dede43 31.08.08, 14:44 Podjęłam decyzję, znikam na jakis niedługi czas z forum. Nie lubie przemocy nawet słownej. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
muraszka1 Re: znikam 31.08.08, 15:01 spokojnie,zostan,jutro poniedzialek,wszystko sie wyjasni, maria73 nie byla obecna,ale juz jest i "posprzata" Odpowiedz Link
aga-kosa Re: znikam 31.08.08, 17:16 też jestem zdania,ze nie powinnaś dać za wygraną.przecież możemy do siebie nadal pisywać o tym co nas interesuje. aga Odpowiedz Link
zajbel Re: znikam 31.08.08, 18:19 Nie zniknę ale też mam dość chamstwa na forum, Czy te osoby które obrzucają nas błotem i wyzywaja od mocherów i tym podobne sądzą że nas zwyciężą? albo że nam forum rozwalą. Ja prywatnie mam jedną zasadę, nie wdaję się w dyskusje z idiotami bo najpierw chca sprowadzić człowieka do swojego poziomu a później dobijają doświadczeniem. Po drugie obrażam się tylko na mądrzejszych od siebie. Po trzecie nie trawię najeźdźców obojętnie skąd przyszli. Odpowiedz Link
ewa553 Re: znikam 01.09.08, 09:14 i ja czekam od paru dni na powrot adminki i wielkie sprzatanie. szkoda mi czasu na wyszukiwanie fajnych wpisow w zalewie badziewia. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: znikam 01.09.08, 10:41 Ewo Adminka już jest,nie zauważyłaś? trole chyba się wystraszyły. Odpowiedz Link
kobieta-znudzona Re: znikam 08.09.08, 16:13 Czy ja, jak dopiero weszłam na to forum mogę pzrebywać z Wami. Jest tu fajnie. Odpowiedz Link
maria73 Re: znikam 08.09.08, 16:20 widzisz Ewuniu - jestem dopiero 9 dni!! Też się zastanawiałam co z Tobą bo Frankfurt ciągle w moich planach ) witaj zatem. Kobieto-znudzona....jak najbardziej !! Czuj się jak u siebie. My jesteśmy tak wogóle sympatyczne babki, no chyba żeby.......... Odpowiedz Link
ewa553 Re: znikam 08.09.08, 17:20 znudzona, powiedz choc slowo o sobie. Np. skad piszesz? Mario, a ja juz nie smialam nic mowic, bo myslalam ze olalas nasza wspolna kawke we Frankfurcie. Ciesze sie, ze tak nie jest. Od 3.10. bede jednak przez tydzien na urlopie! Odpowiedz Link
maria73 Re: znikam 08.09.08, 17:32 nie, wszystkie moje plany związane z wyjazdem do Frankfurtu uległy zmianie. Córka ma 23.10 urodziny więc tak po cichu planuję wpaść do niej w ty terminie. Ale to jeszcze w sferze planów. Odpowiedz Link