zajbel 01.11.15, 15:29 studioopinii.pl/smutny-krasnoludek-pis-czyli-prl-bis/ Tak to niestety wygląda Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
estella50 Re: IV RP to PRL Bis 01.11.15, 16:02 Tak to wygląda, a ja przewidziałam wcześniej, że to pierwszy sekretarz Komitetu Centralnego PiS, w osobie Jarosława Polskęzbawa Kaczyńskiego, będzie sprawował niepodzielną władzę w partii, rządzie, parlamencie i w Pałacu Prezydenckim! Pisałam to nawet tutaj, że pani B.Szydło po to się naharowała w obu kampaniach, po to je wygrała, żeby z woli Pana I sekretarza JK mogła funkcjonować w charakterze paprotki w gabinecie prezesa RM. A i to nie za długo, o nie! Tylko nie mogę jakoś doszukać się w tym wszystkim przejawów demokracji... Odpowiedz Link
jaga_22 Re: IV RP to PRL Bis 01.11.15, 18:00 Chłopczyk dostał wreszcie upragnioną zabawkę.A co teraz zrobi? będzie majstrował Odpowiedz Link
engine8 Re: IV RP to PRL Bis 01.11.15, 23:27 Zabawka zostalo zakupiona i wreczona przez wiekszosc rodziny ktora go teraz poprze.. Odpowiedz Link
anoagata Re: IV RP to PRL Bis 02.11.15, 10:16 engine8 napisał(a): > Zabawka zostalo zakupiona i wreczona przez wiekszosc rodziny ktora go teraz pop > rze.. Musisz wiedzieć że ta rodzina jest rozwiedziona i zakładając ze składa sie z 30 osób,to tego chłopca poparło 5 osób,3 osoby są przeciwne a 7 osób chciało innej zabawki ,to nie wiadomo jak będzie. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: IV RP to PRL Bis 02.11.15, 14:15 Od stycznie zapłacą większy podatek sklepy (markety) ma to dać 3.5 miliarda zysku.Jak myślicie kto za to zapłaci? Odpowiedz Link
iryska2604 Re: IV RP to PRL Bis 02.11.15, 15:11 Dobre pytanie. Engine, nie wkurzaj ludzi. Odpowiedz Link
vermieter naród wybrał i ma to co chciał ;) 03.11.15, 15:29 I proszę nie obrażać PRL, mam dobre wspomnienia z dzieciństwa. Nie musiałem chodzić na lekcje religii. Odpowiedz Link
iryska2604 Re: naród wybrał i ma to co chciał ;) 03.11.15, 19:03 Naród - w ilości 5.700.000 - a ilu Polska liczy obywateli? Ale skoro sie nie chodzi do wyborów... Odpowiedz Link