz przed dobranocą. Zakochałem się w Janeczce na zabój, chyba Bóg tak chciał. Poznałem Ją na Dworcu Głównym w Wawie na zabawie ostatkowej. Dość. Stała jakby na mnie czekała. Co będę gadał. Poszły konie po betonie i Janeczka moja, Cyganeczka smile nie będę opowiadał historii Jej życia. Ja ją znam i to wystarczy.
                stedo napisała:

> P.S. Ze swoimi też musiała chyba batalię stoczyć. Cyganie chyba niechętnie odda
                > ją córki obcym?
                > Chyba że ją porwałeś, a wtedy to już wyjścia nie ma, trzeba przystać na ślub, c
                > hyba że krwawa zemsta.
      • aga-kosa Re: Po majówce 13.05.13, 21:46
        Gratuluję odwagi.smile
        A musisz wiedzieć, że kobietom w pewnym wieku to już nie seks w głowie - ale chcemy aby nas mężczyzna traktował tak, aby widząc to, nasze sąsiadki zieleniały z zazdrości.wink aga
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka