Dodaj do ulubionych

Jezus na stadionie

12.06.13, 10:06
- Proszę nie nazywać ojca Johna uzdrowicielem. Przykre, że nawet media katolickie porównują go z Kaszpirowskim. To nie on uzdrawia, ale Jezus, który przez niego działa - przekonywała. Prosiła też, by nie robić sensacji, gdy na stadionie podczas modlitwy widać będzie osoby padające na ziemię i rzucające się w konwulsjach. - To są ludzie, którzy doznają dręczenia demonicznego. Takie osoby mogą być wśród nas. Mamy wolontariuszy, którzy wiedzą, jak z nimi postępować. Będą na stadionie egzorcyści i pomogą im w sposób fachowy - zapewniła siostra Tomasza.
warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,34862,14080644,Niekonwencjonalny_ksiadz_bedzie_uzdrawial_na_Narodowym_.html#BoxSlotII3img
Bożesz ty mój...Tzn. na próbę mozna przyjsć z nieboszczykiem, a nuż sie uda.Ciekawa jestem. Mamy XXI wiek, ludzie sa w stanie polecieć w kosmoś a egzorcystów coraz więcej.Jak to sie dzieje?
Co to za imię Tomasza?
Obserwuj wątek
    • jaga_22 Re: Jezus na stadionie 12.06.13, 10:09
      O matko kochana surprised a syn nie wierzył jak mu mówiłam w zeszłym tygodniu.
      Stadion musi zarabiać,więc robi co może.
    • loczek62 Re: Jezus na stadionie 12.06.13, 10:11
      Jest brat Tomasz , a to jego siostra. Czyli siostra Tomaszawink
      • iryska2604 Re: Jezus na stadionie 12.06.13, 10:18
        Nie trafia to do mnie. Ciekawe co Tomasz na to...
        • marguy Re: Jezus na stadionie 12.06.13, 12:46
          Myslalam, ze Jezus zostal gwiazda futbolu i gra w jakims klubie. wink
          • polnaro Re: Jezus na stadionie 12.06.13, 13:00
            Dofinansowała Mucha Madonnę, takie maleńkie 6 mln, to może na uzdrowicielu chce sobie straty odrobić, ale na jej miejscu na Jezusa bym nie liczyła wink. Madonny się pomieszały niektórym.
            • m4-6 Re: Jezus na stadionie 12.06.13, 13:21
              Też pomyslałam, że straty na gwałt chce Mucha odrobić, a może "cudotwórca" pstryk palcem i w kasie 6 milionów przybędzie.big_grin
              • polnaro Re: Jezus na stadionie 12.06.13, 13:32
                To się nazywa 'ożywianie stadionu'.
                Rzeczywiście cud tam się przydałby chociażby po to żeby logicznie odpowiedzieć na zastrzeżenia NIK.
                • amityr Re: Jezus na stadionie 12.06.13, 21:40
                  Mucha najlepsza była i jest zawsze w bzykaniu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka