Dodaj do ulubionych

W kwestii formalnej

16.09.17, 16:48
Zaczynam sie zniechęcać - staram sie od czasu do czasu wrzucać jakieś inne tematy, nie związane z polityką i co ? ANO NIC. Zero zainteresowania .Tak jakby swiat sie kończył na dyskusjach o bzdurnych pomysłach polityków . Poza tym nie ma nic. nie ma filmów, książek ,kultury i zwykłych ludzkich spraw. To forum tak ma wyglądać?
Obserwuj wątek
    • alfredka1 Re: W kwestii formalnej 16.09.17, 17:58
      Będą Iruś , będą .... tylko musimy otrząsnąć się z walącej się na nas głupocie , wredocie , nienawiści ....
      pisząc odreagowujemy żal , złość , nienawiść i naszą bezradność .
      • anoagata Re: W kwestii formalnej 16.09.17, 20:03
        No tak Irysko,czasem nachodzi nas taki marazm ale wiem że to najdzie i odejdzie.
        Polityka chyba też odejdzie bo to temat wielce wk........ący.
        Moje ślimaczki grube jak paróweczki też powoli odchodzą i być może wszystko wróci do normalnej normy ??
        Właściwie to już nie wiem jak to jest normalnie normalnie.
        Proszę nie zniechęcaj się !!!

https://images3.fotosik.pl/50/8h14px4xokxednndmed.gif
        • alfredka1 Re: W kwestii formalnej 16.09.17, 20:39
          a tutaj ?? ciekawostka psychologiczna czy zwykła DZICZ ?
          wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114871,22382312,bitwa-o-kurtki-w-lidlu-tlumy-w-calej-polsce-demolowaly-sklepy.html#Czolka3Img
          • estella50 Re: W kwestii formalnej 16.09.17, 20:53
            Wiecie co? Ja byłabym ciekawa, kto tak "dziczył się" po te tanie kurtki. Czy jacyś biedni ludzie, dla których to szansa na ciepłe odzienie dla rodziny, czy zwykli zjadacze chleba, którzy pózniej na różnych kominkach i grillach będą przechwalać się, jak to odepchnęli kobitkę od wieszaka i wyszarpnęli spod jej rąk siódmą zdobycz.
            Stawiam na tą druga opcję.
            • ewa9717 Re: W kwestii formalnej 16.09.17, 21:30
              Może on wink
              tvnwarszawa.tvn24.pl/informacje,news,senator-pis-zaslabl-w-centrum-handlowym-wezwano-pogotowie,241143.html
              • alfredka1 Re: W kwestii formalnej 16.09.17, 22:12
                smile))))
                • aga-kosa Re: W kwestii formalnej 16.09.17, 23:21
                  Jesteśmy oboje na żywieniu optymalnym i chleb kupuję bardzo rzadko. Dziś musiałam kupić i - przyznaję - było mi głupio w sklepie jak pani za chleb baltonowski 600g powiedziała 3,50. Zapytałam dlaczego tak drogo i kiedy zdrożał. Podobno zawsze miał taką cenę. To jest ponad 5 zł za kilogram.sad
                  Rozwijałam naczynia, które w końcu czerwca pakowałam do przeprowadzki w gazetki z Biedronki - masło osełka ekstra 375g 6,50. Wow . aga
                  • pandaber Re: W kwestii formalnej 17.09.17, 09:07
                    vald5 godzin temu

Oceniono 3 razy3

I jak tu nie wierzyć statystykom, i badaniom, że większość ludzi to idioci.
                    Niestety ta większość w demokracji rządzi. I to jest najbardziej przerażające.

A co do chleba to u mnie w piekarni za chleb 400 gram płaci się 4,2 zł.
                  • vermieter jeżeli chleb jest za drogi, 17.09.17, 10:47
                    to jedz ciastka wink
                    Mój ulubiony chleb kosztuje 3,40 €/kg, a kostka masła (250 g) już ponad 2,0 €. Będzie jeszcze droższe.
                    • pandaber Re: jeżeli chleb jest za drogi, 17.09.17, 10:58
                      vermieter napisał(a):

> to jedz ciastka wink

I tak zrobiłem hehehehe.

> Mój ulubiony chleb kosztuje 3,40 €/kg, a kostka masła (250 g) już ponad 2,0 €.
                      > Będzie jeszcze droższe.

Czyli chleb masz droższy za to masło tańsze bo ja płacę 2€ za kostkę 200 g a czasem ta kostka ma tylko 180 g.
                    • pandaber Re: jeżeli chleb jest za drogi, 17.09.17, 11:19
                      Kupuj Becel Gold za 1,39 € hehehehe.
                      • wikul Takiej drożyzny w Polsce dawno nie było 17.09.17, 16:17
                        W każdym razie sięgając do pierwszych lat po transformacji.
                        • iryska2604 Re: Takiej drożyzny w Polsce dawno nie było 17.09.17, 19:17
                          Aga, t o co ty za masło kupiłaś? Przecież 200 gramowa kostka kosztuje ok. 7 zł. Popatrz jaka zawartość tłuszczu.Jak 82 to masło a 60 to juz mieszanka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka