lelesio 11.02.02, 10:22 Niech tu sie wpisują chętni na SPOTKANIE Południków i innych miłych osób. Na razie wiadomo że byłoby to gdzieś "u nas" (Anin?), piątek lub sobota wieczór. Czytajcie wątek SPOTKANIE. :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
d.z Re: KOLEJNO ODLICZ !!! 11.02.02, 10:27 A już się bałem, że to kolejny jakiś wątek o odliczaniu... Oczywiście, że się piszę. Koniecznie chciałbym poznać Tych z Was, z którymi jeszcze okazji do zapoznania nie miałem... Odpowiedz Link Zgłoś
opoint Re: KOLEJNO ODLICZ !!! 12.02.02, 13:12 byłoby siedem, ale nie w ten weekend. Niestety wyjeżdżam i nie dam rady wyjazdu odkręcić. Odpowiedz Link Zgłoś
lelesio SIEDEM ! 12.02.02, 13:17 opoint napisał(a): > byłoby siedem, ale nie w ten weekend. Niestety wyjeżdżam i nie dam rady wyjazdu > odkręcić. no to JEST siedem ! bo to raczej nie w ten weekend :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turtle Re: SIEDEM ! IP: *.com.pl 12.02.02, 13:19 osiem, ale nie wiem jeszcze na 100%, łikendy mam trochę ciężkawe. Odpowiedz Link Zgłoś
opoint Re: SIEDEM ! 12.02.02, 15:00 a skąd ta pewność, że da się odkręcić mój wyjazd? Odpowiedz Link Zgłoś
grzchur Re: KOLEJNO ODLICZ !!! 12.02.02, 16:26 no to ja tez sie zapisze, ale jak juz w innym watku pisalem, skoro piatek albo sobota wieczor, to sobie chyba tylko relacje ze spotkania poczytam Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: KOLEJNO ODLICZ !!! 12.02.02, 20:30 grzchur napisał(a): > no to ja tez sie zapisze, ale jak juz w innym watku pisalem, skoro piatek albo > sobota wieczor, to sobie chyba tylko relacje ze spotkania poczytam Trzeba cos pomyslec .................. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzechu Re: KOLEJNO ODLICZ !!! IP: 193.178.143.* 13.02.02, 11:29 ciezko samemu sobie wystawic L-4 :) Odpowiedz Link Zgłoś
grzchur Re: KOLEJNO ODLICZ !!! 13.02.02, 12:00 to moze jak tak niesmialo, ze moze zrobic miting w niedziele, srode, czwartek lub poniedzialek, hm?.... Odpowiedz Link Zgłoś