Gość: julia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.04, 20:22 Zaczeła się wiosna, dziś znów ktoś zostawił mi pod bramą worek śmieci. Mam płacić za wyrzucenie cudzych śmieci? Podrzucić następnemu sąsiadowi? Wyrzucić do lasu? Czekam na rady. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pinxit rada 17.03.04, 21:42 w takim worku smieci jest mnóstwo sladów mogacych naprowadzić na trop podrzucacza. dobrze poszukaj a na pewno coś wywęszysz. albo moze daj znac na policje oni maja od tego specjalistow, laboratoria... cos na pewno znajdą, a jak go namierzysz to potem zakradnij sie do tego gościa i wrzuc mu ten worek spowrotem, ale sie zdziwi..:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julia Re: rada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.04, 08:23 Tak, można coś powiedzieć o podrzucaczu. Pije piwo z puszki marki Warka, obiera ziemniaki przed obróbką cieplną (nie oszczędza, skórki ścięte dosyć grubo),kupuje olej kujawski, mleko pije łaciate, a kiełbasę podwawelską. Ta butelka po oleju i obierki sugerują,że na obiad były frytki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: rada IP: 212.76.52.* 18.03.04, 10:23 A jest moze jakis rachunek, koperta lub jakis inny slad na ktorym widnialby adres lub nazwisko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: rada IP: 212.76.52.* 18.03.04, 10:25 pinxit napisał: > a jak go namierzysz > to potem zakradnij sie do tego gościa > i wrzuc mu ten worek spowrotem, > ale sie zdziwi..:) Zdecydowanie lepsze wrazenie bedzie jak w obecnosci sasiadow wreczysz mu uroczyscie "zagubione" smiecie. Ja tak robie w stosunku do kierowcow, ktorzy wyrzucaja pety za okno. Efekt jest niesamowity! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ji Re: rada IP: 62.29.248.* 18.03.04, 22:10 Jak to robisz? Wychodzisz z samochodu (np. na swiatlach) do tego imbecyla, podnosisz niedopalek i wreczasz mu? Ja na nich trabie i swiece - chamskie to ale z burakami mam do czynnienia wiec jest to na nich metoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julia Re: Wiosna i śmieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.04, 14:14 Gość portalu: Robert napisał(a): > A jest moze jakis rachunek, koperta lub jakis inny slad na ktorym widnialby > adres lub nazwisko? Jest tylko cena na foliowej zgrzewce po podwawelskiej. Odpowiedz Link Zgłoś