jokosz 10.09.08, 22:29 a co myślicie jakby na Bobrowiecka posłać KONDOLENCJE!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
untochables Re: kondolecje 10.09.08, 23:02 z okazji ??? kiepskich wyników 4FUN TV ? Tedzikowi płyta nie wyszła ? a ty myslisz o tym że wujek kiler kim dokonał żywota nie nie kochany nadal wali henessy ma sie dobrze używa interenetu jeździ mietkiem S kilkaset lasek śpiewa mu "piosenki" ma ciepłą wode i prąd oraz jakiś kucharzyna z włoch go dogląda, żeby mu pizze zrobić trochę gorzej społeczeństwo, które nawet olimpiady na fotach nie widziało ale spoko, są silni i zjedzą nawet kamień (chyba ze kamieni chwilowo brak w KRLD bo już są zjedzone) w jednosci siła, tylko że ta siła wyżej już 60 rok stuka ciemną mase (obrażam zwykłych ludzi w krld sorry) bardzo mocno ja pie.... ale syf i to to ma 60 rocznicę my tu gadu gadu a tam ludzie nawet nie wiedzą co to internet, karta płatnicza, CNN, Madonna, mleko UHT (słabe bo azjaci nie zajadają sie nabiałem), MC Donalds, KFC, Tarantino, Benedytkt 16, tak na serio powoli nie mam siły, żeby zrozumieć ten syf, to tam się dzieje od 60 lat - czy wyobrażacie sobie takie życie każdy z was w domu ma net, dvd, mobile phone, car i cholera wie co jeszcze a tam ludzie jak mają zamrożoną marchewkę to się cieszą że rodzina ma na 3 tygodnie obiad k u r w a Odpowiedz Link Zgłoś
kim_daniel_il1 Re: kondolecje 10.09.08, 23:18 Piotrek tak pięknie piszesz, że normalnie się wzruszyłem. Zmień profesję. --- Jak długo jeszcze ten kołchoz może trwać? --- Na drugi raz opanuj się z ostatnim słowem. Odpowiedz Link Zgłoś
untochables Re: kondolecje 10.09.08, 23:45 drogi danielu na wstępie mojego listu jeśli jesteś taki wrażliwy na temat słowa powszechnie używanego w RP jako przerywnik, proponuję ci byś pożywił się trawą, korą oraz makaronem, tym po którym nie czuje się głodu, a następnie przemyślał użycie przezemnie słowa powszechnie używanego za obraźliwe p.s. ciekawe jakiego słownictwa używa sie w yoodok i w tym podobnych kurortach i to ani trochę nie jest śmieszne Odpowiedz Link Zgłoś
kim_daniel_il1 Re: kondolecje 11.09.08, 11:19 Piotrze rozumiem Twoje oburzenie sytuacją w Korei. Też mnie wkurza ale proszę nie używaj tego ani jemu podobnych słów. Netykieta. Odpowiedz Link Zgłoś
untochables Re: kondolecje 11.09.08, 12:50 luzik coś się dzieje ;) a będzie grubo jak Kim umrze wtedy dopiero będą spekulacje choć narazie jego stan sie poprawia czy media w KRLD przekazją jakiekolwiek info o Kimie czy jest zupełne embargo, przy granicach koreńczycy dowiadują sie z chiński i południowokoreańskich mediów i się cieszą podobno Odpowiedz Link Zgłoś
nicolas1981 Re: kondolecje 11.09.08, 13:09 co mnie wkurwia to sa tacy ktorzy na ich strony umiesczczaja zyczenie dla zdrowia Kim Jong Ila, i to sa nawet Polacy:( Odpowiedz Link Zgłoś
drprzem Re: kondolecje 11.09.08, 14:05 to sprzedawczyki Jakby tobie ktos zafundował wakacje to moze tez bys zdanie zmienił :D Odpowiedz Link Zgłoś
kim_daniel_il1 Re: kondolecje 11.09.08, 14:15 Nicolas masz rację ale ty też uważaj na słowa na likterę "k". Mnie też to wkurza, pisałem o tym dawno temu, też byłem wściekły, że coś takiego może mieć miejsce ale co ja mogę zrobić. Strony owej nie zamknę. Odpowiedz Link Zgłoś
untochables Re: kondolecje 11.09.08, 14:22 naśladując Daniela chciałem przypomnieć o netykiecie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nicolas1981 Re: kondolecje 11.09.08, 15:11 pierdolę to. A co do darmowych wycieczki, to raz mialem z tego korzystać ale nie mogłem, ale można raz dwa korzystać i póżniej zakończyć dzialałność, a może właściciel tej strony jest zagrożony przez koreanczyków, mają haka na niego i musi on prowadzić taka pro krldowską stronę? Odpowiedz Link Zgłoś
kim_daniel_il1 Jeszcze się z wujkiem pomęczymy 10.09.08, 23:39 news.yahoo.com/s/ap/20080910/ap_on_re_as/nkorea_kim_jong_il Pomysł z kondolencjami trochę przedwczesny Odpowiedz Link Zgłoś
untochables Re: Jeszcze się z wujkiem pomęczymy 11.09.08, 07:31 teraz mówią w RMF że miał wylew ale żyje Odpowiedz Link Zgłoś
nicolas1981 Re: Jeszcze się z wujkiem pomęczymy 11.09.08, 08:25 Piotrek sobie golnął wczoraj, zresztą jak codzien, stąd taka polczyzna Odpowiedz Link Zgłoś
untochables Re: Jeszcze się z wujkiem pomęczymy 11.09.08, 10:23 chyba polszczyzna ? Odpowiedz Link Zgłoś
drprzem Re: kondolecje 11.09.08, 09:18 Słuchajacie sa dwie wersje - albo tak jak pisza na WP ze jest sparalizowany: wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Kim-Dzong-Il- po-operacji-mozgu-czesciowo- sparalizowany,wid,10346793,wiadomosc.html?ticaid=16969 Albo druga wersja o której juz pisałem i ktorą wyczytałem w komentarzach na Onecie ze wystrzelili go w kosmos i kraży po orbicie obserwujac co robią jego dziatki. Z orbity na pewno moze wiecej zobaczyc jak wielbi go naród - wiec ta wersja jest całkiem realna. Moze wysłać jakies zapytanie do ambasady KRLD o ktorej Wielki Wódz bedzie przelatywał (o ile wogole bedzie) nad Polska to mu pomachamy ? Odpowiedz Link Zgłoś
kim_daniel_il1 Re: kondolecje 11.09.08, 11:01 Ja bym zgłosił na policję zaginięcie Odpowiedz Link Zgłoś
nicolas1981 Re: kondolecje 11.09.08, 11:17 na Bobrowieckiej, dac ogloszenie ze szukany jest maly azjat, kory lubi cognac, i ma brata w Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
untochables Re: kondolecje 16.09.08, 15:04 macie jakieś nowe info ? co u wuja kima ? Odpowiedz Link Zgłoś
kim_daniel_il1 Re: kondolecje 16.09.08, 21:53 Ruscy podają, że wujek ciągle mdleje, więcej na blogu Odpowiedz Link Zgłoś
drprzem Re: kondolecje 16.09.08, 23:07 To on wrócił juz z kosmosu ? czy dalej krąży po orbicie ? Odpowiedz Link Zgłoś
kim_daniel_il1 Re: kondolecje 17.09.08, 14:35 Jak mdleje to krąży po orbicie. Jak wraca do swiadomości to wraca na Ziemię. Odpowiedz Link Zgłoś