miska77 08.02.02, 13:55 A moze sie wszyscy spotkamy ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
d.z Re: SPOTKANIE 08.02.02, 14:05 miska77 napisał(a): > A moze sie wszyscy spotkamy ? Pomysł super... pozostaje ustalenie miejsca i czasu, może by tak "przywitanie wiosny" albo co??? Odpowiedz Link Zgłoś
d.z Re: SPOTKANIE 08.02.02, 14:16 pchelka napisał(a): > Fajnie, też mogę??? Moim zdaniem mogli będą wszyscy chętni. Z tym, żeby cała sprawa nie poszła na zupełny żywioł, to trzeba aby ktos znający dobrze np Radość czy Miedzylesie wskazał jakieś fajne miejsce (knajpke, klubik???) Wtedy trzeba sie tam przejechać zapytać o mozliwość zarezerwowania iluś tam miejsc na określony czas i wtedy rozsyłac zaproszenia już z dokładnymi danymi. W innym przypadku zapał szybko może minąć... Odpowiedz Link Zgłoś
miska77 Re: SPOTKANIE 08.02.02, 14:19 :-))) mi sie jak najbardziej pomysl podoba :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
d.z Re: SPOTKANIE 08.02.02, 14:28 miska77 napisał(a): > :-))) > mi sie jak najbardziej pomysl podoba :-))) Ma się rozumieć, iż na motorku przybędziesz...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miska77 Re: SPOTKANIE IP: 195.94.193.* 08.02.02, 16:22 > Ma się rozumieć, iż na motorku przybędziesz...;))) zobaczymy :-)))) ale jak bedzie ladna pogoda to tak :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lelesio Re: SPOTKANIE 08.02.02, 14:31 a może spotkanie "aktywne"? - wycieczka w lasy wawerskie (np.) piesza/rowerowa można ją zawsze zakończyc w knajpce:))) Odpowiedz Link Zgłoś
d.z Re: SPOTKANIE 08.02.02, 14:34 lelesio napisał(a): > a może spotkanie "aktywne"? - wycieczka w lasy wawerskie (np.) piesza/rowerowa > można ją zawsze zakończyc w knajpce:))) Pomysł dobry z tym, że ja proponuję bez roweru, bo nie posiadam aktualnie... Odpowiedz Link Zgłoś
pchelka Re: SPOTKANIE 08.02.02, 14:38 Na rowerową, to mnie z domu nie puszczą (łańcuch mam za krótki - nie w rowerze, tylko przy budzie;)), ale tak na chwilę do knajpki, to cóś wymyślę, w końcu jestem pchełka... Odpowiedz Link Zgłoś
jhbsk Re: SPOTKANIE 08.02.02, 14:56 Na rower bardzo chętnie, ale jak będzie trochę cieplej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turtle Re: SPOTKANIE IP: *.com.pl 08.02.02, 16:21 tak, piesza wycieczka po lasach i potem piwko byłoby OK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzechu Re: SPOTKANIE IP: 193.178.143.* 08.02.02, 19:42 tez jestem za (ale czy kto zaprosi?) Odpowiedz Link Zgłoś
d.z Re: SPOTKANIE 08.02.02, 20:03 opoint napisał(a): > Czy WSZYSCY to mogę być również ja??? Moim zdaniem, jeśli już podejmie się trud zorganizowania spotkania, to zaproszeni powinni zostać wszyscy mający na takie zaproszenie chęć (nawet z osobami towarzyszącymi). Znając życie, to i tak się potem część nie zjawi, bo coś wypadnie w ostatniej chwili. Proponuję skoncentrowac się najpierw na miejscu spotkania. Na jego czas przyjdzie odpowiedni czas... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
grzchur Re: SPOTKANIE 08.02.02, 20:05 no co sie szczypac. Niedziela sie zbliza... Odpowiedz Link Zgłoś
d.z Re: SPOTKANIE 08.02.02, 20:10 grzchur napisał(a): > no co sie szczypac. Niedziela sie zbliza... Eee no coś Ty... Takie rzeczy trzeba z wyprzedzeniem ;))) Część Forumowiczów ma dostęp do internetu tylko w pracy albo muszą partnerów przekonać, że to nie schadzka tylko spotkanie.., A tak przy okazji to bar Kasi gdzie się znajduje i czy duży jest...??? Odpowiedz Link Zgłoś
grzchur Re: SPOTKANIE 08.02.02, 20:13 no tak egoistycznie mowilem, majac na mysli knajpe, gdzie moja Kasia pracuje, bo wlasnie w niedziele bedzie pracowac knajpa jest w centrum, przy marszalkowskiej i sa kanapy przy wiekszych stolikach, gdzie przy jednej tak z 6-8 osob sie zmiesci, wiec moze byc "zu wenig"... no chyba, ze taki rekonesans zrobic... Odpowiedz Link Zgłoś
