iryska2604 20.11.14, 18:22 Własnie oglądam na Stopklatce film o tym chórze. Srednia wieku 80 lat.Jeżdzą z koncertami nawet po Europie. Mają tyle życia i energii w sobie - tylko im zazdroscić YOUNG@HEART - OFFICIAL TRAILER Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iryska2604 Re: Coś wspaniałego! 20.11.14, 18:36 Nie mogę sie nadziwić Young@Heart - I Feel Good (Live on Ellen DeGeneres Show) Odpowiedz Link
aga-kosa Re: Coś wspaniałego! 20.11.14, 18:36 Zazdrościmy im ale o nas już Wyspiański napisał w Weselu: ...ino oni nie chcą chcieć..." Patrzę wśród rówieśników i: ewentualnie.... to mogą przyjść i popatrzeć .... Ale sami... no, nie.. Nie będą się wygłupiać. Proponujemy naszym sąsiadkom wyjazdy na imprezy z nami - mamy wolne miejsca w samochodzie,ale to też nie da rady bo muszą seriale oglądać. Też zazdroszczę wigoru. aga Odpowiedz Link
kot_mrau Re: Coś wspaniałego! 20.11.14, 19:17 a gdzie wyjeżdżacie? Jak czytam macie wolne miejsca, podajcie swe destynacje /hę, miau? Odpowiedz Link
aga-kosa Re: Coś wspaniałego! 20.11.14, 19:30 Kocie, mamy dość prężnie działający klub seniora i tam właśnie mamy różne imprezy. Dla chętnych jest czynny pięć dni w tygodniu od 9 - 17. Możemy tam robić wszystko co jest zgodne z konstytucją i kodeksem karnym. Nam się ma tylko chcieć. Oboje musimy pokonać kilka kilometrów i dlatego napisałam, że mamy wolne miejsce aby kogoś z sąsiadów ze sobą zabrać. Niestety, tak jak Lusy w Ranczo powiedziała: Daj im po kilogramie złota, to nie wezmą bo za ciężkie do dźwigania. Jesteśmy zdania, że coś TRZEBA robić i się udzielamy aby w domu nas Niemiec z nazwiskiem na "A" nie dopadł. aga Odpowiedz Link
kot_mrau Re: Coś wspaniałego! 20.11.14, 19:37 parę kilometrów? ile 20, 30? W dzień? /miau?!!!!! Odpowiedz Link
kot_mrau Re: Coś wspaniałego! 20.11.14, 19:44 dziwię się Tobie, że cytujesz seriale, obym nie doczekał się cytowań z serialu seriali..... HaHaHa....!!!! /kot rzyga.... kłaczek.... Odpowiedz Link
maria6450 Re: Coś wspaniałego! 21.11.14, 17:57 Od razu zapisałabym się do takiego chóru, dla radości śpiewania, ale ja mieszkam tu. Odpowiedz Link