charyzmatek 02.08.06, 23:10 robcie sobie takie testy staruszki u fajnej mlodej lekarki to jest haj jak sie patrzy takie macanko Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
del.wa.57 Re: prostata 04.08.06, 16:42 Charyzmatku,mój Ojciec miał prostatę i o ile sobie przypominam,wcale nie cieszył się na takie badania a wręcz praeciwnie.Dla niego to był /haj/a ból. Odpowiedz Link
grenka1 Re: prostata 04.08.06, 18:11 charyzmatek napisała: > robcie sobie takie testy staruszki u fajnej mlodej lekarki to jest haj jak > sie patrzy takie macanko A Ty gdzie sobie robisz takie macanko? Odpowiedz Link
kendo Re: prostata i badania okresowe 27.11.06, 12:52 w pewnym wieku sa tu , pacjeci sa zawaidamiani pisemnie i od nich zalezy czy sie zgodza na takie okresowe badania. wydaje mi sie ,ze to dobry sposob,bo wczesnie wykryta choroba da sie wyleczyc z lepszym rezultatem,u panow nie zawsze powiekszona prostata moze byc zlosliwym rakiem. okersowe badania kobiet: mamografia, proby za szyjki macicznej, mierzenie "koscica"-ostoperoza, a we wlasnym zakresie mozna przeciez samemu wyprosic skierowanie na reszte badan by sprawdzic swoj stan zdrowia.(taki ogolny sorvis) Odpowiedz Link
stary91 Re: prostata i badania okresowe 28.11.06, 01:18 Badania nieinwazyjne na raka prostaty i raka jelita grubego mozna robic za pomoca analizy krwi na obecnosc odpowiednich antygenow. Odpowiedz Link
debollica Re: prostata 05.12.06, 23:28 grenka1 napisała: > charyzmatek napisała: > > > robcie sobie takie testy staruszki u fajnej mlodej lekarki to jest haj ja > k > > sie patrzy takie macanko > > > A Ty gdzie sobie robisz takie macanko? > > on sam sobie takie badanko robi...heheh Odpowiedz Link