Dodaj do ulubionych

Brak erekcji

IP: *.krak.gazeta.pl 03.01.02, 21:07
Miałem ostatnio potworny problem, pierwszy raz w życiu. Byłem w znakomitym hotelu, przed sylwestrem, z
piękną młodą dziewczyną. Mieliśmy to robić po raz pierwszy. Zawsze mnie podniecała. A teraz nie miałem erekcij.
Tzn. za pierwszym razem miałem i doprowadziłem ją do orgazmu. Za drugim razem miałem, ale ona jeszcze nie
doszła. A później było już zupełnie do niczego. Erekcja się kończyła w trakcie stosunku. Tak było chyba dwa
razy. I jeszcze raz na basenie, gdzie bylsmy sami, i gdzie zawsze mnie bardzo podniecała. Nie wiem jaki wpływ
na to mogło mieć zmęczenie (przed wyjazdem spałem trzy godziny), jaki to, że spożyliśmy trochę alkoholu. Ale
naprawdę trochę, ot, pół butelki szampana (przy kolejnych razach później już ciut więcej). Od tego momentu nie
spałem, miałem myśli samobójcze i dużo palę. To coś tragicznego.
Obserwuj wątek
    • Gość: Pawel Re: Brak erekcji IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.01.02, 21:44
      Jeżeli mogę coś poradzić to nie ukrywaj się przed nią i nie unikaj dalszych
      spotkań. Podejdź do tego w sposób naturalny, ponieważ każdemu się to zdarza,
      zwłaszcza z nowo poznanymi i atrakcyjnymi partnerami. Tego typu sprawy wymagają
      czasu i wzajemnego "dotarcia się".

Gość portalu: Marek napisał(a):

> Miałem ostatnio potworny problem, pierwszy raz w życiu. Byłem w znakomitym hote
      > lu, przed sylwestrem, z
      > piękną młodą dziewczyną. Mieliśmy to robić po raz pierwszy. Zawsze mnie podniec
      > ała. A teraz nie miałem erekcij.
      > Tzn. za pierwszym razem miałem i doprowadziłem ją do orgazmu. Za drugim razem m
      > iałem, ale ona jeszcze nie
      > doszła. A później było już zupełnie do niczego. Erekcja się kończyła w trakcie
      > stosunku. Tak było chyba dwa
      > razy. I jeszcze raz na basenie, gdzie bylsmy sami, i gdzie zawsze mnie bardzo p
      > odniecała. Nie wiem jaki wpływ
      > na to mogło mieć zmęczenie (przed wyjazdem spałem trzy godziny), jaki to, że sp
      > ożyliśmy trochę alkoholu. Ale
      > naprawdę trochę, ot, pół butelki szampana (przy kolejnych razach później już ci
      > ut więcej). Od tego momentu nie
      > spałem, miałem myśli samobójcze i dużo palę. To coś tragicznego.

• andrzej.depko Re: Brak erekcji 09.01.02, 00:22
      Opisane przez Ciebie problemy ze sprawnością seksualną mają podłoże nerwicowe.
      Zaburzenia nerwicowe mogą przejawiać się pod różnymi postaciami np.: całkowitym
      zanikiem erekcji przy próbie stosunku, erekcją częściową utrudniającą lub
      uniemożliwiającą dokonania penetracji pochwy, prawidłową erekcją przed
      stosunkiem i w trakcie dokonywania penetracji lecz zanikającą w trakcie
      stosunku uniemożliwiając jego kontynuację. Wszystkie te postacie mogą
      występować w różnych kombinacjach i dodatkowo być powikłane wytryskiem
      przedwczesnym.
      Opisane objawy nerwicowe występują często u mężczyzn zaangażowanych
      uczuciowo, będąc zarazem wynikiem nadmiernego podniecenia seksualnego. Im
      mężczyźnie bardziej zależy na partnerce , tym słabsze pojawia się podniecenie
      seksualne ( w jego miejsce powstaje stan napięcia nerwowego ) czego następstwem
      jest osłabienie lub brak erekcji.
      Podobne objawy występują u mężczyzn bardzo pragnących odbyć stosunek seksualny
      z atrakcyjną seksualnie kobietą, lecz odczuwających nieuświadomiony lęk
      wywołany mechanizmem hamulcowym tkwiącym w podświadomości. Często są to hamulce
      religijne, etyczne, estetyczne, lęk przed konsekwencjami niepożądanej ciąży lub
      przed zarażeniem chorobą weneryczną.
      • Gość: barbie Re: Brak erekcji IP: 148.81.27.* 18.01.02, 14:25
        Panie Doktorze, bardzo prosze napisac jak mozna temu zaradzic? Czy konieczna jest wizyta u seksuologa?
    • Gość: knockout Re: Brak erekcji IP: 192.168.2.* 18.01.02, 14:28
      hmmm to i pracownicy Agory maja problemy z erekcja? to chyba rzeczywiscie
      recesja nadeszla ... :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka