Dodaj do ulubionych

Internet na Grochowie

09.06.04, 19:25
Czy ktos wie, jakie sa mozliwosci podlaczenia Internetu na Siennickiej (poza
TPSA oczywiscie). Kiedy ewentualnie mozna liczyc na Aster albo kogos innego?
Albo kto jest Waszym providerem? Mieszkamy juz rok na Grochowie i powoli
zaczynamy myslec o podlaczeniu sieci. Czekam na opinie. Dziekuje z gory
Obserwuj wątek
    • vidart Re: Internet na Grochowie 09.06.04, 21:42
      Netpartner
      www.netpartner.com.pl
      biuro@netpartner.com.pl
      Info:(22) 424 65 54,
      tel/fax: (22) 610 67 25
      Mieszkam na Paca a korzystam z ich usług od grudnia 2003 r., płacę 80,- zł/mc
      brutto i jestem b. zadowolona. Pozdrawiam!
      • Gość: mario Re: Internet na Grochowie IP: *.cebit.com.pl / 217.17.47.* 11.06.04, 15:37
        www.cebit.com.pl
      • Gość: Mat Re: Internet na Grochowie IP: 5.5R* / *.nokia.com 11.06.04, 22:04
        Płacisz 80zł/m-c a możesz powiedzieć za co dokładnie?

A Aster obiecuje podłączyć Grochów już od co najmniej roku, ostatnie co
        słyszałem to miało być w maju - no ale maj już minął a sieci nie ma. Osobiście
        mam neostradę ale jestem z niej mocno niezadowolony więc pewnie zmienię na
        Astera jak tylko będzie to możliwe.
        • Gość: GeoS Re: Internet na Grochowie - Aster IP: *.chello.pl 22.06.04, 03:12
          Mi Aster obiecuje internet "za pol roku" od 1998 :)

Juz przestalem na nich liczyc.

PS Mieszkam na osiedlu Iganska (nota bene kiedys dokladnie po ukosie mieli
          siedzibie i w tym bloku ich net jest do dzis).
    • swanilda Re: Internet na Grochowie 18.06.04, 11:45
      A może ktoś wie, jacy dostawcy internetu działają w rejonie
      Al.St.Zjednoczonych/Grenadierów. Wspomniany netpartner niestety nie, wiem o
      chello, że chętnie (ale to strasznie drogie i nie potrzebuję kablówki...). Co
      jeszcze?
      • Gość: GeoS Re: Internet na Grochowie - chello IP: *.chello.pl 22.06.04, 03:13
        Chello mozna wziac bez kabla - tzw. pakiet solo.
        • swanilda Re: Internet na Grochowie - chello 22.06.04, 09:36
          Ale dalej jest to droga opcja :-( Zdaje się, że za podobne pieniądze, co sam
          internet w chello, to mogłabym mieć internet z kablówką w Asterze. A że nie
          potrzebuję kablówki, to chyba będę szukać dalej... Zdecydowanie nie zamierzam
          płacić za sam internet (nawet stałe łącze) więcej niż 80 zł miesięcznie. Może
          ktoś by zrobił sieć osiedlową na Grochowie?
          • Gość: GeoS Re: Internet na Grochowie - chello IP: *.chello.pl 22.06.04, 11:55
            A malo to jest osiedlowek?? Moze taka istnieje kolo Ciebie, tylko o tym nie wiesz :)

Na osiedlach Iganska i Kobielska jest kilka sieci osiedlowych :)
        • Gość: mario Re: Internet na Grochowie - chello IP: *.cebit.com.pl / 217.17.47.* 23.06.04, 20:28
          www.cebit.com.pl
        • Gość: mario Re: Internet na Grochowie - chello IP: *.cebit.com.pl / 217.17.47.* 23.06.04, 20:28
          www.cebit.com.pl
          • niech Re: Internet na Grochowie - chello 24.06.04, 10:58
            Tak jak nie moglem sie doczekac netu od Astera od 7 lat (tez okolice Iganskiej)
            tak w ciagu ostatniego roku jego akwizytorzy byli juz u mnie kilka razy (a ja
            juz mialem neo). Tak wiec sprawdzcie jeszcze raz - a nuz sie cos zmienilo.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka