joanna_gs17 01.03.13, 14:21 Witam serdecznie, Czy kupił ktoś mieszkanie od Real Invest? Interesują mnie Apartamenty Osiecka i Rożnowska Point Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gość Re: Real Invest IP: *.static.chello.pl 20.03.13, 10:35 Tak . Rożnowska Point - wszystko OK. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Real Invest IP: *.free.aero2.net.pl 20.03.13, 11:29 A jak wygląda wykończenie, starannie? czy jest się do czego przyczepić? Czy można u nich wytargować upust? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Real Invest IP: *.static.chello.pl 20.03.13, 12:45 Wykończenie ok , w mieszkaniach ładnie czysto , ja nie miałem się do czego przyczepić . Potargować się można , na pewno coś opuszczą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blaszka Re: Real Invest IP: 212.160.172.* 25.03.13, 12:47 Ja też kupiłam w Rożnowskiej, kontakt z developerem bardzo dobry. Mieszkanie odebrane, większych usterek przy odbiorze technicznym nie było :) . Czekam na odbiór kluczy jakoś po świętach. :)Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bubu Re: Real Invest IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.16, 11:46 Mieszkanie odebrane a na odbiór kluczy czekasz?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Rożnowska Point - ha ha ha! IP: *.dynamic.chello.pl 25.03.13, 14:48 Już sama nazwa zarówno inwestycji jak i firmy zniechęciłyby mnie do zainteresowania się :) Kto wie czy nie pojawią się tu wpisy sponsorowane ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Rożnowska Point - ha ha ha! IP: *.free.aero2.net.pl 25.03.13, 14:54 Czemu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oko Re: Rożnowska Point - ha ha ha! IP: *.dynamic.chello.pl 25.03.13, 19:22 Powiedzieć w Łukowie czy Parczewie: kupiłem apartament w Rożnowska Point - wszystkim szczęki opadną na podłogę! Ale teraz w ogóle nie jest najlepszy czas na inwestycje tego rodzaju, jak ktoś ma wątpliwości to niech patrzy co się dzieje w europejskiej i światowej gospodarce. Nazwa sugeruje że sprawa jest przepłacona i nastawiona na dojenie jeleni :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hle ..do ha ha ha! Re: Rożnowska Point - ha ha ha! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.13, 22:40 nazwa jak nazwa inwestycji, zwykła - nie rozumiem, jak ktoś nie chce to nie kupuje. Nie kazdy ptrzebuje tez kredytu ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Rożnowska Point - ha ha ha! IP: *.dynamic.chello.pl 28.01.14, 00:59 Dokladnie , mieszkam w RP jest milo i przyjemnie , wykonanie jak i uzyte materialy bardzo dobre - polecam tego developera . Odpowiedz Link Zgłoś
sterna1 Re: Real Invest 25.03.13, 16:23 ja dostałam upust. Możemy przejść na priv jak chcesz :) podaj jakiś mail, gygy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Real Invest IP: *.free.aero2.net.pl 25.03.13, 16:35 Dzięki, joanna_gs@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan_t Re: Real Invest IP: *.tvn.pl 04.07.13, 10:26 Prosze zerknąc że ziemia pod budynkiem jest w dzierżawie wieczystej do jakiegos 2088. Czyli dochodzi płacenie podatku rocznego gminie w wysokości na dzien dzisiejszy ok 600zl za 50m2. Reszta wyglada ok, poza zabudową w stylu "japońskim". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jene Re: Real Invest IP: 212.160.172.* 16.07.13, 13:08 to ze jest to użytkowanie wieczyste, chyba sprawdza się już na samym początku :-) Jeśli komuś nie pasuje... nie kupuje :D Poza tym developer nie ukrywał tego faktu. Ja wiedziałam od początku.. jakoś mnie to nie zraża.. Poza tym kontakt z developerem naprawdę w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOŚĆ Re: Real Invest IP: 93.154.151.* 17.07.13, 10:45 A czy kupiła Pani może u nich mieszkanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ogonek Re: Real Invest IP: *.dynamic.chello.pl 17.07.13, 14:25 Wpisy spod adresu tego 172... (nie pamiętam dokładnie) to chyba ta sama osoba w wielu osobach :) Nie mogę tej osobie pogratulować nazwy jaką wymyślili, coś strasznego. Może w Łosicach to imponuje ale tak ogólnie to klapa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alan Re: Real Invest IP: *.fibox.pl 28.11.13, 07:58 mowa w tym przypadku o której inwestycji ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sroka Re: Real Invest IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.14, 15:03 Ja właśnie odebrałam mieszkanie i pomimo, że już rok temu dostali pozwolenie na użytkowanie to budynek nadal wygląda dobrze - czysty, bez większych pęknięć na korytarzach. Przyjemny holl wejściowy. Cena przyzwoita. A nazwa - kto jej teraz używa. Będę mieszkała na Rożnowskiej 22 i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moniek Re: Real Invest IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.14, 16:59 Mieszkam od pół roku w inwestycji przy Rożnowskiej i poza drobnymi zgłoszeniami, które zostały naprawione w ramach gwarancji nie mam się czego czepiać. Najważniejszy dobry kontakt z paniami z działu obsługi - miło, konkretnie i terminowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy11 Re: Real Invest IP: *.dynamic.chello.pl 30.11.14, 18:59 mnie ciekawi bardzo ten deweloper i jego kolejne realizacje? ktoś może doda jakąś opinie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kowalpawel01 Re: Real Invest IP: *.dynamic.chello.pl 11.01.16, 16:10 Zapraszamy na forum Anin Residence aninresidence.fora.pl/ I zachęcam do zaproszenia innych osób, które kupiły lub planują tam zakup. "W kupie łatwiej" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tia Re: Real Invest IP: *.warszawa.vectranet.pl 11.01.16, 17:31 A to Anin nie ma swojego forum, że nam tu na Kamionku spamujesz? Odpowiedz Link Zgłoś