d.z Re: SPOTKANIE 08.02.02, 20:16 grzchur napisał(a): > knajpa jest w centrum, przy marszalkowskiej i sa kanapy przy wiekszych > stolikach, gdzie przy jednej tak z 6-8 osob sie zmiesci, > wiec moze byc "zu wenig"... > no chyba, ze taki rekonesans zrobic... Brawo jest więc pierwsza propozycja..., bo czy takie spotkanie musi się na Pradze odbywać? Może to być również i "grunt neutralny"...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opoint Re: SPOTKANIE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.02.02, 22:13 mój luby już się zainteresował i chociaż was wcale nie znam chętnie się przyłączymy Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: SPOTKANIE 08.02.02, 22:23 Ok ale mala propozycja ; termin z 7-dniowym wyprzedzeniem [ktos pracuje w niedziele aby odpoczywc mogl ktos] Odpowiedz Link Zgłoś
grzchur Re: SPOTKANIE 08.02.02, 22:37 no tak, to moze Atob podejmie sie roli organizatora...? Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: SPOTKANIE 08.02.02, 22:49 grzchur napisał(a): > no tak, to moze Atob podejmie sie roli organizatora...? Sa lepsi i bardziej rozwazni a ja coz jestem za bardzo spontaniczny i roztrzepany...... ps Grzechu jak w pracy to odp na "wieczornych rozmowach" Odpowiedz Link Zgłoś
atob Gdzie???? 09.02.02, 21:39 Na Trakcie Lubelskim tuz za skretem z Plowieckiej tzw Tawerna .. W srodku "taras na wodzie" Ogolnie super ale nie bylem tam z 4-5 lat jezeli istnieje to moze tam ??? Moze ktos kto tam jezdzi zrobi "rozpoznanie walka" Odpowiedz Link Zgłoś
lelesio Re: Gdzie???? 11.02.02, 09:36 atob napisał(a): > Na Trakcie Lubelskim tuz za skretem z Plowieckiej tzw Tawerna .. W srodku "ta > ras na wodzie" Ogolnie super ale nie bylem tam z 4-5 lat jezeli istnieje to m > oze tam ??? Moze ktos kto tam jezdzi zrobi "rozpoznanie walka" Ja tam byłem ostatniego lata, nad wodą właśnie i atmosfera była hmmmm... bardzo "piwna", za bardzo jak na mój gust. Nie wiem jak jest wewnątrz. Za to knajpa "Do syta" w Aninie na którejś tam Poprzecznej jest całkiem, całkiem. Wystrój karczemny, drewniane stoły, starocie przed i powojenne itp. Mozna i popić i zjeść po "domowemu". Jakby co to mogę popytać o szczegóły. :) Odpowiedz Link Zgłoś
d.z Re: Gdzie???? 11.02.02, 09:39 lelesio napisał(a): Jakby co to mogę popytać o szczegóły. > :) Popytaj, popytaj... ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
d.z Re: Kiedy??????????? 11.02.02, 10:03 atob napisał(a): > ??? A to dobre pytanie...:)) Jakieś propozycje...??? Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Kiedy??????????? 11.02.02, 10:12 d.z. napisał(a): > atob napisał(a): > > > ??? > > A to dobre pytanie...:)) > Jakieś propozycje...??? DZ jako "ojciec" forum wez sie za organizacje Lelesio ma lokal .Uzgodnijcie szczegoly .Organizacja powinna sie zajac jedna/dwie osoby bo inaczej bedzie 100 terminow 100 lokalizacji Moze w ten piatek? ps Uprzedzajac ewentualne odpowiedzi "wcale sie nie podlizuje" Odpowiedz Link Zgłoś
d.z Re: No i zostałem ojcem w sposób niezamierzony 11.02.02, 10:30 atob napisał(a): > > DZ jako "ojciec" forum wez sie za organizacje A choć ile tych dzieci jest to wiadomo??? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
