Dodaj do ulubionych

Kolano szanprezesa

30.05.18, 17:53
Skoro choroba prezesa jest tak błaha, to dlaczego o jego znakomitym zdrowiu nie było jeszcze materiału w "Wiadomościach" TVP? Przecież PiS już to robił, gdy po wypadku samochodowym Beaty Szydło odwiedził ją w szpitalu właśnie Kaczyński z bukietem róż.

wyborcza.pl/7,75968,23470525,kolano-kaczynskiego-pachnie-grubym-klamstwem.html#Z_BoxGWImg
Niejasna sprawa. Nie powiem ,żeby mnie to zbytnio obchodziło ale wypadałoby suwerena poinformować. E, głupio gadam ...
Obserwuj wątek
    • estella50 Re: Kolano szanprezesa 30.05.18, 18:45
      A mnie bardzo obchodzi i kolano i trzustka szanprezesa. I bardzo lubię czytać komentarze pod artykułami. A to jest jeden z nich:

mdzj29.05.2018, 16:48
      Myślę, że warto przypomnieć nagranie TVN z 6.05.2018 na którym uwieczniono Jarosława K. opuszczającego willę na Żoliborzu i udającego się do szpitala na Szaserów.

w w w . tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/kaczynski-w-szpitalu-mazurek-przyczyna-wylacznie-choroba-kolana,835378.html

Bohater nagrania zszedł po schodach, opierając się jedną ręką na poręczy, w drugiej trzymając obie kule. Schodząc zginał oba kolana, w ogóle nie starając się chronić i odciążać żadnej z nóg.
      Podobnie przed szpitalem - wysiadając z samochodu najpierw wykonał dwa..trzy normalne kroki po czym ciężko wsparł się na kulach. Trochę dziwny chód, jak na człowieka, któremu zdiagnozowano stan zapalny w kolanie i zakwalifikowano do niezwłocznej operacji.
      Uwagę zwracało jeszcze coś innego: Usztywniona postawa i sposób poruszania sugerujący obronę przed ruchami tułowia. Blada cera, zero mimiki i praktycznie brak kontaktu (nawet wzrokowego) z obsługującymi go ludźmi. Brak kontaktu, to być może skutek, typowego dla tego pacjenta, lekceważenia wobec usługujących mu osób.
      Na mnie J.K. sprawił jednak wrażenie człowieka walczącego z bólem i/lub przymulonego silnymi środkami przeciwbólowymi. Dlatego, z uporem maniaka twierdzę, że być może prezesowi doskwiera także i kolano, aczkolwiek jest to najmniej poważna z trapiących go dolegliwości.

Czy ktoś potrafi odszukać to nagranie?
      • ewa9717 Re: Kolano szanprezesa 30.05.18, 20:06
        Zupełnie jak w 1953 z informacjami o zdrowiu batiuszki Stalina wink
        • iryska2604 Re: Kolano szanprezesa 30.05.18, 20:10
          Może go będą prowadzać jak (chyba) Brezniewa?
          • ewa9717 Re: Kolano szanprezesa 30.05.18, 20:35
            Ja podejrzewałam, że Lońka był na jakieś superbaterie wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka