Gość: Prażanin IP: *.xdsl.centertel.pl 28.01.11, 22:09 Zapraszam do zostania fanem Pragi Południe na Facebooku: www.facebook.com/#!/pages/Praga-Poludnie/193786743967179 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bere Re: Praga Południe na Facebooku IP: *.play-internet.pl 29.01.11, 00:11 a co będziesz nam reklamował za dodanie do znajomych? Nie jestem naiwny, to już nie te czasy, gdy takie strony nie miały bardzo konkretnego celu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prażanin Re: Praga Południe na Facebooku IP: *.xdsl.centertel.pl 29.01.11, 22:07 Strony nie dodaje się do znajomych, lubi się ją lub nie. W każdej chwili można zrezygnować z bycia fanem danej strony. Nie chcesz nie musisz zostawać fanem. A co do celu tego fanpageu to zauważyłem, że część dzielnic ma takie strony, a Praga Południe nie ma stąd idea powstania FP. Na stronie mam zamiar informować o bieżących wydarzeniach w naszej dzielnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
beejay02 Re: Praga Południe na Facebooku 01.02.11, 00:49 Może masz rację, ale dziś na Gumtree widziałem ogłoszenie "sprzedam stronę na Facebooku", istnieje od ... , jest adresowana do ... , lubi ją tyle i tyle osób. Więc jednak jak zwykle są tacy, którzy chcą zrobić coś dobrego i tacy co chcą na ty zarobić. Nawet by mi to nie przeszkadzało, ale stronka ma z 10 dni. To trochę szybko jak na złote żniwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość z daleka Re: Praga Południe na Facebooku IP: *.multimo.pl 29.01.11, 20:09 A co to fejsbuk ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moa Re: Praga Południe na Facebooku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.11, 22:01 Taki fotoplastikon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prażanin Re: Praga Południe na Facebooku IP: *.xdsl.centertel.pl 29.01.11, 22:09 Ja bym powiedział, że straszny zjadacz czasu :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość z daleka Re: Praga Południe na Facebooku IP: *.multimo.pl 29.01.11, 22:16 A ja dzisiaj słyszałem na bazarze Szembeka, że jeżeli kogoś nie ma na fejsbuku, to nie istnieje. No to jak z tą Praga Południe - jest czy jej nie ma ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ten Re: Praga Południe na Facebooku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.11, 22:24 A ja usłuszałem, że pietruszka po 2 zł i to mnie naprawdę przeraziło !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pralinka Re: Praga Południe na Facebooku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.11, 11:29 I co z tym zaproszeniem? Działa Wirtualna Praga Południe. Odpowiedz Link Zgłoś