lelesio Re: Kiedy??????????? 11.02.02, 10:15 jeszcze jedno - ile nas? tak z grubsza. w tym tygodniu to chyba za wcześnie, 22 albo 23 będzie czypsi, nie ma co robic niezdrowej konkurencji, najwcześniej 1,2,8,9? marca, pamiętajmy że 8 to dzień Pań. :) Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Kiedy??????????? 11.02.02, 10:25 lelesio napisał(a): > jeszcze jedno - ile nas? tak z grubsza. Tego to pewnie nikt nie wie ale czym dluzszy termin tym wieksze szanse na lepsza frekwencje > w tym tygodniu to chyba za wcześnie, 22 albo 23 będzie czypsi, nie ma co robic > niezdrowej konkurencji ??? , najwcześniej 1,2,8,9? marca, pamiętajmy że 8 to dzień > Pań. > :) > Odpowiedz Link Zgłoś
lelesio Re: Kiedy??????????? 11.02.02, 10:35 atob napisał(a): > ??? CzyPSI to czwarte już spotkanie Północników i sympatyków. d.z. bywa tam regularnie, mnie raz się udało wyrwać z Wawra... Polecam :))) szczegóły na forum Pr. Pół. Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: Kiedy??????????? 11.02.02, 21:02 lelesio napisał(a): > atob napisał(a): > > > ??? > > CzyPSI to czwarte już spotkanie Północników i sympatyków. > d.z. bywa tam regularnie, mnie raz się udało wyrwać z Wawra... Polecam :))) > szczegóły na forum Pr. Pół. > Lesiu, raz to stanowczo za mało!!! Będę cię męczyć - lojalnie uprzedzam, chociaż nie Jola dali mi na chrzcie:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
lelesio SPOTKANIE - resume. 14.02.02, 10:20 Krótkie podsumowanie: miejsce: "Do Syta" - Anin, Poprzeczna V czas: pierwszy lub drugi weekend marca (piątek, 1 marca?) godz. 18 uczestnicy: 10-20 sztuk OK? Jak tak to w sobotę pogadam wstępnie z karczmarzem. Do miłego. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miska77 Re: SPOTKANIE - resume. IP: 195.94.193.* 14.02.02, 11:51 mi pasi :-) mam nadzieje, ze mi zdejma do tego czasu bandarze i nie bedzie sladu na mojej buzce po interwencji chirurgiczno-laryngologicznej :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lelesio Re: SPOTKANIE - resume. 14.02.02, 11:58 Gość portalu: Miska77 napisał(a): > mam nadzieje, ze mi zdejma do tego czasu bandarze i nie bedzie sladu na mojej > buzce po interwencji chirurgiczno-laryngologicznej :-) miska, co się stało? motor czy nocny spacer po parku? liczymy na Ciebie! i trzymamy kciuki :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miska77 Re: SPOTKANIE - resume. IP: 195.94.193.* 14.02.02, 12:25 > miska, co się stało? > motor czy nocny spacer po parku? ani to ani to :-) bede miala prostowana przegrode i cosik z zatokami ale dokladnie nie wiem co - wole nie wnikac... na razie to mam faze, ze sie z narkozy nie obudze :-( Bede w szpitalu na Stepinskiej od poniedzialku do czwartku lub piatku. > liczymy na Ciebie! > i trzymamy kciuki dziekuje, postaram sie dolaczyc do zywych :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miska77 Re: SPOTKANIE - resume. IP: 195.94.193.* 14.02.02, 14:56 > miska, co się stało? > motor czy nocny spacer po parku? ani to ani to :-) bede miala prostowana przegrode i cosik z zatokami ale dokladnie nie wiem co - wole nie wnikac... na razie to mam faze, ze sie z narkozy nie obudze :-( Bede w szpitalu na Stepinskiej od poniedzialku do czwartku lub piatku. > liczymy na Ciebie! > i trzymamy kciuki dziekuje, postaram sie dolaczyc do zywych :-) Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: SPOTKANIE - resume. 14.02.02, 20:56 lelesio napisał(a): > Krótkie podsumowanie: > miejsce: "Do Syta" - Anin, Poprzeczna V > czas: pierwszy lub drugi weekend marca (piątek, 1 marca?) godz. 18 > uczestnicy: 10-20 sztuk > OK? > Jak tak to w sobotę pogadam wstępnie z karczmarzem. > Do miłego. > :) > Ok ok Czyli 1 marca Moze troche wiecej o karczmie?[ceny menu] Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: SPOTKANIE - resume. 14.02.02, 21:00 Cholera Grzechu !!! Wiesz co to oznacza!! Piatek wymysl cos i nie idz do roboty Niestety wiekszosci bardziej pewnie pasuje pt lub sob Odpowiedz Link Zgłoś