Dodaj do ulubionych

Chwalę się

25.03.19, 11:35
Po raz trzeci zostałam wybrana na sołtysa mojej wsi. W ubiegłym roku założyliśmy dla sołectwa stronę internetową i wydaliśmy kalendarz z widokami Izdebna. Było też sporo innych osiągnięć ale jeżeli ktoś chce to proszę zaglądnąć na naszą stronę i w galerie. Serdecznie zapraszam.
solectwo-izdebno.pl/web.php
Obserwuj wątek
    • iryska2604 Re: Chwalę się 25.03.19, 11:48
      GRATULACJE !!! Zaraz zajrzę - czasem zaglądam na FB I CIE TAM WIDZĘ.
      • estella50 Re: Chwalę się 25.03.19, 12:50
        Kolejny raz wygrałaś! To znaczy, że sobie w oczach współmieszkańców na to zasłuzyłaś smile Gratuluję! Popatrzyłam sobie na Izdebno okiem drona. Bardzo ładna okolica smile
        • aga-kosa Re: Chwalę się 25.03.19, 16:06
          Gratulacje Mario. Dobrze świadczy o Twoich współmieszkańcach, że doceniają Twoją pracę. Należało się Tobie - (bez żadnych politycznych podtekstów).kiss aga
          Ps: Byłam u Zajbel i widziałam jej miejscowość i prace. aga
          • alfredka1 Re: Chwalę się 25.03.19, 16:41
            Dołączam sie do gratulacji ...
            już śpieszę na Twoją stronę .
    • wikul Re: Chwalę się 25.03.19, 16:59
      Gratuluję!
      • zajbel Re: Chwalę się 25.03.19, 21:19
        Dziękuję za miłe słowa. Staram się jak mogę, zdobywam fundusze na moje pomysły pisząc wnioski i realizując je. Mam nadzieję że jeszcze parę spraw uda mi się załatwić choć jest coraz trudniej bo na wielu funduszach łapę położył rząd. Ale ja mam taki charakter że jak mam pomysł to staram się go zrealizować i przekonać do niego mieszkańców. Tak było ze stroną internetową i z historią wsi. Mamy ją spisaną i wydaną drukiem Ale niestety latka już nie te i jest to moja ostatnia kadencja jako sołtysa. Też chciałabym w końcu pobyć na emeryturze.
        • iryska2604 Re: Chwalę się 25.03.19, 21:54
          I tak jesteś wielka ! Za to że ci sie chce ,że działasz i robisz takie fajne rzeczy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka